Menu
+

Mexikansk tomat och bönsoppa

Garnityr

  • Rödlök, tärnad 100.0 g
  • Koriander, färsk (cilantro) 10.0 g
  • Crème Fraiche 100.0 g
  1. Mexikansk tomat och bönsoppa

    • Sautera 2/3 delar av rödlöken i olja i 5 minuter och tillsätt Knorr Professional Vitlök kryddpuré, chili och kummin och rör ytterligare någon minut.
    • Tillsätt vatten, Knorr Grönsaksbuljong, lågsalt och Knorr Tomatino, bönor, oregano och rörsocker.
    • Krydda med salt och peppar, koka upp och koka i någon minut. Slå av värmen och smaka av med limesaft och tillsätt koriander.
  2. Garnityr

    • Servera soppan toppad med creme fraiche, rödlök, koriander och ny mald svartpeppar.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny