Sitemap
Välkommen till Unilever Food Solutions matiga värld
-
Inspiration, tips, recept och produktnyheter för kockar
- future-menus-2025-förestående-lansering
-
Välkommen in i HELLMANN’S silkeslena och smakrika värld!
- Vad är vad i HELLMANN’S lena och användbara sortiment?
- Allt du behöver veta om HELLMANN’S Real
- Allt du behöver veta om HELLMANN’S Vegan
- Vilken HELLMANN’S-förpackningslösning behöver du?
- Trolla fram en god vinägrett på nolltid med HELLMANN’S!
- En majonnäs särskilt framtagen för det professionella köket
- Nu snackar vi majonnäs! Vad, hur och varför?
- Fem inspirerande recept av Daniel Müllern!
- Fonder och buljonger för alla smaker
-
Tips för dig som jobbar och verkar inom det offentliga köket
- ”När jag åker härifrån om dagarna, känner jag att jag gjort något bra!”
- Sätt någon av våra testvinnare på prov i ditt kök!
- Matnyttigheter för dig som arbetar inom det offentliga.
- Följ med och hälsa på hos dina kollegor i branschen!
- Ladda ner vår beredskapsfolder för offentliga kök
- Gör våra enkla röror på sådant redan du har i skafferiet!
- Vilka av våra produkter lever upp till dina krav?
- Låt dig inspireras av Kajsa Siggesson!
-
Här hittar du alla våra recept- och inspirationsfilmer
- Danne & Rya snackar med några av sveriges främsta kockar
- Sätt smakerna med Müllern! Få tips på hur du ska göra.
- Inspireras av vår kock Martina Danielsens tips och recept
- Recept och liveevent för dig som arbetar i storkök
- Följ med och hälsa på inspirerande människor i branschen!
- Följ med Magnus Rydberg in i köket och ut till grillen!
- Missa inte Rasmus Larssons menyer och recept!
-
Prova våra populära Knorr och Maizena redning & stärkelse
- Spara tid och energi i köket med en kallsvällande redning
- Här ser du skillnaden mellan olika stärkelseprodukter
- Daniels bakade piggvar med kejsarhatt och ingefärasmörsås
- Ryas enkla recept på vaniljglass med MAIZENA Snowflake
- Prova Ryas enkla rödvinssås med MAIZENA Snowflake!
- Så hittar du rätt MAIZENA till rätt sås!
-
Varumärket som gör det enkelt att servera växtbaserat
- Se alla våra produkter från The Vegetarian Butcher!
- Recept med våra produkter från The Vegetarian Butcher
- Hamburgaren vi väntat på så länge är äntligen här!
- Läs mer om The Vegetarian Butchers grundare Jaap Korteweg
- Så gör du din meny mer växtbaserad snabbt och enkelt
- The Vegetarian Butcher Crispy NoChicken Burger är här!
- Våra mångfacetterade vegobitar från The Vegetarian Butcher!
- Burgaren är otroligt lik kött i såväl smak som känsla
- Tips på hur du tillagar The Vegetarian Butchers produkter
- För mig handlar bra festivalmat om någonting ätbart i handen
- The Vegetarian Butcher NoPepperoni är här
-
Köksekonomitips för dig som arbetar i restaurangbranschen!
- Gör mer av dina råvaror med hjälp av Knorr Cold Base!
- Enkla tips som vi hoppas ska ge dig bättre köksekonomi!
- Smarta produkter som kan ge dig tid över till annat!
- Fyra ekonomiska rätter som ger nöjda gäster, enligt oss!
- Andreas Hedlund och Magnus Rydberg pratar köksekonomi!
- Kökshjälpen pratar köksekonomi. Avsnitt om resultatbudget.
- Välkommen till Kökshjälpens köksekonomi: personalkostnader
- Kökshjälpen pratar köksekonomi. Avsnitt om svinn.
- Lär dig mer om vår användbara senap och vinäger från MAILLE
-
Hitta recept efter den säsong och högtid som råder
- Daniel Müllerns sommarmeny med moderna och klassiska rätter
- Nu är det dags att grilla med Ryaslaktarn Magnus Rydberg
- Daniel Müllerns recept för en oförglömlig sommar
- Recept för midsommar och andra festliga dagar!
- Soppsäsongen är i full gång och här är våra bästa recept!
- 16 smått otroliga rätter som Daniel Müllern tagit fram
- Överraska dina gäster med kusliga Halloween-dekorationer
- Två gnistrande nyårsmenyer för dig och dina gäster
- Påskrecepten som skapar feststämning på din restaurang
- Prova vår kock Magnus Rydbergs läckra sommarrecept!
- Proffskökets lilla julhjälp!
- Alla rätt på alla hjärtans dag!
- Gör plats för matens bästa vän – såsen!
- Recepten som gör påsken till en fest på din restaurang!
- Nyårsmeny 2023
- Unilever Food Solutions påskmeny 2024 är här!
- Är du redo för nyår? Vår festliga meny väntar på dig!
- Nu firar vi påsk på Ryas vis!
- Vi har en ny somrig midsommarmeny som väntar på dig!
-
Reportage, poddar och artiklar som berör restaurangbranschen
- Alf Tumble möter några av Sveriges främsta kockar
- Hej Lars på Phil’s Burger!
- Läs vår intervju med serveringslärare Frida Ambjörnsson
- Vi har pratat veganska burgare och vegotrender med Babas!
- Mister York utvecklar sin meny med Crispy NoChicken!
- Vi har pratat vegopizza med Jonny på I Love Pizza!
- Vad tycker Ida Bauhn om Knorr Professional Kycklingfond?
- Gör brynt smörskum på Knorr Professional Kalvfond.
- Daniel Jogmar kan sin jul!
- Bjud på Joakim Schaffers hummersallad med Knorr Professional Fond!
- Rasmus Larssons smartaste tips inför årets jul (2024)!
- Grillad Pluma och amerikanska pannkakor med Joakim Schaffer!
- ”För oss är det viktigt att aldrig tumma på kvaliteten!”
-
Kökshjälpen ger dig kunskap om köksekonomins olika delar
- Kökshjälpen pratar köksekonomi. Avsnitt om råvarukostnader.
- Kökshjälpen pratar köksekonomi. Avsnitt om uppföljning.
-
Allergiguide och matpreferenser
- Följ lagstiftningen och kan ge dina gäster all information.
- Ny lagstiftning vi hjälper dig - ladda ner guiden här
- Gästens och ditt ansvar vid matallergi och matöverkänslighet
- Tips och råd gällande gäster med glutenintolerans
- Tips för dig som lagar mat till gäster med diabetes
- Våra bästa allergivänliga recept!
- Så prissätter du din meny om du vill tjäna pengar!
- Glad och nöjd personal kan öka din vinst med upp till 20 %
- Ta en smakrik genväg!
- Verktyg som hjälper professionella kockar i köket
-
Våra mest relevanta tips, råd, verktyg och recept
- Tips och verktyg som hjälper dig med din verksamhet
- Tips och råd om hur du kittlar matlusten hos våra äldre
- De hetaste cafétrenderna 2021!
- Rykande heta BBQ-recept och iskalla coola tedrycker
- Recepten som hjälper dig att laga lite mer varierat
- Nu använder vi te som spännande smaksättning och krydda
- Satsa på mindre matsvinn med Frank Jakobsens smarta recept
-
Läs Future 50 Foods-rapporten med 50 råvaror för framtiden
- Ladda ner rapporten med 50 härliga råvaror för framtiden
-
Här är 22 råvaror vi tänker fokusera på nu och i framtiden
- Bladgrönsaker, hälsosamma, spännande och goda…
- Kamut, spelt, quinoa och andra sätt att variera sig i köket
- Låt persiljeroten och svartroten ta mer plats på tallriken
- Kikärtsgroddar och alfalfagroddar små goda energibomber
- Frön har en hög proteinhalt rik på vitaminer och fetter
- En rund och god tomat är en riktigt fin röd grönsak. Eller?
- Bönor och linser – miljöns superhjältar
- Har du fått upp ögonen för läcker wakame (brunalg) ännu?
- Byt ut det gamla vanliga och bjud in nya råvaror i köket
- Powerdumplings | Unilever Food Solutions
-
Välkommen till ett år med Goodness Gracious Greens
- Go for the greens! Gott, hälsosamt och inspirerande
- Förstärk din meny med lena smoothies och tedrycker
- Vi ägnar 2019 åt att frossa i det färgsprakande gröna
- Finkrogar, medvetna uppstickare och skolor odlar loss
- Följ med oss och plocka från naturens vilda vårskafferi
- Put another green on the barbie!
- Sallader som får det att vattnas i munnen och pirra i magen
- Vidga dina vyer för vilka råvaror som passar i en dessert
- Recepten som förvandlar en ädel råvara till rena drömmen
- Tips för mer grönt och mindre kött på både meny och tallrik
- Recepten och tipsen som hjälper dig minska ditt matsvinn
- Decemberdoftande recept som får dig att längta efter jul
- Vi undersöker det vegetariska utbudet i Köpenhamn
- Läckra och lönsamma sallader, soppor och mackor för caféet
- Palmolja är omdiskuterat här försöker vi reda ut det
- Följ med våra kockar i vardagen hos oss, och ute hos kunder
- Dessertinspiration för dig som gärna avrundar med något gott
-
Res jorden runt med 80 härliga recept från när och fjärran
- Letar du efter ny inspiration? Laga all världens rätter!
- Ladda hem några favoritrecept från de asiatiska köken
- Nu lagar vi oemotståndlig mat från det nordamerikanska köket
- Mat från det afrikanska kökets fyra största regioner
- Vi får inte nog av hummus, tahini, falafel och baba ganoush
- Spännande mat från de natursköna nordiska övärldarna
- Ekonomisk och lättlagad mat som smakar hett och mycket
- Ta del av CO2-beräknade recept från olika delar av jorden
- Recept, tips och inspiration med växtbaserat i centrum
- Tips och råd för hur du marknadsför dig i sociala medier
-
Välkommen till ett nytt år med härligt gröna recept
- Laga något gott med hjälp av den mångfacetterade kålen
- 2020 – mjöligt, svampigt, nötigt och grönt!
- Kom igång med groddar - enkelt, gott och allmänt härligt
- Våriga smårätter på skogens primörer och annat gott
- Recept på bleckmat, det vill säga bra mat till många
- Lyft dina sallader med hjälp av våra kockars tips
- Vår guide till mer ärtor, bönor och linser på tallriken
- Bevara dina skördar genom att syra, salta och röka
- Nu är det dags för nordiska smaker med vildplockat grönt
- Res till avlägsna platser med hjälp av maten du serverar
- Kika lite närmre på växtbaserade färser och färsrätter
- Recept på rätter som smakar mycket men kostar desto mindre
- Bästa och grönaste tipsen på hur du sänker dina matkostnader
- Recepten som låter dig uppleva det brasilianska köket
- En härligt värmande kycklingramen med kycklingfrikadeller
- Ta del av vår kock Magnus Rydbergs bästa matlagningstips
- Spela & vinn med HELLMANN's
- Köp och vinn biljetter till UEFA Euro 2024
- AI i professionella kök: en sparringpartner och källa till inspiration
-
Artiklar om torkat, plast, och regenerativt jordbruk.
- Räkna ut dina rätters CO2-belastning med vår CO2-kalkylator
- Läs hela intervjun med vår hållbarhetskoordinator!
- Så försöker vi ta ansvar för planet och samhälle!
- Engagera dina anställda och andra smarta tips från kockarna!
- Lär dig mer om biologisk mångfald och varför det är viktigt
- Plast, förpackningar & matavfall
- Därför är en konserveringsmetod som torkat så smart
- Så väljer vi vilka råvaror som får hamna i våra produkter
- Var med och jobba för ett kretslopp där plast lever längre
- Läs mer om de grödor vi använder i våra produkter!
- Future Foods är Unilevers plan för hälsosammare kostvanor
- Inspireras av Kajsa!
- Jämför bolognese med bolognese!
- Här hittar du artiklar som handlar om hållbarhetsarbete
- Alla Recept | Unilever Food Solutions
- Alla Unilever Food Solutions produkter från samtliga varumärke
- Här ser du resultatet av dina sökningar på vår hemsida
- Juridisk information
-
Ett användarkonto ger dig tillgång till online kockkurser
- Logga in
- Våra receptfoldrar och produktöversikter på ett ställe
- Prenumerera på vårt matiga nyhetsbrev för restaurangköket!
- Den här sidan kunde inte hittas. Vi beklagar detta.
- Vi beklagar men den här sidan fungerar dessvärre inte
- Kontakta oss
- Hitta våra återförsäljare!
- Please Recycle: vårt engagemang för hållbara förpackningar
- Nyhetsbrev
- Prenumerera på vårt nyhetsbrev! Produkter och branschnyheter
- Fyll i dina uppgifter och ta chansen att vinna biobiljetter
-
Med ett användarkonto får du tillgång till mer på hemsidan
- Skaffa dig ett användarkonto för en ännu bätte upplevelse
- Vill du vara med på kommande padelevent? Anmäl dig här!
- Beställ din Knorr Professional DEMI-GLACE här!
- Människorna bakom Unilever Food Solutions Sverige
- Modular Email Verification Form
- Modular Email Status Form
- Modular Newsletter Signup Form
- Modular Signup Popup Form
- Modular Newsletter Signup Detail Form
- Modular Journey Redirection Form
-
- Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg
- Knorr Kryddpasta Timjan 2 x 340 g
- Knorr Professional Paprika kryddpuré 2 x 0,75 kg
- Knorr Grönsaksbuljong lågsalt 1 x 5 kg
- Knorr Professional KYCKLINGFOND 2 x 5 L
- Knorr Fiskbuljong, pulver 3 x 1,5 kg
- CARTE D'OR Hallonmousse 1 x 1,72 kg
- Knorr Aromat 3 x 1,2 kg
- HELLMANN'S Real Majonnäs 70%, 1 x 2 L
- MAILLE Vitvinsvinäger - flaska, 6x500 ml
- Knorr 100% Soup Thai Grönsakssoppa 4 x 2,4 L
- MAIZENA Express, mörk snabbredning 6 x 1 kg
- Knorr Bearnaisesås 1 x 3,75 kg
- Knorr Kött & Grill krydda 3 x 1,2 kg
- Knorr Köttbuljong lågsalt 1 x 5 kg
- MAILLE Rödvinsvinäger - flaska, 6x500 ml
- CARTE D'OR Panna Cotta 2 x 0,26 kg
- NoChicken Nuggets, vegonuggets 1x1,75 kg FRYSVARA
- Knorr Brun Bassås 1 x 3,75 kg
- Snack Pot Carbonara, 8 x 63 g
- Knorr Grönsaksbuljong, lågsalt, Ekologisk, pulver 6 x1,1 kg
- Knorr Cold Base Stärkelse Redning 2 x 2 kg
- CARTE D'OR Karamelltopping 6 x 1 kg
- Knorr Köttbuljong, lågsalt, Ekologisk, pulver 3 x1 kg
- Knorr Kryddpasta Bouquet all'Italiana 2 x 340 g
- Knorr Tomatsoppa, slät 1 x 3,9 kg
- Knorr Brynt Kycklingbuljong, pasta 2 x 1 kg
- Knorr Brun Kalvfond, koncentrerad 6 x 1 L
- MAIZENA Majsstärkelse 4 x 2,5 kg
- Knorr Kycklingsoppa, slät 1 x 3,9 kg
- Knorr Grönsaksbuljong, pulver 3 x 1,5 kg
- KNORR Köttsoppa med grönsaker 12 x 540 gr
- HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L
- Knorr Brynt Köttbuljong, pasta 2 x 1 kg
- Snack Pot BIG, Tomato & Mozzarella 8x 93 gr
- Knorr Hollandaisesås 1 x 3,75 kg
- Knorr Aromat 1 x 7 kg
- CARTE D'OR Vit chokladmousse 1 x 1,5 kg
- Knorr Garde d'Or Bearnaise 6 x 1 L
- Knorr Asian Noodles 1 x 3 kg
- Knorr Professional DEMI-GLACE 5 x 1 L
- Knorr Gräddsås 4 x 2,5 L
- Knorr Fiskbuljong lågsalt 3x1kg
- Knorr Grönsaksbuljong Ekologisk, pulver 1 x 5kg
- Knorr Köttbuljong, lågsalt, Ekologisk, pulver 6 x1,1 kg
- Knorr Kryddpasta Bouquet de Provence 2 x 340 g
- HELLMANN'S Ketchup Påse för dispenser, 3 x 2,5 kg
- Knorr Dressingmix, Ört & Lök 3 x 0,8 kg
- Knorr Snack Pot Mac & Cheese, 8 x 62 g
- NoMince, vegofärs 1x2 kg FRYSVARA
- Crispy NoChicken Burger, vegoburgare 1x1,80 kg FRYSVARA
- Carbonara Snackpot BIG, 8 x 92 g
- Knorr Örtagårdsbuljong, pulver 3 x 1,5 kg
- CARTE D'OR Vaniljsås, Gammaldags 1 x 1,6 kg
- MAIZENA Express, ljus snabbredning 6 x 1 kg
- MAIZENA Tapioka 4 x 2 kg
- HELLMANN'S Sesame Soy Vinaigrette, 6 x 1L
- Knorr Peperonata 6 x 2,6 kg
- CARTE D'OR Chokladtopping 6 x 1 kg
- HELLMANN’S Professional Majonnäs 50%, 1x10L
- Knorr Skysås 2 x 2,5 kg
- MAILLE Senap Dijon Original 8 x 1 kg
- MAILLE Senap Dijon Original 12 x 215 g
- Knorr Kycklingfond, koncentrerad 6 x 1 L
- Raw NoBeef Burger, vegoburgare 1 x 2,26 kg ( 113 gr x 20 st) FRYSVARA
- HELLMANN'S Ketchup portion, 198 x 10 ml
- Knorr Professional DEMI-GLACE 2 x 5 L
- MAIZENA Majsstärkelse 12 x 0,7 kg
- HELLMANN'S Senap, 1 x 3 kg
- Knorr Oxfond, koncentrerad 6 x 1 L
- Knorr Vit Bassås 1 x 4,25 kg
- Knorr Tomatsås 4 x 2,5 L
- Knorr Svampfond, koncentrerad (för glaze)
- NoMince, vegofärs 1x2 kg FRYSVARA
- Knorr Drickbuljong, 6 x 80 portioner
- Knorr Ratatouille 6 x 2,5 kg
- Knorr Garde d'Or Pepparsås 6 x 1 L
- Knorr Ljus Roux, redning 6 x 1 kg
- Knorr Brynt Lökfond, koncentrerad 6 x 1 L
- Knorr Hönsbuljong, pulver 3 x 1,3 kg
- Knorr Skogssvampsås 1 x 3 kg
- Knorr 100% Soup Gulaschsoppa 4 x 2,4 L
- Knorr Fiskfond, koncentrerad 6 x 1 L
- Knorr Fiskbuljong lågsalt 1x5kg
- KNORR Ärtsoppa Soldatens 12 x 570gr
- MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse 4 x 2,5 kg
- Snack Pot Mash Potato, 8 x 51 g
- Knorr Professional Curry kryddpuré 2 x 0,75 kg
- Knorr Lasagneplattor 1 x 5 kg
- SLOTTS Senap Stark flaska 12 x 450 gr
- HELLMANN'S Vegan Majonnäs 52 %, 1 x 5 L
- Knorr Köttbuljong, pasta 1 x 5 kg
- Knorr Hönsbuljong lågsalt 1 x 5 kg
- Knorr Köttbuljong lågsalt 3 x 1 kg
- Knorr Grönsaksbuljong lågsalt 3 x 1 kg
- HELLMANN'S Ketchup 12 x 473 gr
- MAILLE Senap Oldstyle 8 x 1 kg
- Knorr Hönsbuljong, lågsalt, Ekologisk, pulver 6 x 1,1 kg
- Knorr Tortellini, Tomat & Örtfyllning 1 x 5 kg
- SLOTTS Senap Skånsk 1 x 5,5 kg
- Knorr Sallad & Grönsakskrydda 3 x 950 g
- CARTE D'OR Chokladmousse 1 x 1,44 kg
- Knorr Gulaschsoppa, Österrikisk, konc. 2 x 1,5 kg
- Knorr Tomatino 4 x 3 kg
- HELLMANN'S Senap portion, 198 x 10 ml
- HELLMANN'S Ketchup 1 x 5 kg
- Knorr Kalvbuljong, pulver 3 x 1,2 kg
- Knorr Skinkbuljong, pulver 3 x 1,5 kg
- Knorr Hönsbuljong, pasta 1 x 5 kg
- Bolognese Snackpot BIG, 8 x 88 g
- Knorr Asiatisk Kycklingbuljong, pulver 6x900 g
- Knorr Gräddsås 1 x 3 kg
- CARTE D'OR Crème Brûlée 1 x 1,25 kg
