Sitemap
Välkommen till Unilever Food Solutions matiga värld
-
Inspiration, tips, recept och produktnyheter för kockar
- future-menus-2025-förestående-lansering
-
Välkommen in i HELLMANN’S silkeslena och smakrika värld!
- Vad är vad i HELLMANN’S lena och användbara sortiment?
- Allt du behöver veta om HELLMANN’S Real
- Allt du behöver veta om HELLMANN’S Vegan
- Vilken HELLMANN’S-förpackningslösning behöver du?
- Trolla fram en god vinägrett på nolltid med HELLMANN’S!
- En majonnäs särskilt framtagen för det professionella köket
- Nu snackar vi majonnäs! Vad, hur och varför?
- Fem inspirerande recept av Daniel Müllern!
- Fonder och buljonger för alla smaker
-
Tips för dig som jobbar och verkar inom det offentliga köket
- ”När jag åker härifrån om dagarna, känner jag att jag gjort något bra!”
- Sätt någon av våra testvinnare på prov i ditt kök!
- Matnyttigheter för dig som arbetar inom det offentliga.
- Följ med och hälsa på hos dina kollegor i branschen!
- Ladda ner vår beredskapsfolder för offentliga kök
- Gör våra enkla röror på sådant redan du har i skafferiet!
- Vilka av våra produkter lever upp till dina krav?
- Låt dig inspireras av Kajsa Siggesson!
-
Här hittar du alla våra recept- och inspirationsfilmer
- Danne & Rya snackar med några av sveriges främsta kockar
- Sätt smakerna med Müllern! Få tips på hur du ska göra.
- Inspireras av vår kock Martina Danielsens tips och recept
- Recept och liveevent för dig som arbetar i storkök
- Följ med och hälsa på inspirerande människor i branschen!
- Följ med Magnus Rydberg in i köket och ut till grillen!
- Missa inte Rasmus Larssons menyer och recept!
-
Prova våra populära Knorr och Maizena redning & stärkelse
- Spara tid och energi i köket med en kallsvällande redning
- Här ser du skillnaden mellan olika stärkelseprodukter
- Daniels bakade piggvar med kejsarhatt och ingefärasmörsås
- Ryas enkla recept på vaniljglass med MAIZENA Snowflake
- Prova Ryas enkla rödvinssås med MAIZENA Snowflake!
- Så hittar du rätt MAIZENA till rätt sås!
-
Varumärket som gör det enkelt att servera växtbaserat
- Se alla våra produkter från The Vegetarian Butcher!
- Recept med våra produkter från The Vegetarian Butcher
- Hamburgaren vi väntat på så länge är äntligen här!
- Läs mer om The Vegetarian Butchers grundare Jaap Korteweg
- Så gör du din meny mer växtbaserad snabbt och enkelt
- The Vegetarian Butcher Crispy NoChicken Burger är här!
- Våra mångfacetterade vegobitar från The Vegetarian Butcher!
- Burgaren är otroligt lik kött i såväl smak som känsla
- Tips på hur du tillagar The Vegetarian Butchers produkter
- För mig handlar bra festivalmat om någonting ätbart i handen
- The Vegetarian Butcher NoPepperoni är här
-
Köksekonomitips för dig som arbetar i restaurangbranschen!
- Gör mer av dina råvaror med hjälp av Knorr Cold Base!
- Enkla tips som vi hoppas ska ge dig bättre köksekonomi!
- Smarta produkter som kan ge dig tid över till annat!
- Fyra ekonomiska rätter som ger nöjda gäster, enligt oss!
- Andreas Hedlund och Magnus Rydberg pratar köksekonomi!
- Kökshjälpen pratar köksekonomi. Avsnitt om resultatbudget.
- Välkommen till Kökshjälpens köksekonomi: personalkostnader
- Kökshjälpen pratar köksekonomi. Avsnitt om svinn.
- Lär dig mer om vår användbara senap och vinäger från MAILLE
-
Hitta recept efter den säsong och högtid som råder
- Daniel Müllerns sommarmeny med moderna och klassiska rätter
- Nu är det dags att grilla med Ryaslaktarn Magnus Rydberg
- Daniel Müllerns recept för en oförglömlig sommar
- Recept för midsommar och andra festliga dagar!
- Soppsäsongen är i full gång och här är våra bästa recept!
- 16 smått otroliga rätter som Daniel Müllern tagit fram
- Överraska dina gäster med kusliga Halloween-dekorationer
- Två gnistrande nyårsmenyer för dig och dina gäster
- Påskrecepten som skapar feststämning på din restaurang
- Prova vår kock Magnus Rydbergs läckra sommarrecept!
- Proffskökets lilla julhjälp!
- Alla rätt på alla hjärtans dag!
- Gör plats för matens bästa vän – såsen!
- Recepten som gör påsken till en fest på din restaurang!
- Nyårsmeny 2023
- Unilever Food Solutions påskmeny 2024 är här!
- Är du redo för nyår? Vår festliga meny väntar på dig!
- Nu firar vi påsk på Ryas vis!
- Vi har en ny somrig midsommarmeny som väntar på dig!
-
Reportage, poddar och artiklar som berör restaurangbranschen
- Alf Tumble möter några av Sveriges främsta kockar
- Hej Lars på Phil’s Burger!
- Läs vår intervju med serveringslärare Frida Ambjörnsson
- Vi har pratat veganska burgare och vegotrender med Babas!
- Mister York utvecklar sin meny med Crispy NoChicken!
- Vi har pratat vegopizza med Jonny på I Love Pizza!
- Vad tycker Ida Bauhn om Knorr Professional Kycklingfond?
- Gör brynt smörskum på Knorr Professional Kalvfond.
- Daniel Jogmar kan sin jul!
- Bjud på Joakim Schaffers hummersallad med Knorr Professional Fond!
- Rasmus Larssons smartaste tips inför årets jul (2024)!
- Grillad Pluma och amerikanska pannkakor med Joakim Schaffer!
- ”För oss är det viktigt att aldrig tumma på kvaliteten!”
-
Kökshjälpen ger dig kunskap om köksekonomins olika delar
- Kökshjälpen pratar köksekonomi. Avsnitt om råvarukostnader.
- Kökshjälpen pratar köksekonomi. Avsnitt om uppföljning.
-
Allergiguide och matpreferenser
- Följ lagstiftningen och kan ge dina gäster all information.
- Ny lagstiftning vi hjälper dig - ladda ner guiden här
- Gästens och ditt ansvar vid matallergi och matöverkänslighet
- Tips och råd gällande gäster med glutenintolerans
- Tips för dig som lagar mat till gäster med diabetes
- Våra bästa allergivänliga recept!
- Så prissätter du din meny om du vill tjäna pengar!
- Glad och nöjd personal kan öka din vinst med upp till 20 %
- Ta en smakrik genväg!
- Verktyg som hjälper professionella kockar i köket
-
Våra mest relevanta tips, råd, verktyg och recept
- Tips och verktyg som hjälper dig med din verksamhet
- Tips och råd om hur du kittlar matlusten hos våra äldre
- De hetaste cafétrenderna 2021!
