1. Fyllning

    • Skär grönsakerna i små tärningar. Fräs först löken, morötterna och potatisen i Milda Flytande Margarin i fem minuter.
    • Tillsätt zucchini, Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré, Knorr Grönsaksfond och vatten. Koka tills all vätska har kokat in.
    • Tillsätt spenat och smaksätt med citronsaft, salt och peppar.
  2. Paprika-färskost

    • Vispa Crème Bonjour Softspread Naturell, Knorr Visp 31% och Knorr Professional Paprika kryddpuré till en skummig puré. Krydda med salt och peppar.
    • Ha i purén i en sprits och ställ in i kylskåpet i väntan på servering.
  3. Börek

    • Tina filodegen i förpackningen i rumstemperatur i cirka en timme. Ta en degplatta från förpackningen och smöra hela med Milda Flytande Margarin.
    • Lägg en degplatta till ovanpå den första och smöra hela med Milda Flytande Margarin.
    • Skär degplattan i fyra rektanglar. Lägg en dryg matsked fyllning på varje platta och vik den till formen av en triangel.
    • Lägg de färdiga trianglarna på en plåt och smöra återigen lätt. Frys in dem om du inte ska grädda dem direkt. Om du vill kan du även använda smördeg.
    • Grädda i ugnen i 220 grader i 12 minuter eller tills de fått färg på ytan. Servera böreken med färskost, färska örter och sallad.
+