Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till pannkaksfyllningen

  • Lök, röd 111.0 g
  • Palsternacka, skalad 217.0 g
  • Bönor, svarta 200.0 g
  • Morot, riven 255.0 g
  • Vatten 0.5 dl
  • Knorr Grönsaksbuljong, pulver 3 x 1,5 kg 10.0 g
  • Purjolök 47.0 g
  • Dill, färsk hackad 10.0 g
  • Knorr Mat 15% Laktosfri 8 x 1 L 400.0 ml
  1. Till pannkaksfyllningen

    • Fräs tärnad rödlök och tärnad palsternacka i Milda Flytande Margarin.
    • Tillsätt bönor (gärna mixade sorter), rivna morötter, vatten, Knorr Mat 15% och buljong. Låt såsen koka tills palsternackan är mjuk.
    • Tillsätt purjolök och smaksätt med hackad dill, salt och peppar.
  2. Vid servering

    • Lägg ca 80 g fyllning på ena halvan av pannkakan. Vik den andra halvan över. Lägg de fyllda pannkakorna i bleck, ca 16 st pannkakor rymms i ett GN-bleck. Strö över riven ost, gratinera i 175°ugn.
    • Blanda samman ingredienserna till dressingen och fördela över sallad och äpple.