- Rykande heta BBQ-recept och iskalla coola tedrycker
- Recepten som hjälper dig att laga lite mer varierat
- Nu använder vi te som spännande smaksättning och krydda
- Satsa på mindre matsvinn med Frank Jakobsens smarta recept
-
Läs Future 50 Foods-rapporten med 50 råvaror för framtiden
- Ladda ner rapporten med 50 härliga råvaror för framtiden
-
Här är 22 råvaror vi tänker fokusera på nu och i framtiden
- Bladgrönsaker, hälsosamma, spännande och goda…
- Kamut, spelt, quinoa och andra sätt att variera sig i köket
- Låt persiljeroten och svartroten ta mer plats på tallriken
- Kikärtsgroddar och alfalfagroddar små goda energibomber
- Frön har en hög proteinhalt rik på vitaminer och fetter
- En rund och god tomat är en riktigt fin röd grönsak. Eller?
- Bönor och linser – miljöns superhjältar
- Har du fått upp ögonen för läcker wakame (brunalg) ännu?
- Byt ut det gamla vanliga och bjud in nya råvaror i köket
- Powerdumplings | Unilever Food Solutions
-
Välkommen till ett år med Goodness Gracious Greens
- Go for the greens! Gott, hälsosamt och inspirerande
- Förstärk din meny med lena smoothies och tedrycker
- Vi ägnar 2019 åt att frossa i det färgsprakande gröna
- Finkrogar, medvetna uppstickare och skolor odlar loss
- Följ med oss och plocka från naturens vilda vårskafferi
- Put another green on the barbie!
- Sallader som får det att vattnas i munnen och pirra i magen
- Vidga dina vyer för vilka råvaror som passar i en dessert
- Recepten som förvandlar en ädel råvara till rena drömmen
- Tips för mer grönt och mindre kött på både meny och tallrik
- Recepten och tipsen som hjälper dig minska ditt matsvinn
- Decemberdoftande recept som får dig att längta efter jul
- Vi undersöker det vegetariska utbudet i Köpenhamn
- Läckra och lönsamma sallader, soppor och mackor för caféet
- Palmolja är omdiskuterat här försöker vi reda ut det
- Följ med våra kockar i vardagen hos oss, och ute hos kunder
- Dessertinspiration för dig som gärna avrundar med något gott
-
Res jorden runt med 80 härliga recept från när och fjärran
- Letar du efter ny inspiration? Laga all världens rätter!
- Ladda hem några favoritrecept från de asiatiska köken
- Nu lagar vi oemotståndlig mat från det nordamerikanska köket
- Mat från det afrikanska kökets fyra största regioner
- Vi får inte nog av hummus, tahini, falafel och baba ganoush
- Spännande mat från de natursköna nordiska övärldarna
- Ekonomisk och lättlagad mat som smakar hett och mycket
- Ta del av CO2-beräknade recept från olika delar av jorden
- Recept, tips och inspiration med växtbaserat i centrum
- Tips och råd för hur du marknadsför dig i sociala medier
-
Välkommen till ett nytt år med härligt gröna recept
- Laga något gott med hjälp av den mångfacetterade kålen
- 2020 – mjöligt, svampigt, nötigt och grönt!
- Kom igång med groddar - enkelt, gott och allmänt härligt
- Våriga smårätter på skogens primörer och annat gott
- Recept på bleckmat, det vill säga bra mat till många
- Lyft dina sallader med hjälp av våra kockars tips
- Vår guide till mer ärtor, bönor och linser på tallriken
- Bevara dina skördar genom att syra, salta och röka
- Nu är det dags för nordiska smaker med vildplockat grönt
- Res till avlägsna platser med hjälp av maten du serverar
- Kika lite närmre på växtbaserade färser och färsrätter
- Recept på rätter som smakar mycket men kostar desto mindre
- Bästa och grönaste tipsen på hur du sänker dina matkostnader
- Recepten som låter dig uppleva det brasilianska köket
- En härligt värmande kycklingramen med kycklingfrikadeller
- Ta del av vår kock Magnus Rydbergs bästa matlagningstips
- Spela & vinn med HELLMANN's
- Köp och vinn biljetter till UEFA Euro 2024
- AI i professionella kök: en sparringpartner och källa till inspiration
-
Artiklar om torkat, plast, och regenerativt jordbruk.
- Räkna ut dina rätters CO2-belastning med vår CO2-kalkylator
- Läs hela intervjun med vår hållbarhetskoordinator!
- Så försöker vi ta ansvar för planet och samhälle!
- Engagera dina anställda och andra smarta tips från kockarna!
- Lär dig mer om biologisk mångfald och varför det är viktigt
- Plast, förpackningar & matavfall
- Därför är en konserveringsmetod som torkat så smart
- Så väljer vi vilka råvaror som får hamna i våra produkter
- Var med och jobba för ett kretslopp där plast lever längre
- Läs mer om de grödor vi använder i våra produkter!
- Future Foods är Unilevers plan för hälsosammare kostvanor
- Inspireras av Kajsa!
- Jämför bolognese med bolognese!
- Här hittar du artiklar som handlar om hållbarhetsarbete
- Alla Recept | Unilever Food Solutions
- Alla Unilever Food Solutions produkter från samtliga varumärke
- Här ser du resultatet av dina sökningar på vår hemsida
- Juridisk information
-
Ett användarkonto ger dig tillgång till online kockkurser
- Logga in
- Våra receptfoldrar och produktöversikter på ett ställe
- Prenumerera på vårt matiga nyhetsbrev för restaurangköket!
- Den här sidan kunde inte hittas. Vi beklagar detta.
- Vi beklagar men den här sidan fungerar dessvärre inte
- Kontakta oss
- Hitta våra återförsäljare!
- Please Recycle: vårt engagemang för hållbara förpackningar
- Nyhetsbrev
- Prenumerera på vårt nyhetsbrev! Produkter och branschnyheter
- Fyll i dina uppgifter och ta chansen att vinna biobiljetter
-
Med ett användarkonto får du tillgång till mer på hemsidan
- Skaffa dig ett användarkonto för en ännu bätte upplevelse
- Vill du vara med på kommande padelevent? Anmäl dig här!
- Beställ din Knorr Professional DEMI-GLACE här!
