Rotselleripuré med oxfond och dragonolja
En god selleripuré som lyfts upp av oxfond och dragon.

Ingredienser
Rotselleripuré med oxfond och dragonolja
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Rotselleripuré med oxfond och dragonolja
Rotselleri, tärnad
/g
429.0 g
0%
Grädde eller gräddalternativ
/ml
200.0 ml
0%
Dragon, färsk
/g
29.0 g
0%
Persilja, blad
/g
20.0 g
0%
Rapsolja
/g
200.0 g
0%
Knorr Professional Oxfond 8 x 1 L
/ml
300.0 ml
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Rotselleripuré med oxfond och dragonolja
-
Rotselleri, tärnad 429.0 g
-
Grädde eller gräddalternativ 200.0 ml
-
Dragon, färsk 29.0 g
-
Persilja, blad 20.0 g
-
Rapsolja 200.0 g
-
Knorr Professional Oxfond 8 x 1 L 300.0 ml
Förberedelser
-
Rotselleripuré med oxfond och dragonolja
- Koka rotsellerin i grädden, mixa slät och smaka av med salt.
- Mixa dragon, persilja och rapsolja och sila av i kaffefilter.
- Lägg en klick rotselleripuré på en tallrik och gör en liten grop i den. Värm Knorr Professional Oxfond och häll i gropen. Droppa lite dragonolja i fonden.