Menu
+

Mexikansk tomat och bönsoppa

Garnityr

  • Rödlök, tärnad 100 g
  • Koriander, färsk (cilantro) 10 g
  • Knorr Fraiche 24 % 8 x 1 L 100 g
  1. Mexikansk tomat och bönsoppa

    • Sautera 2/3 delar av rödlöken i Milda Flytande Mjölkfritt margarin i 5 minuter och tillsätt Knorr Professional Vitlök kryddpuré, chili och kummin och rör ytterligare någon minut.
    • Tillsätt vatten, Knorr Grönsaksbuljong, lågsaltoch Knorr Tomatino, bönor, oregano och rörsocker.
    • Krydda med salt och peppar, koka upp och koka i någon minut. Slå av värmen och smaka av med limesaft och tillsätt koriander.
  2. Garnityr

    • Servera soppan toppad med Knorr Fraiche 24%, rödlök, koriander och ny mald svartpeppar.