- Människorna bakom Unilever Food Solutions Sverige
- Modular Email Verification Form
- Modular Email Status Form
- Modular Newsletter Signup Form
- Modular Signup Popup Form
- Modular Newsletter Signup Detail Form
- Modular Journey Redirection Form
-
- MAILLE Sherryvinäger - flaska, 6x500 ml
- Knorr Bearnaisesås 6 x 1 kg
- Knorr Peperonata 6 x 2,6 kg
- Knorr Professional Paprika kryddpuré 2 x 750g
- HELLMANN'S Ketchup 12 x 473 gr
- Knorr Grönsaksbuljong, pasta 2 x 1 kg
- Knorr Asian Noodles 1 x 3 kg
- Knorr Grönsaksbuljong, pulver 3 x 1,5 kg
- Knorr Lasagneplattor 1 x 5 kg
- HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L
- HELLMANN'S Vegan Majonnäs 52 %, 1 x 3 L
- O'hoj Chokladsås 15 x 350g
- Snack Pot Carbonara, 8 x 63 g
- Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 750 g
- Knorr Köttbuljong, pasta 1 x 5 kg
- Snack Pot BIG, Tomato & Mozzarella 8x 93 gr
- Knorr Kryddpasta Vitlök 2 x 340 g
- Knorr Kryddpasta Bouquet de Provence 2 x 340 g
- Knorr Ekologisk Köttbuljong, lågsalt pulver 6 x 1,1 kg
- Knorr Kalvbuljong lågsalt 1x5kg
- MAILLE Rödvinsvinäger - flaska, 6x500 ml
- Knorr Hönsbuljong lågsalt 3 x 1 kg
- Knorr Köttbuljong, pulver 6 x 1,3 kg
- SLOTTS Senap Stark flaska 12 x 450 gr
- Knorr Tomatsås 4 x 2,5 L
- Crispy NoChicken Burger, vegoburgare 1x1,80 kg FRYSVARA
- Knorr Köttbuljong, pasta 1 x 10 kg
- Knorr Hollandaisesås 1 x 3,75 kg
- Knorr Fiskbuljong, pulver 3 x 1,5 kg
- Knorr Hönsbuljong, pasta 2 x 1 kg
- MAIZENA Majsstärkelse 4 x 2,5 kg
- HELLMANN’S Professional Majonnäs 50%, 1 x 5 L
- Knorr Tortellini, Tomat & Örtfyllning 1 x 5 kg
- Knorr 100% Soup Thai Grönsakssoppa 4 x 2,4 L
- Knorr Fiskbuljong lågsalt 1 x 5 kg
- CARTE D'OR Panna Cotta 2 x 0,26 kg
- Knorr Skinkbuljong, pulver 3 x 1,5 kg
- Knorr Grönsaksbuljong lågsalt 3 x 1 kg
- Knorr Professional KYCKLINGFOND 2 x 5 L
- HELLMANN'S Majonnäs Real Sqeezy, 8 x 250 ml
- Knorr Snack Pot Mac & Cheese, 8 x 62 g
- Knorr Kycklingfond, koncentrerad 6 x 1 L
- MAILLE Senap Dijon Original 6 x 865 g
- Knorr 100% Soup Paprika-Tomatsoppa 4 x 2,4 L
- HELLMANN'S Senap portion, 198 x 10 ml
- HELLMANN'S Real Mayonnaise portion, 79%, 198 x 10 ml
- Carbonara Snackpot BIG, 8 x 92 g
- Knorr Grönsaksbuljong, lågsalt, Ekologisk, pulver 3 x1 kg
- Knorr Drickbuljong, 6 x 80 portioner
- HELLMANN'S Real Majonnäs 70%, 1 x 10 L
- Knorr Hönsbuljong, pasta 1 x 5 kg
- Snack Pot Bolognese, 8 x 60 g
- Knorr Köttbuljong, pasta 2 x 1 kg
- Knorr Vit Bassås 1 x 4,25 kg
- SLOTTS Senap Original Tub 12 x 220 g
- Knorr Kryddpasta Timjan 2 x 340 g
- MAIZENA Express, mörk snabbredning 6 x 1 kg
- Knorr Bechamelsås 4 x 2,5 L
- O'hoj Kolasås 15 x 350g
- KNORR Ärtsoppa Soldatens 12 x 570gr
- CARTE D'OR Moussebas till desserter 1 x 1,8 kg
- Knorr Bechamel sås 500 ml
- Knorr Kryddpasta Bouquet all'Italiana 2 x 340 g
- KNORR Köttsoppa med grönsaker 12 x 540 gr
- Knorr Garde d'Or Pepparsås 6 x 1 L
- Knorr Brunsås 2 x 2,5 kg
- Knorr Tomatino 4 x 3 kg
- MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse 4 x 2,5 kg
- Knorr Örtagårdsbuljong, pulver 3 x 1,5 kg
- Knorr Garde d'Or Bearnaise 6 x 1 L
- HELLMANN'S Ketchup 1 x 5 kg
- Knorr Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L
- Knorr Tomatino 3 x 2 kg
- Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 750 g
- MAIZENA Tapioka 4 x 2 kg
- Knorr Kalvbuljong, pulver 6 x 1,2 kg
- Knorr Fiskfond, koncentrerad 6 x 1 L
- Knorr Brynt Lökfond, koncentrerad 6 x 1 L
- HELLMANN'S Ketchup portion, 198 x 10 ml
- Knorr Köttbuljong, pasta 2 x 1 kg
- Knorr Skysås 2 x 2,5 kg
- Knorr Hummerfond, koncentrerad 6 x 1 L
- Knorr Asiatisk Kycklingbuljong, pulver 6x900 g
- Knorr Köttbuljong, pulver 3 x 1,3 kg
- CARTE D'OR Hallonmousse 1 x 1,72 kg
- MAILLE Senap Oldstyle 8 x 1 kg
- MAIZENA Majsstärkelse 12 x 0,7 kg
- Knorr Ekologisk Grönsaksbuljong, lågsalt pulver 6 x 1,1 kg
- CARTE D'OR Chokladtopping 6 x 1 kg
- Knorr Svampfond, koncentrerad 6 x 1 L
- HELLMANN'S Sesame Soy Vinaigrette, 6 x 1L
- HELLMANN'S Majonnäs Real Sqeezy, 8 x 430 ml
- NoChicken Nuggets, vegonuggets 1x1,75 kg FRYSVARA
- Raw NoBeef Burger, vegoburgare 1 x 2,26 kg ( 113 gr x 20 st) FRYSVARA
- Knorr Skogssvampsås 1 x 3 kg
- SLOTTS Senap Skånsk 1 x 5,5 kg
- Knorr Cold Base Potatismos 4 x 3 kg
- Bolognese Snackpot BIG, 8 x 88 g
- Knorr Umami 6 x 1 kg
- NoMince, vegofärs 1x2 kg FRYSVARA
- Knorr Aromat 1 x 7 kg
- Knorr Brun Bassås 1 x 3,75 kg
- Knorr Kött & Grill krydda 3 x 1,2 kg
- HELLMANN'S Senap, 1 x 3 kg
- Knorr Brynt Kycklingbuljong, pasta 2 x 1 kg
- Knorr Kalvbuljong, pulver 3 x 1,2 kg
- Knorr Professional Curry kryddpuré 2 x 750 g
- Knorr Hollandaisesås 1 x 3,75 kg
- Knorr Hönsbuljong, pulver 6 x 1,3 kg
- Knorr Gulaschsoppa, Österrikisk, konc. 2 x 1,5 kg
- CARTE D'OR Chokladpudding 1 x 1,75 kg
- Knorr Professional KALVFOND 5 x 1 L
- Knorr Dressingmix Ört & Lök, 3 x 800g
- SLOTTS Senap Original flaska 12 x 450 gr
- Knorr Ekologisk Hönsbuljong, lågsalt pulver 6 x 1,1 kg
- Knorr Grönsaksbuljong, pulver 6 x 1,5 kg
- MAIZENA Snowflake, modifierad Majsstärkelse 1 x 10 kg
- Knorr Ljus Roux, redning 6 x 1 kg
- Knorr Tomatsoppa, slät 1 x 3,9 kg
- Knorr Gräddsås 4 x 2,5 L
- HELLMANN'S Ketchup Påse för dispenser, 3 x 2,5 kg
- Snack Pot Napoli, 8 x 69 gr
- MAILLE Senap Dijon Original 8 x 1 kg
- Knorr Professional DEMI-GLACE 5 x 1 L
- Knorr Hönsbuljong lågsalt 1 x 5 kg
- Knorr Gräddsås 1 x 3 kg
- NoChicken Chunks, vegobitar 1x1,75 kg FRYSVARA
- Knorr Kryddpasta Basilika 2 x 340 g
- Knorr Ratatouille 6 x 2,5 kg