- SLOTTS Senap Original Tub 12 x 220 g
- Knorr Köttbuljong, pulver 3 x 1,3 kg
- Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg
- Knorr Snack Pot Risotto, 8 x 75 g
- Knorr Garde d'Or Hollandaisesås 6 x 1 L
- Knorr Hönsbuljong, pasta 2 x 1 kg
- MAIZENA Snowflake, modifierad stärkelse 2 x 2 kg
- CARTE D'OR Chokladpudding 1 x 1,75 kg
- Knorr Professional Kalvfond 5 x 1 L
- HELLMANN'S Real Mayonnaise portion, 79%, 198 x 10 ml
- Knorr Hummerfond, koncentrerad 6 x 1 L
- HELLMANN'S Real Majonnäs 70%, 1 x 10 L
- Knorr Fiskbuljong, pasta 2 x 1 kg
- HELLMANN'S Majonnäs Real Sqeezy, 8 x 430 ml
- HELLMANN'S Vegansk majonnäs, 6 x 270 g
- Knorr Umami 6 x 1 kg
- Knorr Kalvbuljong, pasta 2 x 1 kg
- CARTE D'OR Moussebas till desserter 1 x 1,8 kg
- Knorr Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L
- Knorr Grönsaksbuljong, pasta 2 x 1 kg
- Knorr Hönsbuljong, lågsalt, Ekologisk, pulver 3 x1 kg
- Knorr Lemonesås 1 x 3 kg
- NoChicken Chunks, vegobitar 1x1,75 kg FRYSVARA
- Knorr Cold Base Potatismos 4 x 3 kg
- Snack Pot Bolognese, 8 x 60 g
- HELLMANN'S Senap Påse för dispenser, 3 x 2,5 kg
- Knorr Professional KYCKLINGFOND 5 x 1 L
- MAIZENA Snowflake, modifierad stärkelse (för fritering)
- MAILLE Äpplecidervinäger - flaska, 6x500 ml
- MAILLE Sherryvinäger - flaska, 6x500 ml
- HELLMANN'S Vegan Majonnäs 52 %, 1 x 3 L
- Knorr Citruskrydda 3 x 1,2 kg
- Knorr Kryddpasta Basilika 2 x 340 g
- Knorr Hollandaisesås 1 x 3,75 kg
- Knorr Bechamel sås 500 ml
- Knorr Kryddpasta Vitlök 2 x 340 g
- Snack Pot Rice Curry, 8 x 73 g
- SLOTTS Senap Original flaska 12 x 450 gr
- Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg
- Knorr Tomatino 3 x 2 kg
- Knorr 100% Soup Paprika-Tomatsoppa 4 x 2,4 L
- HELLMANN’S Professional Majonnäs 50%, 1 x 5 L
- Knorr Köttbuljong, pasta 1 x 10 kg
- Knorr Kalvbuljong lågsalt 1x5kg
- Knorr Svampbuljong, pulver 3 x 1,3 kg
- MAILLE Senap Dijon Original 6 x 865 g
- Knorr Carbonarasås 1 x 3,75 kg
- Knorr Grönsaksbuljong, lågsalt, Ekologisk, pulver 3 x1 kg
- Knorr Köttbuljong, pasta 2 x 1 kg
- Knorr Bechamelsås 4 x 2,5 L
- Snack Pot Napoli, 8 x 69 gr
- O'hoj Kolasås 15 x 350g
- CARTE D'OR Mangomousse 1 x 1,52 kg
- Knorr Hönsbuljong lågsalt 3 x 1 kg
- O'hoj Chokladsås 15 x 350g
- HELLMANN'S Majonnäs Real Sqeezy, 8 x 250 ml
- Knorr Brunsås 2 x 2,5 kg
- Knorr Bearnaisesås 3 x 1 kg
-
- Bahn mi med stekt ägg, rökt chilimajonnäs, kimchi och rättika
- Kyckling Picadillo i majstortillas
- Srirachamajonnäs med friterat rispapper
- Asiatisk bönsallad
- NoChicken i currysås
- Eton mess
- Kryddiga kikärtsbullar
- Ananas, koriander & chili salsa
- Medelhavspanna med tortellini
- Korvstroganoff med Cold Base
- Rimmad torskrygg, räkor, dill, ägg i vitvinssås
- Pho med nötkött
- Pinsa rosso med stark salami, mozzarella, kronärtskocka basilika och parmesan
- American Chili Cheeseburger
- Pepparkakspopcorn
- Pilipili ya Maembe – Mangochutney
- Moussaka
- Risotto med butternutpumpa och friterade strömmingar
- Butter chicken
- Vegetarisk börek och paprika-färskost
- Poke Bowl
- Kimchiplättar
- Jalapeño mac & cheese
- Ranchsallad med grillad kyckling, Vesterhavsost och bacon.
- Krispig jordärtskocka med tångkaviar
- Sojamajonnäs med blomkål
- Linsfärslimpa med gräddsås
- Vintersoppa från Italien
- Wraps på pannbröd med rödkålssallad, pressgurka, solros & fänkålspesto
- Broccoli, spenat och kokossoppa
- Kenyansk vegoburgare
- Hybridsmet med lupinböna, gråärt, grönsaker och nötfärs
- Grillade grönsaker, pitabröd och avokadomajonnäs
- Hummermajonnäs
- Hummus
- Iste med lime och mynta
- Fisk med doft av Marocko
- Sill med smak av lagrad ost och Akvavit
- Pho med fisk
- Klassisk vinaigrette
- Bovete och hasselnöt maränger med vaniljkräm och färska bär
- Glaze till julens revben
- Medelhavspanna med fisk & tortellini
- Tropisk kyckling från Belize med ananas, sweet chili och ris
- Rogan Josh
- Bovete och grönkålssallad
- Grillad biff med salsa på riven tomat
- Okonomyaki
- Janssons frestelse
- Kladdkaka med mocka & choklad
- Bolognese på The Vegetarian Butcher NoMince
- Mango, ananas och bönsallad
- Rostad auberginesoppa
- Labladi – kikärtssoppa
- Wali wa Kukaanga – Kenyanskt stekt ris
- Kycklingfärsbullar med thailänsk Panangsås
- Fiskpinnar deluxe med tartarsås med pommes frites och citronsalt
- Kolgrillad entrecote, bearnaise, tomatsallad ”Bloody Mary”, rödvinsås
- Löksky till pannbiff
- Svamptartar
- Krämig miso slaw
- Kolagelébar med salta jordnötter
- Klenäter
- Pizza Bianca
- Frusen halloncheesecake
- Achards de legumes
- Focaccia med svamp och rosmarin
- Kålsoppa med eller utan fläskkorv
- Asiatisk nudelsallad med bulgogi på flankstek och korianderdressing
- Fish cakes
- Lammburgare Bagdad med jajeekmajonnäs
- Entrecôte med bearnaise, tomatsallad och rödvinssås
- Lins & böngryta med rökt chili och getyoghurt
