Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Jambalaya

  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 30.0 g
  • Schalottenlök, skivad 150.0 g
  • Chorizo, korv 400.0 g
  • Stjälkselleri, tärnad 1.7 kg
  • Paprika, grön strimlad 158.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 20.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 150.0 g
  • Knorr Professional Paprika kryddpuré 2 x 0,75 kg 120.0 g
  • Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg 5.0 g
  • Worchestershiresås 15.0 g
  • Råris, kokt 330.0 g
  • Vatten 1.0 l
  • Knorr Hönsbuljong, pasta 2 x 1 kg 30.0 g
  • Spiskummin malen 6.0 g
  • Lagerblad 1.0 st
  • Salt 3.0 g
  • Skaldjur, mix 600.0 g
  1. Jambalaya

    • Häll Milda Flytande Mjölkfritt Margarin i grytan och bryn löken och korven ordentligt.
    • Tillsätt selleri, grön peppar och vitlök och fortsätt steka.
    • Tillsätt Knorr Tomatino, Knorr PROFESSIONAL Paprikapuré, Knorr PROFESSIONAL Rökt Chilipuré, worcestersås och råris. Rör om.
    • Häll vatten och Knorr Hönsbuljong i grytan och tillsätt spiskummin, lagerblad och salt. Låt rätten sjuda under lock och rör om i grytan med jämna mellanrum tills riset är nästan klart.
    • Tillsätt fyllningen och låt rätten sjuda tills alla ingredienser är klara´
    • Strö gärna över lite färsk persilja när rätten serveras.
  2. Tips!

    • Det går bra att ersätta skaldjur med kyckling, fisk eller grönsaker.