- Knorr Hönsbuljong, lågsalt, Ekologisk, pulver 3 x1 kg
- Knorr Aromat 3 x 1,2 kg
- Knorr Garde d'Or Hollandaisesås 6 x 1 L
- Knorr 100% Soup Gulaschsoppa 4 x 2,4 L
- CARTE D'OR Mangomousse 1 x 1,52 kg
- MAIZENA Snowflake, modifierad Majsstärkelse 2 x 2 kg
- MAILLE Äpplecidervinäger - flaska, 6x500 ml
- MAIZENA Express, ljus snabbredning 6 x 1 kg
- Knorr Cold Base Stärkelse Redning 2 x 2 kg
- Knorr Lemonesås 1 x 3 kg
- NoMince, vegofärs 1x2 kg FRYSVARA
- Knorr Kycklingsoppa, slät 1 x 3,9 kg
- CARTE D'OR Karamelltopping 6 x 1 kg
- CARTE D'OR Crème Brûlée 1 x 1,25 kg
- CARTE D'OR Vaniljsås, Gammaldags 1 x 1,6 kg
- Knorr Svampbuljong, pulver 6 x 1,1 kg
- Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 750g
- Snack Pot Mash Potato, 8 x 51 g
- Knorr Snack Pot Risotto, 8 x 75 g
- Knorr Kalvbuljong, pasta 2 x 1 kg
- Knorr Köttbuljong, lågsalt, Ekologisk, pulver 3 x1 kg
- HELLMANN'S Vegan Majonnäs 52 %, 1 x 5 L
- Knorr Brun Kalvfond, koncentrerad 6 x 1 L
- Snack Pot Rice Curry, 8 x 73 g
- Knorr Fiskbuljong, pasta 2 x 1 kg
- HELLMANN'S Real Majonnäs 70%, 1 x 2 L
- HELLMANN’S Professional Majonnäs 50%, 1x10L
- Knorr Gräddsås 6 x 1 kg
- HELLMANN'S Senap Påse för dispenser, 3 x 2,5 kg
- Knorr Köttbuljong lågsalt 1 x 5 kg
- MAILLE Vitvinsvinäger - flaska, 6x500 ml
- Knorr Sallad & Grönsakskrydda 3 x 950 g
- Knorr Grönsaksbuljong lågsalt 1 x 5 kg
- Knorr Oxfond, koncentrerad 6 x 1 L
- Knorr Bearnaisesås 1 x 3,75 kg
- Knorr Professional DEMI-GLACE 2 x 5 L
- Knorr Citruskrydda 3 x 1,2 kg
- Knorr Köttbuljong lågsalt 3 x 1 kg
- Knorr Carbonarasås 1 x 3,75 kg
- Knorr Professional KYCKLINGFOND 5 x 1 L
- Knorr Brynt Köttbuljong, pasta 2 x 1 kg
- CARTE D'OR Chokladmousse 1 x 1,44 kg
- Knorr Grönsaksbuljong Ekologisk, pulver 1 x 5kg
- Knorr Fiskbuljong lågsalt 3 x 1 kg
- HELLMANN'S Vegansk majonnäs, 6 x 270 g
- MAILLE Senap Dijon Original 12 x 215 g
- CARTE D'OR Vit chokladmousse 1 x 1,5 kg
-
- Brynt smörkola
- Cookies
- Äppelcidervinäger och ingefära dryck
- Mojo Rojo
- NoChicken Chunks Wrap
- Galinha Caipira - Brasiliansk risotto med kyckling och chorizo
- Taquita Birria
- Apfelstrudel med ingefära
- Syd Amerikansk sötpotatissoppa med lime
- Miso ramen
- Sparris med Örtagårdshollandaise
- Blomkål och citronröra
- Bakad selleri med brynt smör, svartkål och äpple
- Stekt inlagd strömming
- Kebabsås
- Lussekatter
- Krustad med ostkräm på Gammel Knas, picklad silverlök och kryddkrasse
- Skaldjursgryta med kokos och paprika
- Pumpa med rotmos och fläskbuljong
- Curry med gråärta
- Klar soppa med frikadeller, selleri, ärtor och gulbetor
- Buddhasås
- Bräserad lammentrecôte hotdog
- Bovete och grönkålssallad
- Ryas vildsvin-shawarma/kebab
- Tatarsås
- Glutenfria matiga mellanmåls-muffins
- Marockanska köttbullar i tomatsås
- Kyckling drumsticks med matvete och chilidipp, klimatsmart mat
- Kryddig NoChicken pizza med Béarnaise
- Mango, tomat & ingefära salsa
- Spicy Miso Ramen med långbakad fläsksida
- Sej med sötpotatis- och morotsstomp
- Tryffelpasta med champinjoner och ekologiskt ägg
- Vegetarisk Shepherd´s pie
- Nordisk Poké bowl
- Enkel kryddig linssoppa
- Betor med rostat bovete, blekselleri och äpple
- Wallenbergare med klassiska tillbehör
- Kryddiga kycklinglår
- Sheperds pie picadillo
- Grillade grönsaker, pitabröd och avokadomajonnäs
- Kokt kyckling i dillsås
- Griljerade revben korean style
- Linsfärslimpa med gräddsås
- Korv Stroganoff med ris
- Fatoush - Krispig sallad med sprödbakat pitabröd och inlagd citron
- Mini räktostadas med lime-majonnäs
- Curry- och mangodipp
- Matvetesallad med röda linser, kardemumma och Sveciadressing
- Laxpanna
- Fisk- och skaldjursoppa med örtfärskost 2.0
- Japansk ramen med soja & NoChicken Chunks
- Åländsk fiskpanna
- Morotssoppa med kokos och curry
- Okonomiyaki
- Raggmunk (glutenfri) med stekt rimmat fläsk och rårörda lingon
- Dopp i grytan
- Proteinberikade polentabites
- Lime och vitlökssås
- Koreansk kålrotssallad
- Vitkålsboeuf med potatispuré
- Iste med ingefära och lime
- Gräddbrynta Toppmurklor
- Mandelmusslor med krydd-visp och rårörda lingon
- Klassisk smörsås med miso till torskrygg
- NoChicken Stroganoff
- Okonomyaki
- Enkel grönkålspesto
- Krämig fisksoppa med potatis och senap, klimatsmart mat
- Tomat & bönsallad med rökig mandelröra
- Apelsin, palmhjärta och avokadosallad
- Glaserat Duvbröst
- Lime & kokos brûlée
- Caesarsallad
- Sakay – kryddpuré
- Ceviche “Asian Style” med skaldjur och citrongrässkum
- Nordisk Dashi
- Citron och purjolöksbakad hokifilè med potatismos, klimatsmart mat
- Jalapeño mac & cheese
- Karibisk rissallad
- Snacksnudelsoppa med kycklingbuljong
- Vinterkärlek med äpple, hallon och vanilj
- Kikärtsfriterad blomkål med tryffeldip
- Klenäter
- Tournedos på kalvinnerfilé med svamprulle, tryffelsky och bondbönor
- Tunisisk grönsakscous cous
- Sydafrikanska samosas
- Kålrotspuré med rostade kikärter
- Broccoli pumpasallad
- New England Clam Chowder
- Beef Brisket Sandwich med bourbonchipotle
- Tryffelmajonnäs med minimajs
- Mörk Choklad & Björnbär
- Couscous med örter
- Hummersoppa med vispad hummerkräm smaksatt med hummer, saffran, citron och cognac
- Krämig soppa med sparris och ärtor
- Mango & lime salsa
- Malagache grönsakscurry
- NoBeef Steak Sandwich med lök, tryffel och parmesan
- Béarnaise
- Kimchiplättar
- Coleslaw och grillad majs
- Palsternackspiccata med semi-torkad tomat samt grönkål & bovetepesto
- Bearnaisemajo
- Tryffel- och parmesanmajonnäs
- Vegetarisk Schnitzel med kapris, stekt kulpotatis, löksky, persilja.