- Svart böngryta med sötpotatis med mangosalsa
- Caprese Quesadilla
- Kolgrillad fläskshawarma med rostad kycklingmayo
- Rimmat, kokt fläsklägg med rotmos och senapskräm
- Grönland - Pumpa och morotsoppa med räkor och musslor
- Schnitzel med krämig potatissallad
- Curryketchup
- Toast med Black Eye bönor och parmesan
- Svamplasagne med tomatsallad
- Minestronesoppa med grillad paprika & parmesan
- Chili con carne
- Mini vegansemlor
- Nordafrikansk grön couscous
- Enkel grönkålspesto
- Lemon posset, vit chokladmousse, olivgodis, lakrits och fläderblommor
- Sojabönpasta med linser, dinkelkorn, svartkål och lagrad prästost
- Mille-feuille med vit choklad, hjortron och salta pistagenötter
- Nyskördad färskpotatis i blomsterbearnaise
- Krispiga primörer med pepparrotsdipp
- Vegetarisk hamburgare från Skandinavien med rostad morot och korngryn
- Taquita Birria
- Indisk auberginekompott
- Sydamerikansk grönsakssoppa med kokos och curry
- Raggmunk (glutenfri) med stekt rimmat fläsk och rårörda lingon
- Fisk- och skaldjursoppa med örtfärskost
- Ribollita
- Mathavresallad med picklad gurka & rädisa och pepparrotsdressing
- Blomkålspudding
- Färskpotatissallad med spenat, rostat bovete och citronvinaigrette
- Jalapenodressing
- Brödpaj med spenatfyllning
- Nordisk Poké bowl
- Bakad piggvar med kantareller, miso och kyckling
- Glutenfria matiga mellanmåls-muffins
- Veggieburger med kikärtor
- Apfelstrudel med ingefära
- Rostad spetskål med citron och timjan
- Nässelsoppa med rökt äggula
- Tryffelmajonnäs
- Apelsinfisk ala Brazil
- Sirachamajonnäs
- Enkel blodapelsin mousse
- NoBeef Steak Sandwich med lök, tryffel och parmesan
- Buddha bowl med Crispy NoChicken och tonkatsusås
- Mchuzi wa biringanya, vegetarisk masala
- Glögg-Booch
- Fresh Brewed Iced Tea med ingefära och äpple
- Inlagda gröna tomater med lagerblad
- BBQ-majonnäs
- Morotssoppa med kaffir-lime & ingefära
- Mango Salsa
- Tom Ka Gai
- Korensk Ramen
- Pannkakor med blåbärskräm
- Italiensk kalvragu med pasta
- Galinha Caipira - Brasiliansk risotto med kyckling och chorizo
- Vinägerskysås till stekt kycklingbröst
- Lantägg med ansjoviscrème, kavringskrisp och brynt smörpulver
- Enkel linsgryta med sötpotatis
- Cookies
- Gravlax med gurksallad och Ssamjang majonnäs
- Miso ramen
- Rårörda jordgubbar, syrad vaniljvisp med mandel & kokos crumbel
- Sotad vitkål med ättikssirap
- Klar fiskbuljong med torsk och risnudlar
- Crepes fyllda med bönor och rotfrukter, klimatsmart mat
- Midsommardessert
- Sheperds pie picadillo
- Jerk kyckling med ris och bönor
- Eton mess med citron och hallon
- Indiska fish & chips
- Deviled eggs med hummer
- Nordiska Boquerones
- Indiska potatis och linser smaksatt med kanel
- Kikärtsfriterad blomkål med tryffeldip
- Gravad sill med smak av gubbröra
- Sydafrikanskt aromatiskt gult ris
- Inkokt lax med dillmajonnäs med rostad blomkål
- Grönkål och sötpotatis curry från Jamaica
- Grillad fläsksida med rosmarin och honungsglaze
- Tortellinipanna med örter och svamp
- Senapssill
- Sallad på spetskål och rödbetor
- Mangold och glaserad vitfisk med sjögräsmayo
- Gra Pao på The Vegetarian Butcher No Mince
- Potatis och purjolöksoppa, klimatsmart mat
- Spröda lökringar med två sorters dipsås
- Fatoush - Krispig sallad med sprödbakat pitabröd och inlagd citron
- Sötpotatis soppa med lime
- Tomat- och kokospanna med lime, sötpotatis, paprika och fisk
- Karamelliserad ananassallad
- Örtsås
- Apelsintarte med crème brûlée, chokladmousse och marinerad apelsin
- Bahn mi med hoisinbacon, kycklingsallad och koriander
- Oxfilé med tryffelsmör, svamp, haricots verts och rödvinssås
- Okonomyaki
- Chermoula till marinering av fisk, fågel och kött
- Zucchinigratäng med cream cheese och tomatsallad
- Klassisk smörsås med miso till torskrygg
- Italiensk sallad
- Rostad paprikasås
- Morot- och apelsinsallad
- Tryffelpasta med champinjoner och ekologiskt ägg
- Sloppy Joe
- Matvetesallad med röda linser, kardemumma och Sveciadressing
- Poke Bowl med sotad tonfisk & avokado
- Rödbetsbiffar
- Empanadas
- Vegetariska bullar ”No meatballs”
- Tomat- och mozzarellasallad
- Grillad lax med ljummen sommarsallad och romsås
- Sill med syrliga äpplen, vårlök och lime
- Sherryvinägerglace till halstrad lax
- Grönsaks-aprikos-tagine
- Tunisisk Tajine
- Japan inspirerad ceviche från Peru
- Caesarsallad
- Glutenfri ugnspannkaka med kål & lingon
- Vit chokladkräm med brynt smör
- Curryketchup
- Loc Lac - köttgryta från Kambodja
- Vegetarisk Schnitzel med kapris, stekt kulpotatis, löksky, persilja.
- Klassisk fransk gratinerad löksoppa
- Inlagd blomkål och krondill
- Barreado, brasiliansk vegogryta
- Chorba bel hout – Fisksoppa
- Kebabsås
- Rostade orientaliska morötter
- Biff Shahi Korma
- Karamelliserad Créme brûlée med apelsin & kanel
- Broccoli med sesamfrön, koriander och miso
- HELLMANN’S matjestårta extra allt!
