+

Linser

  • Linser, röda 60 g
  • Vatten 1.5 dl

Färsen

Potatis och palsternackspuré

Lingonfraiche

  1. Linser

    • Koka linserna mjuka i vatten och buljong. Låt svalna.









  2. Färsen

    • Låt ströbrödet svälla i vatten.
    • Blanda färsen och ströbrödsblandningen och linserna.
    • Tillsätt Knorr Mat 15%, Knorr Lökfond och finhackade rotfrukter (små tärningar). Krydda med Knorr Kryddpasta Vitlök, salt och peppar.
    • Forma färsen till limpor. Pensla limporna med Knorr Kryddpasta Timjan. Grädda i 160 grader i ugn ca 30-40 minuter beroende på storleken på limporna.
  3. Potatis och palsternackspuré

    • Koka potatis och palsternacka. Mosa potatis och palsternacka och späd med Knorr Mat 15%. Smaksätt med salt och peppar.

  4. Lingonfraiche

    • Blanda lingonsylten med Fraiche och servera såsen kall som tillbehör.
+

Title

  • Bullet Point text
Skapa konto