Menu

Ingredienser

+

Indisk auberginekompott

Förberedelser

  1. Indisk auberginekompott

    • Häll matfett i en stor stekpanna och stek auberginetärningarna hårt. De ska få en djup gyllene färg. Ta upp och lägg åt sidan.
    • Sautera lök, vitlök och chili i matfett på låg värme tills de blivit mjuka. Häll sedan ner senapspulver, curry, korianderfrö och kokosflingor. Lägg på ett lock och låt blandningen sautera ca 10−15 minuter. Rör om då och då.
    • Häll ner auberginetärningarna och Knorr Grönsaksfond, och låt allt sautera under omrörning i ytterligare ca 10 minuter.
    • Ta kastrullen från värmen och blanda ner färskosten och koriandern. Rör om tills kompotten är helt homogen. Smaka av och justera kryddningen med limesaft, salt och peppar.
    • Servera som tillbehör till fisk, kött eller fågel.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny