Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Linser

  • Linser, röda 60.0 g
  • Vatten 1.5 dl

Färsen

  • Lamm, färs 500.0 g
  • Knorr Grönsaksbuljong, pulver 3 x 1,5 kg 4.0 g
  • Ströbröd 30.0 g
  • Vatten 0.6 dl
  • Knorr Brynt Lökfond, koncentrerad 6 x 1L 1.5 cl
  • Morot, riven 50.0 g
  • Knorr Kryddpasta Timjan 2 x 0,34 kg 15.0 g
  • Salt 7.0 g
  • Svartpeppar grovmalen 4.0 g
  • Knorr Kryddpasta Vitlök 2 x 0,34 kg 10.0 g
  • Palsternacka, skalad 50.0 g
  • Rotselleri, tärnad 50.0 g
  • Knorr Mat 15%, Låglaktos 8 x 1 L 0.6 dl

Potatis och palsternackspuré

  • Potatis, skalad 2.0 kg
  • Palsternacka, skalad 600.0 g
  • Salt
  • Svartpeppar grovmalen
  • Knorr Mat 15%, Låglaktos 8 x 1 L 1.5 dl

Lingonfraiche

  • Lingon, rårörda 250.0 g
  • Knorr Fraiche 24 % 8 x 1 L 200.0 g
  1. Linser

    • Koka linserna mjuka i vatten och buljong. Låt svalna.

  2. Färsen

    • Låt ströbrödet svälla i vatten.
    • Blanda färsen och ströbrödsblandningen och linserna.
    • Tillsätt Knorr Mat 15%, Knorr Lökfond och finhackade rotfrukter (små tärningar). Krydda med Knorr Kryddpasta Vitlök, salt och peppar.
    • Forma färsen till limpor. Pensla limporna med Knorr Kryddpasta Timjan. Grädda i 160 grader i ugn ca 30-40 minuter beroende på storleken på limporna.
  3. Potatis och palsternackspuré

    • Koka potatis och palsternacka. Mosa potatis och palsternacka och späd med Knorr Mat 15%. Smaksätt med salt och peppar.
  4. Lingonfraiche

    • Blanda lingonsylten med Fraiche och servera såsen kall som tillbehör.