- Sommarens godaste potatissallad med HELLMANN'S
- Fresh Brewed Peach Iced Tea med veggiejuice
- Rostad spetskål med svartrotscrème och rostade solroskärnor
- Rostad kålrot och sötpotatis med grönkål, äpple och groddar
- Falafel
- Korean Poke Bowl
- Gazpacho med ärtor, gurka och mynta
- Kinesisk Hot Pot ”Two sides”
- Enkel majssoppa
- Karamellpudding
- Kubansk bön & grönkålssoppa
- Krustad med ostkräm på Gammel Knas, picklad silverlök och kryddkrasse
- Inkokt sparris med fläderemulsion
- Chicken Biryani sauce
- Rökt chilimajonnäs med bbq-morot
- Stekt inlagd strömming
- Grillade rödbetor med hasselnötter & brynt
- Salsa Casera
- Klassisk Rödvinssås
- Rostad jordärtskocksoppa med brynt äpple & champinjon
- Chakchouka – ägg i tomatsås
- Lättrimmad torsk med vinägerfläsk
- Pumpakräm med chili och citron
- Brazilian Pesto
- HELLMANN´S Burgar Bröd
- Enkel currysås
- Pannacotta, tonkaböna & rårörda havtorn
- Morot & apelsin smoothie med chili
- Morotspudding
- Kyckling med currysås
- Hummersoppa med vispad hummerkräm smaksatt med hummer, saffran, citron och cognac
- Rostad och senapssyrad blomkål med ras el hanout
- Fiskqueneller med potatis, gulbetor och dillkräm
- Karamellfromage
- Pumpa med rotmos och fläskbuljong
- Vit sparris och panerad ansjovis med vitlöksdipp
- Buljongkokta rotfrukter
- Lasagne
- Inlagd morot och ingefära
- Ratatouille med getost
- Linshummus med koriander och spiskummin
- Pasta med sparris och svamp
- Svampmajonnäs på krutong med krasse
- Rostad champinjonsoppa
- Jalapeñomajonnäs med broccoli
- NoChicken Stroganoff
- Tomatsås
- Vintertabbouleh
- Fiskburgare med fänkålsslaw
- Sockersaltad lax med löjrom
- Sakay – kryddpuré
- 2 varianter av krispiga potatiskroketter med 3 dippsåser
- Lammgryta
- Kyckling Biryani
- Pastramilax med syrade grönsaker & yoghurt
- Tabbouleh med smak av fänkål
- Potatis- och purjolökssoppa med tryffel och knaperstekt fläsk
- Rotselleripuré med oxfond och dragonolja
- Gäddburgare med tahinimajonnäs
- Griljerad Julskinka
- Brynt lökmajonnäs med rädisa, pastramikrydda och picklad lök
- Tartelette med inkokt vit sparris och kräm på gårdsägg
- Pho med kyckling
- Sandwich med fläsksida, pepparrot, bakad vitkål och Dijondressing
- Laxbagel med färskost, citron och örter
- Blåbär & mjölkchoklad tartelett
- Rimmad kokt torsk med kryddpeppar, skånsk senap och ärtor
- Lättrökt matjessill med skum på kyckling och lagrad ost
- Mac & Cheese med svamp och tryffel
- Wallenbergare med klassiska tillbehör
- Rödbets & jordgubbssmoothie
- Kokt vit sparris i kalvfond med dillmajonnäs
- Kubansk Picadillo
- Pulled pork, coleslaw med honungssenap och barbecuevinägrett
- Tunisisk grönsakscous cous
- Nordafrikansk one pot-gryta med pumpa och kikärtor
- Färsbiffar med Cold Base skysås
- Chicken Country Captain
- Mandelmusslor med krydd-visp och rårörda lingon
- Den ultimata grilldressingen
- Fisk- och skaldjursoppa med örtfärskost 2.0
- Toast Skagen
- Timjan & citron brûlée
- Demi-Glace smaksatt med ramslök
- Tournedos av oxfilé med vispat ankleversmör, madeirasky, tryffel, balsamicobakade schalottenlökar och potatiskaka med gruyèreost.
- Hummermajonnäs
- Kokt kalv i dill
- Klassisk Croque Monsieur med krispig sallad
- Macaroni & cheese
- Moules Frites med jalapeñomajonnäs
- Tabasco, selleri, sill
- Mini räktostadas med lime-majonnäs
- Proteinberikade polentabites
- Pinsa bianco med HELLMANN’S Professional, portabello, tryffel, burrata, syrad rödlök och ruccolasallad.
- Inlagd Ramslökskapris
- Marockansk gryta med Vreta gulärt - Serveras här med ugnsstekt havreris och en söt blodapelsinsallad
- Lime- och koriandersill
- Vitkålsboeuf med potatispuré
- Jambalaya
- Yam woon sen-glasnudelsallad från Laos
- Bahn mi med fläskkarré, srirachamajonnäs, soja och rostad lök
- Manakish
- Dansk Remoulad
- Kräm av bruna bönor med sirap och ättikskokt bacon
- Apelsin, palmhjärta och avokadosallad
- Curryfisk med äpple - klimatsmart mat
- Orange gazpacho
- Ugnsrostad fläskkarré med gräddsås och äppelmos
- Sparris med Örtagårdshollandaise
- Den ultimata hamburgertallriken
- Rödvinssås
- Inlagd rotselleri och fläderblomma
- Congee med stekt ägg
- Tzatziki
- Råbiff med citron, parmesan och selleri
- Köttbullar med Cold Base gräddsås
- Fisk med medelhavsörter och tomat
- Svalbard - Rödbetssoppa med torsk och fraiche
- Svampomelett med grönkålsallad
- Babyshawarma med mynta- och citrusdressing
- Nyfriterade struvor med kanelsocker
- Black Angus-flankstek Rossini
- Sichuanpeppar-te med kyckling
- Chokladpastej med färska bär och chokladglass
- Bulgogi
- Broccolipesto med solroskärnor
- Krämig soppa med sparris och ärtor
- Vegetarisk Shepherd´s pie
- Käsesahnetorte
- Skaldjursgryta med kokos och paprika
- Chokladdröm för veganer
- Malaqueta - Kall chili-citrus dressing
- Chili freaking cheese burger
- Vegetariska Kimchi-wontons
- Fresh Brewed Iced Tea med fläder
- Zucchini frittas
- Färskost med spenat och fetaost
- Apple pie frappuccino
- Salt karamellmousse med lakrits
- Betor med rostat bovete, blekselleri och äpple
- Höstgryta på rotfrukter
- Thaisallad
- Madagaskisk vegoburgare
- Glaserat Duvbröst
- Poke Bowl Nobeef Slices
- Citron och purjolöksbakad hokifilè med potatismos, klimatsmart mat
- Kladdkakan
- Inlagd tomat med timjan och rosmarin
- Kolgrillat lammspett med ramslöksmajo
- Grillade rödbetor med rökt färskost och rostade frön
- Spicy Miso Ramen med långbakad fläsksida
- Skrei från Lofoten med fänkål, broccoli och hummersås
- Hawaiinsk räksallad
- Friterad makirulle med krabbröra, forellrom och gräslök (2 rullar)
- Hummermajonnäs på svart sesamkex
- Vegan Brownie
- Oxfilé med bakade jordärtskockor och rödvinssås på rökt märg
- Palsternackspiccata med semi-torkad tomat samt grönkål & bovetepesto
- Fröknäcke
- Vinterkärlek med äpple, hallon och vanilj
- Sötpotatissallad
- Ryas Gyroskebab
- Hallon- & flädersorbet
- Lasopy – grönsakssoppa från Madagascar
- Lax med citronsås
- Minestronesoppa med risoni
- Blomkålssoppa med kryddstekt blomkål och vattenkrasse
- Helbakad rotselleri stjälkpesto
- Tomat och mozzarella sallad caprese
- Asiatisk rödcurry med kyckling, fisk, nötkött eller skaldjur
- Vegetariska ramen
- Boeuf bourguignon
- Lussekatter
- Kålsoppa med kycklingfrikadeller
- Inlagda kantareller med enbär
- Saltbakad rotselleri med getostgratinerad spenat, lök samt senapscrème
- Onion flatbread
- Nordisk pastalåda med rotfrukter
- Tomatsoppa med parmesan rostade krutonger
- Vitlök & parmesanmajonnäs
- Sydamerikansk sallad på qunioa, pumpa och grönkål
- Isat örtte med kamomill, ros och fläder
- Pulled pork med cajun rub
- Asiatiska pops
- Currymajonnäs
- HELLMANN’S-panerad fläskschnitzel
- Gräddbrynta Toppmurklor
- Smörgåstårta
- Åländsk fiskpanna 2.0
- Morot och Bovetebiffar
- Gomasås
- Sallad på betor, selleri och äpple
- Ungersk gulasch
- Det ultimata vitlöksbrödet
- Kryddig majssoppa med jalapeño och koriander
- Klassisk Croque Monsieur med krispig sallad
- Macaroni & cheese
- Moules Frites med jalapeñomajonnäs
- Tabasco, selleri, sill
- Mini räktostadas med lime-majonnäs
- Proteinberikade polentabites
- Pinsa bianco med HELLMANN’S Professional, portabello, tryffel, burrata, syrad rödlök och ruccolasallad.
