Menu

Ingredienser

+

Gör grytan

Vid servering

  • Rostade pumpakärnor 60.0 g

Korma är en klassisk gryta som har lagats i norra Indien, Pakistan och Bangladesh sedan 1500-talet. En korma ska innehålla grönsaker och ibland kött, som får bräsera i buljong och grädde. Shahi (som betyder kunglig) antyder att det här är en korma för fest. Den milda gräddiga, sötaktiga smaken är svårslagen.

...

Förberedelser

  1. Gör grytan

    • Blanda samman köttet med alla de torra kryddorna och gnid in dem ordentligt. Vänd ner Knorr PROFESSIONAL kryddpuré och blanda noga.
    • Bryn köttet i olja väl i enhet panna.
    • Tillsätt löken och låt alltsammans fräsa ytterligare någon minut.
    • Häll på vatten och grädde och koka upp. Tillsätt nejlikan. Sänk värmen till låg och sjud tills köttet är mört.
  2. Vid servering

    • Tillsätt pumpakärnorna före servering.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny