Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Linser

  • Linser, röda 60.0 g
  • Vatten 150.0 ml

Färsen

Potatis och palsternackspuré

  • Potatis, skalad 2.0 kg
  • Palsternacka, skalad 600.0 g
  • Salt
  • Svartpeppar, grovmald
  • Matlagningsgrädde 150.0 ml

Lingonfraiche

  • Lingon, rårörda 250.0 g
  • Creme Fraiche 200.0 g
  1. Linser

    • Koka linserna mjuka i vatten och buljong. Låt svalna.









  2. Färsen

    • Låt ströbrödet svälla i vatten.
    • Blanda färsen och ströbrödsblandningen och linserna.
    • Tillsätt matlagningsgrädde, Knorr Lökfond och finhackade rotfrukter (små tärningar). Krydda med Knorr Kryddpasta Vitlök, salt och peppar.
    • Forma färsen till limpor. Pensla limporna med Knorr Kryddpasta Timjan. Grädda i 160 grader i ugn ca 30-40 minuter beroende på storleken på limporna.
  3. Potatis och palsternackspuré

    • Koka potatis och palsternacka. Mosa potatis och palsternacka och späd med matlagningsgrädde. Smaksätt med salt och peppar.
  4. Lingonfraiche

    • Blanda lingonsylten med creme fraiche och servera såsen kall som tillbehör.