- Inlagd Ramslökskapris
- Marockansk gryta med Vreta gulärt - Serveras här med ugnsstekt havreris och en söt blodapelsinsallad
- Lime- och koriandersill
- Vitkålsboeuf med potatispuré
- Jambalaya
- Yam woon sen-glasnudelsallad från Laos
- Bahn mi med fläskkarré, srirachamajonnäs, soja och rostad lök
- Manakish
- Dansk Remoulad
- Kräm av bruna bönor med sirap och ättikskokt bacon
- Apelsin, palmhjärta och avokadosallad
- Curryfisk med äpple - klimatsmart mat
- Orange gazpacho
- Ugnsrostad fläskkarré med gräddsås och äppelmos
- Sparris med Örtagårdshollandaise
- Den ultimata hamburgertallriken
- Rödvinssås
- Inlagd rotselleri och fläderblomma
- Congee med stekt ägg
- Tzatziki
- Råbiff med citron, parmesan och selleri
- Köttbullar med Cold Base gräddsås
- Fisk med medelhavsörter och tomat
- Svalbard - Rödbetssoppa med torsk och fraiche
- Svampomelett med grönkålsallad
- Babyshawarma med mynta- och citrusdressing
- Nyfriterade struvor med kanelsocker
- Black Angus-flankstek Rossini
- Sichuanpeppar-te med kyckling
- Chokladpastej med färska bär och chokladglass
- Koreansk chilimajonnäs
- Kalvrostbiff med broccoli, syltad silverlök och kalvsky på grillad lök
- Lammrostbiffstartar, rosmarinaioli, gulbeta, kapris
- Peruansk fisk chowder
- Grön power smoothie
- Syd Amerikansk sötpotatissoppa med lime
- Kryddig mungbönsgryta
- Dopp i grytan
- Blomkål och citronröra
- Morotssoppa med kokos och curry
- Dragon & vinägermajonnäs
- Rödbetor i vin
- Cape Malay kycklingcurry med gult ris
- Löjromsägg
- Krämig Bloody Mary-sill
- Apelsin & kanel brûlée
- Brödbakat lammrack med senap, pommes Anna, variation på jordärtskocka
- Doro Wat - Etiopisk kycklinggryta
- Aioli
- Inlagd fänkål och korianderblommor
- Puff choux, ostkräm, krondillssyrad silverlök och finsk insjörom
- Fänkålsgravad lax med senapssås och crudité
- Krämig pastapanna med bacon och champinjoner
- Färska bönor med örtdressing
- Grönkål & mangosallad med rostade pinjenötter
- Svamppesto med pumpakärnor
- Clafoutis med körsbär, romtopf och vaniljmascarpone
- Pannacotta med citronverbena, krispig mangokaka och mango
- Kalvgryta med rosmarin och citron
- Wokad fläskkarré Shanghai
- Mango & lime salsa
- Tzatziki
- Steambuns (BAO)
- Salpicão - Grönsallad med krispig potatis
- Picklad piri piri-gurka med koriander
- Tater tots
- Grillad sparris med kycklinggnocci
- Fisk från Mauritius
- Tryffelmajonnäs med minimajs
- Koreansk kålrotssallad
- Buddhasås
- Ingefära & vanilj brûlée
- Timjanbakad lammfärslimpa med linser, potatis- och palsternackspuré
- The Vegetarian Butcher No Chicken chunks Korma
- Ryas vildsvin-shawarma/kebab
- Chokladmousse med brända mandlar & fikon
- Fruktig vitkålssallad
- Tortellinipanna med örter och svamp
- Kålpudding på savojkål, korngryn, råris och linser med rårört havtorn
- Lobster Roll med Pommes
- Kyckling med champinjoner och tomat
- Hemlagad Kimchi
- Vegetarisk currysvill
- Rostad blomkålspesto med pasta
- Matjessill med örtkräm, pommes alumettes och aqvavitgravad äggula
- Kålrotspuré med rostade kikärter
- Ceviche
- Rökt chilimajonnäs
- Lasagne på getost och kikärtor
- Vegokebab
- Höstburgare
- Buffalogratäng med blomkål
- Ryggbiff Black and White med pommes allumettes
- Hällristad lammstek med morötter, friterad lök, chorizosmör och krasse
- Laxpanna
- Yakitorisås
- Curry- och mangodipp
- Green Goddess-dressing
- Malagache grönsakscurry
- Korv- och kycklinggryta
- Färskost med rödbeta och pepparrot
- Pho vegetarisk
- Krämig fisksoppa med potatis och senap, klimatsmart mat
- Vitchokladparfait med clementiner
- Misobakad aubergine
- Färskostpaj med hallon, vit choklad och pistage
- Citronmajonnäs
- Stekta gröna tomater
- Chili- och ingefärasås
- Enkel fisksoppa
- Ugnsrostade rotfrukter med timjan
- Grillade auberginer fyllda med kyckling-miso-escabeche
- Curry- och mangodip
- Kålrabbi & morot med spiskummin
- Murtabak - Filodeg med kyckling, tomat och chili
- Schnitzel med paprikakräm och potatiskroketter
- Tatarsås
- Karamelliserad lök chutney
- Kuwaitisk linssoppa, Shorbat Adas
- Isat örtte med fänkål och äpple
- Röd thaicurry med skaldjur
- Shawarmakebabtallrik
- Salsa Freska
- Krämig pestoöverbakad fisk med HELLMANN'S Vegan
- Karibisk rissallad
- Grillad kyckling Baharat och taboulleh-sallad
- Vegetarisk currypastasås med spagetti, klimatsmart mat
- Smashad rödbetsbiff med betor, lupin och rotselleri
- Stekta blomkålsrullar med spiskummin och hummus
- Svampsoppa med timjanbakade jordärtskockor
- The Vegetarian Crispy NoChicken Burger ”Korean style”
- Palsternackspiccata med semi-torkad tomat samt grönkål & bovetepesto
- Fröknäcke
- Vinterkärlek med äpple, hallon och vanilj
- Sötpotatissallad
- Ryas Gyroskebab
- Hallon- & flädersorbet
- Lasopy – grönsakssoppa från Madagascar
- Lax med citronsås
- Minestronesoppa med risoni
- Blomkålssoppa med kryddstekt blomkål och vattenkrasse
- Helbakad rotselleri stjälkpesto
- Tomat och mozzarella sallad caprese
- Enkel kryddig linssoppa
- NoChicken burger Korean style
- Potatissallad
- Klassisk pepparsås
- Kalvragu med citron och timjan
- Griljerade revben korean style
- Kycklingballotine på tupplår, pommes fondant, kycklingvelouté.