- Ratatouillekräm
- Pulled pork med cajun rub
- Linshummus med koriander och spiskummin
- Lök- och ölpaj
- Bahn mi med stekt ägg, rökt chilimajonnäs, kimchi och rättika
- Japan inspirerad ceviche från Peru
- Grillad kyckling Baharat och taboulleh-sallad
- Köttbullar med Cold Base gräddsås
- Enkel blodapelsin mousse
- Färskostpaj med hallon, vit choklad och pistage
- Kyckling med currysås
- Sesamstekt grönkål och broccoli
- Inlagda gulbetor i äppelcidervinäger
- Fransk löksoppa
- Äpple & pepparrotssill
- Murtabak - Filodeg med kyckling, tomat och chili
- Kyckling med curry och blomkål
- Korean Poke Bowl
- Karamellfromage
- Kryddig chokladmousse med citrussallad
- Frasig kyckling Katsu-burgare
- Chokladkaka, karamellmousse och havtorn
- Skaldjurscocktail 2020
- Klassiska köttbullar i gräddsås med rårörda lingon och pressgurka
- Shisoburgare med wasabimajonnäs
- Rödvinssås
- Pannacotta med citronverbena, krispig mangokaka och mango
- Bakad piggvar med kantareller, miso och kyckling
- Indisk auberginekompott
- Curryfisk med äpple - klimatsmart mat
- Kyckling med champinjoner och tomat
- Rostad champinjonsoppa
- Rödbets & jordgubbssmoothie
- Östafrikanska sötpotatisbiffar
- Tater tots
- Kålsoppa med eller utan fläskkorv
- Bönsallad med morötter och Koriander
- Purjo & grönsakslasagne med färskost
- Broccoli, spenat och kokossoppa
- Minestronesoppa med grillad paprika & parmesan
- Macaroni & cheese
- Svart böngryta med sötpotatis med mangosalsa
- Italienska köttbullar i tomatsås
- Pavlova med yuzucurd, citrussallad med cointreau, chokladsorbet, vispad grädde och saltrostade pistagenötter
- Pho vegetarisk
- Jordgubbstarte
- Entrecôte med bearnaise, tomatsallad och rödvinssås
- Citronmajonnäs
- Åländsk fiskpanna 2.0
- Pumpasoppa med ingefära och chili
- Mathavresallad med picklad gurka & rädisa och pepparrotsdressing
- Yam woon sen-glasnudelsallad från Laos
- Tarte tatin, vaniljsemifreddo och saltkaramell med vinäger
- Pilipili ya Maembe – Mangochutney
- Färskost med spenat och fetaost
- Grön power smoothie
- Sichuanpeppar-te med kyckling
- Grönkålssallad med bratwurst, potatis och rostad blomkål
- Morot & apelsin smoothie med chili
- Grillad biff med salsa på riven tomat
- Fisk med doft av Marocko
- Vit chokladkräm med brynt smör
- Renskavspanna med svamp och timjan
- Inlagd fänkål och korianderblommor
- Sojamajonnäs med blomkål
- Jalapeñomajonnäs med broccoli
- Korvstroganoff med Cold Base
- Krämig miso slaw
- Tournedos av oxfilé med vispat ankleversmör, madeirasky, tryffel, balsamicobakade schalottenlökar och potatiskaka med gruyèreost.
- Fresh Brewed Iced Tea med fläder
- Gomasås
- Manakish
- Klassisk vinaigrette
- Sloppy Joe
- Inkokt havskräfta med krondillsmajo, jalapeño och tomat
- Chicken Pkaila
- Mille-feuille med vit choklad, hjortron och salta pistagenötter
- Chermoula till marinering av fisk, fågel och kött
- Moules Frites med jalapeñomajonnäs
- Pepparkakspopcorn
- Te gravadlax med anis, fänkål & dill
- Laxbagel med färskost, citron och örter
- Blomkålssoppa med äpple och kardemumma
- Sydamerikansk grönsakssoppa med kokos och curry
- Grillad fläsksida med rosmarin och honungsglaze
- Grillad gemsallad med curryremoulad och pulled beef
- Broccoli med sesamfrön, koriander och miso
- Sotad och örtgravad lax med picklad färskpotatis, inkokt sparris, ramslök och frasigt ägg
- Misobakad aubergine
- The Vegetarian Crispy NoChicken Burger ”Korean style”
- Tartelette med inkokt vit sparris och kräm på gårdsägg
- Rostade orientaliska morötter
- Deviled eggs med hummer
- Nyskördad färskpotatis i blomsterbearnaise
- Pytt i panna med stekt ägg, inlagda rödbetor och HELLMANN’S Ketchup
- Sparrissallad med spenat och mandelpotatis
- Glögg-Booch
- Spenat och matdinkel soppa med doft av mellanöstern
- Midsommardessert
- Syrad gulasch med durumvete
- Tom Ka Gai
- Lobster Roll med Pommes
- Focaccia med svamp och rosmarin
- Grillade rödbetor med rökt färskost och rostade frön
- Klassisk pepparsås
- Isat örtte med fänkål och äpple
- Apelsintarte med crème brûlée, chokladmousse och marinerad apelsin
- Currymajonnäs
- Pulled pork, coleslaw med honungssenap och barbecuevinägrett
- Sticky chicken med citron och honung
- Het Etiopisk one pot-gryta med kyckling och linser
- Kryddig majssoppa med jalapeño och koriander
- Löjromsägg
- Ratatouille med getost
- Sojamajonnäs
- Sandwich med fläsksida, pepparrot, bakad vitkål och Dijondressing
- Ingefära & vanilj brûlée
- Medelhavspanna med fisk & tortellini
- Zucchinigratäng med cream cheese och tomatsallad
- Tomatsoppa med parmesan rostade krutonger
- Kenyansk vegoburgare
- Rostad och senapssyrad blomkål med ras el hanout
- Svartbön, majs & chipotle salsa
- Sauterad grönkål
- Achards de legumes
- Dubbel smash-burgare
- Schnitzel med krämig potatissallad
- Fresh Brewed Iced Tea med ingefära och äpple
- Lins- och bulgursallad
- Mchuzi wa biringanya, vegetarisk masala
- Hjortcarpaccio
- Kycklingfärsbullar med thailänsk Panangsås
- Lasary Voatabia – lök- och tomatsalsa
- Umamistuvad kål
- Rimmat, kokt fläsklägg med rotmos och senapskräm
- Sydamerikansk sallad på qunioa, pumpa och grönkål
- Chokladdröm för veganer
- Pumpasoppa med äpple och ingefära, klimatsmart mat
- Kyckling med ostsås
- Lime- och koriandersill
- Brynt lökmajonnäs med rädisa, pastramikrydda och picklad lök
