Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till pannkaksfyllningen

  • Lök, röd 111.0 g
  • Palsternacka, skalad 217.0 g
  • Bönor, svarta 200.0 g
  • Morot, riven 255.0 g
  • Vatten 5.0 g
  • Purjolök 47.0 g
  • Dill, färsk hackad 10.0 g
  • Matlagningsgrädde 400.0 ml

Vid servering

  • Lök, röd
  • Palsternacka, skalad
  • Morot, riven
  • Purjolök
  • Pannkakor,färdiga 60.0 g
  • Matlagningsgrädde 40.0 ml
  • Salladskål 70.0 g
  • Äpplen (Golden Delicious) 15.0 g
  • Äppeljuice 10.0 ml
  • Rapsolja 10.0 ml
  1. Till pannkaksfyllningen

    • Fräs tärnad rödlök och tärnad palsternacka i matfett.
    • Tillsätt bönor (gärna mixade sorter), rivna morötter, vatten, matlagningsgrädde och buljong. Låt såsen koka tills palsternackan är mjuk.
    • Tillsätt purjolök och smaksätt med hackad dill, salt och peppar.

  2. Vid servering

    • Lägg ca 80 g fyllning på ena halvan av pannkakan. Vik den andra halvan över. Lägg de fyllda pannkakorna i bleck, ca 16 st pannkakor rymms i ett GN-bleck. Strö över riven ost, gratinera i 175°ugn.
    • Blanda samman ingredienserna till dressingen och fördela över sallad och äpple.