- Frasig kyckling Katsu-burgare
- Nyrökt röding med romsås
- Bönsallad med morötter och Koriander
- Broccolisoppa
- Krispig fänkål och äpple sallad med valnötter
- Gul thaicurry med kyckling
- Kokt kyckling i dillsås
- Yakitorisås
- Curry- och mangodipp
- Green Goddess-dressing
- Malagache grönsakscurry
- Korv- och kycklinggryta
- Färskost med rödbeta och pepparrot
- Pho vegetarisk
- Krämig fisksoppa med potatis och senap, klimatsmart mat
- Vitchokladparfait med clementiner
- Misobakad aubergine
- Färskostpaj med hallon, vit choklad och pistage
- Citronmajonnäs
- Stekta gröna tomater
- Chili- och ingefärasås
- Enkel fisksoppa
- Ugnsrostade rotfrukter med timjan
- Grillade auberginer fyllda med kyckling-miso-escabeche
- Curry- och mangodip
- Kålrabbi & morot med spiskummin
- Murtabak - Filodeg med kyckling, tomat och chili
- Schnitzel med paprikakräm och potatiskroketter
- Tatarsås
- Karamelliserad lök chutney
- Kuwaitisk linssoppa, Shorbat Adas
- Isat örtte med fänkål och äpple
- Röd thaicurry med skaldjur
- Shawarmakebabtallrik
- Salsa Freska
- Krämig pestoöverbakad fisk med HELLMANN'S Vegan
- Karibisk rissallad
- Grillad kyckling Baharat och taboulleh-sallad
- Vegetarisk currypastasås med spagetti, klimatsmart mat
- Smashad rödbetsbiff med betor, lupin och rotselleri
- Stekta blomkålsrullar med spiskummin och hummus
- Svampsoppa med timjanbakade jordärtskockor
- The Vegetarian Crispy NoChicken Burger ”Korean style”
- Sommarens räkmacka
- Blomkålssoppa med äpple och kardemumma
- Kycklinglårfilé med saltbakade rödbetor, riven getost och spenat
- Klassiska köttbullar i gräddsås med rårörda lingon och pressgurka
- Nordisk Dashi
- Hot Chicken Sandwich
- Pytt i panna med stekt ägg, inlagda rödbetor och HELLMANN’S Ketchup
- Hjortcarpaccio
- Bakpotatis med spicy tuna
- Krispig sallad med getost och grönkålschips
- Kyckling med curry och blomkål
- Pumpasoppa med äpple och ingefära, klimatsmart mat
- Sydafrikanska samosas
- Sparrissallad med spenat och mandelpotatis
- Räksmörgås
- Mango, tomat & ingefära salsa
- Chicken Pkaila
- Vegetarisk lasagne
- Åländsk fiskpanna
- Jordgubbstarte
- Mörk Choklad & Björnbär
- Okonomiyaki
- Lammsadel med rödbeta, vinbär och yoghurt
- Kyckling drumsticks med matvete och chilidipp, klimatsmart mat
- Kyckling med ostsås
- Paprikamajonnäs
- Béarnaise
- Variation på blomkål med dragon och mandel
- Kaffe & kardemumma brûlée
- Ugnsbakad fisk med rostad blomkål, ärtor och dragon
- Snacksnudelsoppa med kycklingbuljong
- Färskost med brynt lök och timjan
- Kofta - Egyptiska köttbullar
- Japansk ramen med soja & NoChicken Chunks
- Pizza med NoBeef Slices, jalapeñomajonnäs och picklad rödlök
- Umamistuvad kål
- Klar soppa med frikadeller, selleri, ärtor och gulbetor
- Tarte tatin, vaniljsemifreddo och saltkaramell med vinäger
- Koreansk chilimajonnäs
- Kalvrostbiff med broccoli, syltad silverlök och kalvsky på grillad lök
- Lammrostbiffstartar, rosmarinaioli, gulbeta, kapris
- Peruansk fisk chowder
- Grön power smoothie
- Syd Amerikansk sötpotatissoppa med lime
- Kryddig mungbönsgryta
- Dopp i grytan
- Blomkål och citronröra
- Morotssoppa med kokos och curry
- Dragon & vinägermajonnäs
- Rödbetor i vin
- Cape Malay kycklingcurry med gult ris
- Löjromsägg
- Krämig Bloody Mary-sill
- Apelsin & kanel brûlée
- Brödbakat lammrack med senap, pommes Anna, variation på jordärtskocka
- Doro Wat - Etiopisk kycklinggryta
- Aioli
- Inlagd fänkål och korianderblommor
- Puff choux, ostkräm, krondillssyrad silverlök och finsk insjörom
- Fänkålsgravad lax med senapssås och crudité
- Krämig pastapanna med bacon och champinjoner
- Färska bönor med örtdressing
- Grönkål & mangosallad med rostade pinjenötter
- Svamppesto med pumpakärnor
- Clafoutis med körsbär, romtopf och vaniljmascarpone
- Pannacotta med citronverbena, krispig mangokaka och mango
- Kalvgryta med rosmarin och citron
- Wokad fläskkarré Shanghai
- Mango & lime salsa
- Tzatziki
- Steambuns (BAO)
- Salpicão - Grönsallad med krispig potatis
- Picklad piri piri-gurka med koriander
- Tater tots
- Grillad sparris med kycklinggnocci
- Fisk från Mauritius
- Tryffelmajonnäs med minimajs
- Koreansk kålrotssallad
- Buddhasås
- Ingefära & vanilj brûlée
- Timjanbakad lammfärslimpa med linser, potatis- och palsternackspuré
- The Vegetarian Butcher No Chicken chunks Korma
- Ryas vildsvin-shawarma/kebab
- Chokladmousse med brända mandlar & fikon
- Fruktig vitkålssallad
- Tortellinipanna med örter och svamp
- Kålpudding på savojkål, korngryn, råris och linser med rårört havtorn
- Lobster Roll med Pommes
- Kyckling med champinjoner och tomat
- Hemlagad Kimchi
- Vegetarisk currysvill
- Rostad blomkålspesto med pasta
- Matjessill med örtkräm, pommes alumettes och aqvavitgravad äggula
- Kålrotspuré med rostade kikärter
- Ceviche
- Rökt chilimajonnäs
- Lasagne på getost och kikärtor
- Vegokebab
- Höstburgare
- Buffalogratäng med blomkål
- Ryggbiff Black and White med pommes allumettes
- Hällristad lammstek med morötter, friterad lök, chorizosmör och krasse
- Laxpanna