Curryketchup
I tyska München och dess oktoberfest serveras denna kryddiga curryketchup som tillbehör till tex en mustig bratwurst.

Ingredienser
Curryketchup
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Curryketchup
Chilisås
/ml
100.0 ml
0%
Lök, tärnad
/g
250.0 g
0%
MAILLE Äpplecidervinäger - flaska, 6x500 ml
/ml
300.0 ml
0%

Svaveldioxid och sulfit och produkter därav: Ja
Brun farin
/g
200.0 g
0%
Knorr Professional Curry kryddpuré 2 x 0,75 kg
/g
40.0 g
0%

Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg
/g
10.0 g
0%

Gurkmeja
/g
2.0 g
0%
Knorr Cold Base Stärkelse Redning 2 x 2 kg
/g
40.0 g
0%

Knorr Grönsaksbuljong lågsalt 1x5kg
/g
100.0 g
0%

Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Curryketchup
-
Chilisås 100.0 ml
-
Lök, tärnad 250.0 g
-
Brun farin 200.0 g
-
Gurkmeja 2.0 g
Förberedelser
-
Curryketchup
- Koka upp lök och äppelcidervinäger med farinsocker.
- Tillsätt Knorr Tomatino ochchilisås och koka igenom.
- Tillsätt resterande ingredienser under omrörning utom Knorr Cold BaseStärkelse Redning och reducera till cirka 2/3 mängd.
- Tillsätt Knorr Cold Base Stärkelse Redningunder omrörning och smaka av med salt och peppar.
- Mixa ketchup slät och kyl ner.