Grillad gemsallad med curryremoulad och pulled beef
Gemsallad är en lite kraftigare sallad som blir riktigt god om den grillas, här tillsammans med curryremoulad och pulled beef. Byt ut kött mot veganfärs och använd HELLMANN`S Vegan Majonnäs för en klockren glutenfri veganrätt.

Ingredienser
Första steg
-
curry 1.0 msk
-
Koriander 2.0 msk
-
Chilisås
-
pulled beef, färdig 200.0 g
-
HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 2 L **30% RABATT** 100.0 ml
Andra steget
-
Olja 2.0 msk
-
baby romansallad, delade & sköljda 4.0 stk
-
Lime 1.0 st
Tredje steget
-
Koriander
Förberedelser
-
Första steg
- Blanda majonnäs, curry, pickels, 2/3 av koriandern, pulled beef och chilisåsen.
- Ställ röran i kylen.
-
Andra steget
- Värm en grillpanna och pensla salladen med olja.
- När pannan är riktigt varm grilla salladen på båda sidor.
- När du tagit av dem salta och peppra och pressa över lite limejuice.
-
Tredje steget
- Toppa salladen med pulled beef-röran och toppa med Koriander.