Menu
+

Morotspudding

  • Potatis, skalad 2.4 kg
  • Morot 700 g
  • Ägg, färska 360 g
  • Knorr Visp 31%, Låglaktos 8 x 1 L 250 ml
  • Mjölk 400 ml
  • Dillfrö 14 g
  • Salt 12 g
  • Socker 12 g
  • Lök, gul 600 g
  • Smör, osaltat 500 g

Fänkålssallad

  1. Morotspudding

    • Koka och skiva potatisen. Skala, grovriv och stek moroten.
    • Blanda ägg, Knorr Visp 31%, mjölk, dillfrö, salt och socker. Varva potatis, morot och lök i en form. Häll på äggstanningen. Grädda i ugn 180 grader i 1 timme och 20 minuter.
    • Skira smöret.
  2. Fänkålssallad

    • Skiva fänkålen tunt. Strimla äpple.
    • Blanda fänkål och äpple med HELLMANN’S Citrus Vinaigrette.