- Vintertabbouleh
- Dijonsenapssill
- Miso Umami majonnäs
- Demi-Glace smaksatt med ramslök
- Green Goddess-dressing
- American Chili Cheeseburger
- Råbiff med citron, parmesan och selleri
- Labladi – kikärtssoppa
- Gazpacho med ärtor, gurka och mynta
- Mangold och glaserad vitfisk med sjögräsmayo
- Tzatziki
- Grönland - Pumpa och morotsoppa med räkor och musslor
- Svamptartar
- The Vegetarian Butcher No Chicken chunks Korma
- Okonomyaki
- Morotssoppa med ingefära och kokosnöt
- Hawaiinsk räksallad
- Kyckling Biryani
- Lantägg med ansjoviscrème, kavringskrisp och brynt smörpulver
- Devil’s Egg
- Lättrökt matjessill med skum på kyckling och lagrad ost
- Ranchdressing
- Asiatisk nudelsallad med bulgogi på flankstek och korianderdressing
- Vitlök & parmesanmajonnäs
- Vitchokladparfait med clementiner
- Rotselleripuré med oxfond och dragonolja
- Kolgrillat lammspett med ramslöksmajo
- Koreasallad
- Krispig klyftpotatis med ranchdressing
- Salsa Casera
- Frusen halloncheesecake
- Kaffe & kardemumma brûlée
- Grillade auberginer fyllda med kyckling-miso-escabeche
- Lammsadel med rödbeta, vinbär och yoghurt
- Tortellinipanna med örter och svamp
- Ugnsrostad fläskkarré med gräddsås och äppelmos
- Chakchouka – ägg i tomatsås
- Ostkaka med hjortronsylt och lättvispad grädde
- Vegokebab
- Grillad kalventrecote ”Osso Buco”
- Tempurafriterad Sparris med Gochujangmajonnäs och Furikake
- Bolognese på The Vegetarian Butcher NoMince
- Räksmörgås
- Rostad spetskål med citron och timjan
- Pizza med Nobeef Slices, jalapenokräm och picklad rödlök
- Pho med nötkött
- Vegetarisk currysvill
- Morotssoppa med kaffir-lime & ingefära
- Kladdkakan
- Ananasmousse
- Dragon & vinägermajonnäs
- Gäddburgare med tahinimajonnäs
- Lammgryta
- Svampquiche, äppelkompott, lök & mango toppad med skum på skogssvamp
- Chicken Country Captain
- Mac & Cheese med svamp och tryffel
- Tabbouleh med smak av fänkål
- Grillad vit sparris med miso
- Örtmajonnäs
- Bräserad kalvlägg
- Maracuja & Pimienta - Passions och chilisås
- HELLMANN´S Burgar Bröd
- Veggieburger med kikärtor
- Nordafrikansk grön couscous
- Kolgrillad fläskshawarma med rostad kycklingmayo
- Makaronilåda med nötfärs
- Buffalogratäng med blomkål
- Chili sin carne
- Vegetariska Kimchi-wontons
- Stekta gröna tomater
- Tzatziki
- Medelhavspanna med tortellini
- Den ultimata grilldressingen
- Maharagwe ya Nazi – Kidneybönsoppa med kokosmjölk
- Timjan & citron brûlée
- Hummus
- Caprese Quesadilla
- Wali wa Kukaanga – Kenyanskt stekt ris
- Mexikansk tomat och bönsoppa
- Apelsinfisk ala Brazil
- 2 varianter av krispiga potatiskroketter med 3 dippsåser
- Curryketchup
- Vegetarisk lasagne
- Hot Chicken Sandwich
- Apple pie frappuccino
- Butter chicken
- Kålsoppa med kycklingfrikadeller
- Grillad sparris med kycklinggnocci
- Bisonoxe med bönor och chili
- Grillade rödbetor med hasselnötter & brynt
- Korv och rotfruktsgryta med äpple, klimatsmart mat
- Det ultimata vitlöksbrödet
- NoChicken i currysås
- Inlagd rotselleri och fläderblomma
- Klassisk Ceasarsallad med The Vegetarian Butcher Crispy Nochicken
- Eton mess med citron och hallon
- Sallad på spetskål och rödbetor
- Vegetarisk currypastasås med spagetti, klimatsmart mat
- Mini vegansemlor
- Jalapeñomajonnäs
- Blåbär & mjölkchoklad tartelett
- Inlagda kantareller med enbär
- Caprese Quesadilla
- Wali wa Kukaanga – Kenyanskt stekt ris
- Mexikansk tomat och bönsoppa
- Apelsinfisk ala Brazil
- 2 varianter av krispiga potatiskroketter med 3 dippsåser
- Curryketchup
- Vegetarisk lasagne
- Hot Chicken Sandwich
- Apple pie frappuccino
- Butter chicken
- Kålsoppa med kycklingfrikadeller
- Grillad sparris med kycklinggnocci
- Bisonoxe med bönor och chili
- Grillade rödbetor med hasselnötter & brynt
- Korv och rotfruktsgryta med äpple, klimatsmart mat
- Det ultimata vitlöksbrödet
- NoChicken i currysås
- Inlagd rotselleri och fläderblomma
- Klassisk Ceasarsallad med The Vegetarian Butcher Crispy Nochicken
- Eton mess med citron och hallon
- Sallad på spetskål och rödbetor
- Vegetarisk currypastasås med spagetti, klimatsmart mat
- Mini vegansemlor
- Jalapeñomajonnäs
- Blåbär & mjölkchoklad tartelett
- Inlagda kantareller med enbär
- Enkel fisklasagne
- Biff Shahi Korma
- Grönkål & mangosallad med rostade pinjenötter
- Senapssill
- Nordafrikansk one pot-gryta med pumpa och kikärtor
- Chokladpastej med färska bär och chokladglass
- Karamellpudding
- Salt karamellmousse med lakrits
- Poke Bowl Nobeef Slices
- Srirachamajonnäs med friterat rispapper
- Kålpudding på savojkål, korngryn, råris och linser med rårört havtorn
- Avokado, ananas & gurk salsa
- Boeuf bourguignon
- Klassisk Croque Monsieur med krispig sallad
- Pressgurka
- Rostad Kålrot med kikärtscurry
- Korv- och kycklinggryta
- Babyshawarma med mynta- och citrusdressing
- Béarnaise
- Kimchiplättar
- Coleslaw och grillad majs
- Palsternackspiccata med semi-torkad tomat samt grönkål & bovetepesto
- Bearnaisemajo
- Tryffel- och parmesanmajonnäs
- Gomasås
- Manakish
- Klassisk vinaigrette
- Sloppy Joe
- Inkokt havskräfta med krondillsmajo, jalapeño och tomat
- Chicken Pkaila
- Mille-feuille med vit choklad, hjortron och salta pistagenötter
- Chermoula till marinering av fisk, fågel och kött
- Moules Frites med jalapeñomajonnäs
- Pepparkakspopcorn
