Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Mexikansk tomat och bönsoppa

  • Svartpeppar grovmalen 2.0 g
  • Salt 3.0 g
  • Limejuice 35.0 ml
  • Socker, rör 7.0 g
  • Oregano, torkad 2.0 g
  • Bönor, svarta 600.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 800.0 g
  • Vatten 1.5 l
  • Spiskummin malen 5.0 g
  • Chili, grön tärnad 20.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 60.0 g
  • Rödlök, tärnad 200.0 g
  • Knorr Grönsaksbuljong, lågsalt, pulver 1 x 5 kg- UTGÅTT v50 2018 60.0 g

Garnityr

  • Rödlök, tärnad 100.0 g
  • Koriander, färsk (cilantro) 10.0 g
  • Knorr Fraiche 24 % 8 x 1 L 100.0 g
  1. Mexikansk tomat och bönsoppa

    • Sautera 2/3 delar av rödlöken i Milda Flytande Mjölkfritt margarin i 5 minuter och tillsätt Knorr Professional Vitlök kryddpuré, chili och kummin och rör ytterligare någon minut.
    • Tillsätt vatten, Knorr Grönsaksbuljong, lågsaltoch Knorr Tomatino, bönor, oregano och rörsocker.
    • Krydda med salt och peppar, koka upp och koka i någon minut. Slå av värmen och smaka av med limesaft och tillsätt koriander.
  2. Garnityr

    • Servera soppan toppad med Knorr Fraiche 24%, rödlök, koriander och ny mald svartpeppar.