Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör så här

  • Fläsksida, utan svål 2.0 kg
  • Vitlöksklyftor 5.0 stk
  • Vatten
  • Till rosmarin och honungsglazen:
  • Vatten 20.0 g
  • Honung, flytande 40.0 g
  • Olja, oliv 1.0 msk
  • Vitlök, klyfta 1.0 stk
  • Rosmarin, färsk, fint hackad
  1. Gör så här

    • Lägg köttet i ett GN-bläck med fläsksidan nedåt. Gnid in köttet i Knorr Skinkbuljong, dela vitlöksklyftorna och slå på vatten så det nästan täcker men låt fettkappan vara ovan vätskan. Baka i ugn i 2 timmar (fyll på vatten om så behövs) vid 150 grader och sedan ytterligare 2 timmar i 100 grader. Slå av vätskan och låt sidan svalna.
    • Blanda samman ingredienserna till glazen i en gryta, koka upp så att buljongen löser sig, slå av värmen. Grilla köttet och pensla med glazen.