- Te gravadlax med anis, fänkål & dill
- Laxbagel med färskost, citron och örter
- Blomkålssoppa med äpple och kardemumma
- Sydamerikansk grönsakssoppa med kokos och curry
- Grillad fläsksida med rosmarin och honungsglaze
- Grillad gemsallad med curryremoulad och pulled beef
- Broccoli med sesamfrön, koriander och miso
- Sotad och örtgravad lax med picklad färskpotatis, inkokt sparris, ramslök och frasigt ägg
- Misobakad aubergine
- The Vegetarian Crispy NoChicken Burger ”Korean style”
- Tartelette med inkokt vit sparris och kräm på gårdsägg
- Rostade orientaliska morötter
- Deviled eggs med hummer
- Asiatisk lax ceviche med lime
- Vit sparris och panerad ansjovis med vitlöksdipp
- Brödpaj med spenatfyllning
- Hällristad lammstek med morötter, friterad lök, chorizosmör och krasse
- Pannkakor med blåbärskräm
- Lättrimmad torsk med vinägerfläsk
- Isat örtte med kamomill, ros och fläder
- Pannacotta, tonkaböna & rårörda havtorn
- Enkel majssoppa
- Kalvragu med citron och timjan
- Kalvrostbiff med broccoli, syltad silverlök och kalvsky på grillad lök
- Helbakad rotselleri stjälkpesto
- Vegansk Caesar sallad
- Asiatiska pops
- Färskost med rödbeta och pepparrot
- Vegetariska ramen
- Fisk- och skaldjursoppa med örtfärskost
- Apelsin & kanel brûlée
- Chorba bel hout – Fisksoppa
- Sommarens godaste potatissallad med HELLMANN'S
- Gravlax med gurksallad och Ssamjang majonnäs
- Kryddig fisk med krämig Mexikansk lime slaw
- HELLMANN’S-panerad fläskschnitzel
- Matjessill med örtkräm, pommes alumettes och aqvavitgravad äggula
- Ungersk gulasch
- Griljerad Julskinka
- Grillad sparris med tryffelmajonnäs och ost
- Mojo Rojo
- NoChicken Chunks Wrap
- Galinha Caipira - Brasiliansk risotto med kyckling och chorizo
- Taquita Birria
- Apfelstrudel med ingefära
- Syd Amerikansk sötpotatissoppa med lime
- Miso ramen
- Sparris med Örtagårdshollandaise
- Blomkål och citronröra
- Bakad selleri med brynt smör, svartkål och äpple
- Stekt inlagd strömming
- Kebabsås
- Lussekatter
- Krustad med ostkräm på Gammel Knas, picklad silverlök och kryddkrasse
- Skaldjursgryta med kokos och paprika
- Pumpa med rotmos och fläskbuljong
- Curry med gråärta
- Klar soppa med frikadeller, selleri, ärtor och gulbetor
- Buddhasås
- Bräserad lammentrecôte hotdog
- Bovete och grönkålssallad
- Ryas vildsvin-shawarma/kebab
- Tatarsås
- Glutenfria matiga mellanmåls-muffins
- Marockanska köttbullar i tomatsås
- Kyckling drumsticks med matvete och chilidipp, klimatsmart mat
- Kryddig NoChicken pizza med Béarnaise
- Mango, tomat & ingefära salsa
- Spicy Miso Ramen med långbakad fläsksida
- Sej med sötpotatis- och morotsstomp
- Tryffelpasta med champinjoner och ekologiskt ägg
- Vegetarisk Shepherd´s pie
- Nordisk Poké bowl
- Enkel kryddig linssoppa
- Betor med rostat bovete, blekselleri och äpple
- Wallenbergare med klassiska tillbehör
- Kryddiga kycklinglår
- Sheperds pie picadillo
- Grillade grönsaker, pitabröd och avokadomajonnäs
- Kokt kyckling i dillsås
- Griljerade revben korean style
- Linsfärslimpa med gräddsås
- Korv Stroganoff med ris
- Fatoush - Krispig sallad med sprödbakat pitabröd och inlagd citron
- Mini räktostadas med lime-majonnäs
- Curry- och mangodipp
- Matvetesallad med röda linser, kardemumma och Sveciadressing
- Risotto med dinkel, mathavre och rostad citrusblomkål
- Grillad lax med ljummen sommarsallad och romsås
- Tunisisk Tajine
- Timjanbakad lammfärslimpa med linser, potatis- och palsternackspuré
- Ryggbiff Black and White med pommes allumettes
- Krispig jordärtskocka med tångkaviar
- Satsuma-age - Fiskkrokett med chilimajonnäs
- Pastramilax med syrade grönsaker & yoghurt
- Ugnsrostade rotfrukter med timjan
- Rostad paprikasås
- Zucchini frittas
- Krispiga primörer med pepparrotsdipp
- Fiskburgare med fänkålsslaw
- Fisk från Mauritius
- Broccolisoppa
- Kyckling moambe från Kongo
- Krämig morotskimchi
- Gul thaicurry med kyckling
- Caesarsallad
- Peruansk fisk chowder
- Kammutvete pilaff med stekt kyckling
- Ugnsbakad fisk med rostad blomkål, ärtor och dragon
- Lobster Roll “deluxe”
- Brödbakat lammrack med senap, pommes Anna, variation på jordärtskocka
- Kyckling Picadillo i majstortillas
- Inlagd Ramslökskapris
- Mango Salsa
- Hybridsmet med lupinböna, gråärt, grönsaker och nötfärs
- Chili- och ingefärasås
- Ceviche
- Chili con carne
- Inlagd morot och ingefära
- Potatis och purjolöksoppa, klimatsmart mat
- Rårörda jordgubbar, syrad vaniljvisp med mandel & kokos crumbel
- Puff choux, ostkräm, krondillssyrad silverlök och finsk insjörom
- Morotstartar med kycklingfond smaksatt med brynt smör
- Jerk kyckling med ris och bönor
- Soppa på nässlor med pocherat ägg och Onion Bahji
- Pizza med NoBeef Slices, jalapeñomajonnäs och picklad rödlök
- Crepes fyllda med bönor och rotfrukter, klimatsmart mat
- Kuwaitisk linssoppa, Shorbat Adas
- Tortillas med kyckling och kamutvete
- Löksky till pannbiff
- Hemlagad Kimchi
- Tomatsås
- Kofta - Egyptiska köttbullar
- Yakiniku med The Vegetarian Butcher NoBeef Slices
- Korensk Ramen
- Dinkelrisotto från Öland
- Loc Lac - köttgryta från Kambodja
- Rimmad kokt torsk med kryddpeppar, skånsk senap och ärtor
- Orange gazpacho
- Onion flatbread
- Apelsin, palmhjärta och avokadosallad
- Glaserat Duvbröst
- Lime & kokos brûlée
- Caesarsallad
- Sakay – kryddpuré
- Ceviche “Asian Style” med skaldjur och citrongrässkum
