Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Morotspudding

  • Potatis, skalad 2.4 kg
  • Morot 700.0 g
  • Ägg, färska 360.0 g
  • Mjölk 400.0 ml
  • Dillfrö 14.0 g
  • Salt 12.0 g
  • Socker 12.0 g
  • Lök, gul 600.0 g
  • Smör, osaltat 500.0 g
  • Rama Professional Visp 31%, Låglaktos 8 x 1 L 250.0 ml

Fänkålssallad

  • Fänkål, färsk 300.0 g
  • Äpple 100.0 g
  • HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L 50.0 ml
  1. Morotspudding

    • Koka och skiva potatisen. Skala, grovriv och stek moroten.
    • Blanda ägg,Rama Visp 31%, mjölk, dillfrö, salt och socker. Varva potatis, morot och lök i en form. Häll på äggstanningen. Grädda i ugn 180 grader i 1 timme och 20 minuter.
    • Skira smöret.
  2. Fänkålssallad

    • Skiva fänkålen tunt. Strimla äpple.
    • Blanda fänkål och äpple med HELLMANN’S Citrus Vinaigrette.