Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Curryketchup

  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 1.0 kg
  • Chilisås 1.0 dl
  • Lök, tärnad 250.0 g
  • Vinäger, äppelcider 3.0 dl
  • Brun farin 200.0 g
  • Knorr Professional Curry kryddpuré 2 x 0,75 kg 40.0 g
  • Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg 10.0 g
  • Gurkmeja 2.0 g
  • Knorr Cold Base Stärkelse Redning 2 x 2 kg 40.0 g
  • Knorr Grönsaksbuljong, lågsalt, pulver 1 x 5 kg- UTGÅTT v50 2018 10.0 g
  1. Curryketchup

    • Koka upp lök och äppelcidervinäger med farinsocker.
    • Tillsätt Knorr Tomatino ochchilisås och koka igenom.
    • Tillsätt resterande ingredienser under omrörning utom Knorr Cold BaseStärkelse Redning och reducera till cirka 2/3 mängd.
    • Tillsätt Knorr Cold BaseStärkelse Redningunder omrörning och smaka av med salt och peppar.
    • Blanda ketchupen noga och kyl ned den.