- Nordisk Dashi
- Citron och purjolöksbakad hokifilè med potatismos, klimatsmart mat
- Jalapeño mac & cheese
- Karibisk rissallad
- Snacksnudelsoppa med kycklingbuljong
- Vinterkärlek med äpple, hallon och vanilj
- Kikärtsfriterad blomkål med tryffeldip
- Klenäter
- Tournedos på kalvinnerfilé med svamprulle, tryffelsky och bondbönor
- Tunisisk grönsakscous cous
- Sydafrikanska samosas
- Kålrotspuré med rostade kikärter
- Broccoli pumpasallad
- New England Clam Chowder
- Beef Brisket Sandwich med bourbonchipotle
- Tryffelmajonnäs med minimajs
- Mörk Choklad & Björnbär
- Couscous med örter
- Hummersoppa med vispad hummerkräm smaksatt med hummer, saffran, citron och cognac
- Krämig soppa med sparris och ärtor
- Mango & lime salsa
- Malagache grönsakscurry
- NoBeef Steak Sandwich med lök, tryffel och parmesan
- Vinägerskysås till stekt kycklingbröst
- Bakad piggvar med kejsarhatt, sotad vårlök och ingefärssmörsås
- Karamelliserad Créme brûlée med apelsin & kanel
- Glaze till julens revben
- Empanadas de Espinaca
- Vegetariska bullar ”No meatballs”
- Shawarmakebabtallrik
- Kalvschnitzel med kaprissmör och rödvinssås
- Klar fiskbuljong med torsk och risnudlar
- Färskpotatissallad med spenat, rostat bovete och citronvinaigrette
- Sydafrikanskt aromatiskt gult ris
- Jambalaya
- Ugali na Sukuma Wiki – Majsmos med svartkål och spenat
- Morotspudding
- Kokt kalv i dill
- Fruktig vitkålssallad
- Potatissallad
- Fänkålsgravad lax med senapssås och crudité
- HELLMANN’S matjestårta extra allt!
- Oxfilé med tryffelsmör, svamp, haricots verts och rödvinssås
- Iste med lime och mynta
- Vegan Brownie
- Kimchimajonnäs
- Bolognaise á la vegetariana
- Glutenfri ugnspannkaka med kål & lingon
- Rökt chilimajonnäs med bbq-morot
- Rödbetor i vin
- Tortellinipanna med örter och svamp
- Poke Bowl med sotad tonfisk & avokado
- Aioli
- Kolgrillad entrecote, bearnaise, tomatsallad ”Bloody Mary”, rödvinsås
- Gravad sill med smak av gubbröra
- Kolagelébar med salta jordnötter
- Matvetesallad från Marocko med ras el hanout
- Fiskqueneller med potatis, gulbetor och dillkräm
- Kuwaitisk linssoppa, Shorbat Adas
- Tortillas med kyckling och kamutvete
- Löksky till pannbiff
- Hemlagad Kimchi
- Tomatsås
- Kofta - Egyptiska köttbullar
- Yakiniku med The Vegetarian Butcher NoBeef Slices
- Korensk Ramen
- Dinkelrisotto från Öland
- Loc Lac - köttgryta från Kambodja
- Rimmad kokt torsk med kryddpeppar, skånsk senap och ärtor
- Orange gazpacho
- Onion flatbread
- ”Gotu kola Sambola”
- Rökt chilimajonnäs
- Sherryvinägerglace till halstrad lax
- Tabasco, selleri, sill
- Sill med syrliga äpplen, vårlök och lime
- Lax med citronsås
- Parmesanrisotto med knaperstekt kalvtunga
- Pumpakräm med chili och citron
- Risotto med butternutpumpa och friterade strömmingar
- Hummermajonnäs
- Poke Bowl
- Kryddiga kikärtsbullar
- Eton mess
- Dansk Remoulad
- Asiatisk rödcurry med kyckling, fisk, nötkött eller skaldjur
- Kanelbullar
- Kokt vit sparris i kalvfond med dillmajonnäs
- Rostad jordärtskocksoppa med brynt äpple & champinjon
- Färsbiffar med Cold Base skysås
- Vegetarisk hamburgare från Skandinavien med rostad morot och korngryn
- Ananas, koriander & chili salsa
- Ryas Gyroskebab
- Kycklinglårfilé med saltbakade rödbetor, riven getost och spenat
- Vintersoppa från Italien
- Marockansk gryta med Vreta gulärt - Serveras här med ugnsstekt havreris och en söt blodapelsinsallad
- Rödbetsbiffar
- Black Angus-flankstek Rossini
- Chili freaking cheese burger
- Lemon posset, vit chokladmousse, olivgodis, lakrits och fläderblommor
- Barreado
- Brazilian Pesto
- Nässelsoppa med rökt äggula
- Kladdkaka med mocka & choklad
- Färska bönor med örtdressing
- Pinsa bianco med HELLMANN’S Professional, portabello, tryffel, burrata, syrad rödlök och ruccolasallad.
- Broccolipesto med solroskärnor
- Lasagne på getost och kikärtor
- Bahn mi med hoisinbacon, kycklingsallad och koriander
- Pasta med sparris och svamp
- Nordiska Boquerones
- Salsa Freska
- Sockersaltad lax med löjrom
- Saltbakad rotselleri med getostgratinerad spenat, lök samt senapscrème
- Friterad makirulle med krabbröra, forellrom och gräslök (2 rullar)
- Kryddig mungbönsgryta
- Korvsnurra med syrad rödkål och grov senap
- Kålrabbi & morot med spiskummin
- Indisk vegetarisk curry
- Karamelliserad ananassallad
- Ultimat BBQ-dressing
- Klassisk löksill
- Italiensk kalvragu med pasta
- Clafoutis med körsbär, romtopf och vaniljmascarpone
- Smashad rödbetsbiff med betor, lupin och rotselleri
- Morot- och apelsinsallad
- Bulgogi
- Cape Malay kycklingcurry med gult ris
- BBQ-majonnäs
- Toast Skagen
- Vegetarisk börek och paprika-färskost
- Krämig Bloody Mary-sill
- Potatis och rotfruktslåda med kikärtor och solroskärnor
- Blomkålssoppa med kryddstekt blomkål och vattenkrasse
- Yakitorisås
- Nyfriterade struvor med kanelsocker
- Sill med smak av lagrad ost och Akvavit
- Örtsås
- Inlagd blomkål och krondill
- Lasopy – grönsakssoppa från Madagascar
- Rostad kålrot och sötpotatis med grönkål, äpple och groddar
- Porterstek med potatisgratäng, portersky, broccoli och svartvinbärsgelé
- Sallad på betor, selleri och äpple
- Rostad spetskål med citrus och frön
- Madagaskisk vegoburgare
- Buddha bowl med Crispy NoChicken och tonkatsusås
- Hummermajonnäs
- Mango, ananas och bönsallad