Menu

I Love Pizza är Göteborgsbaserade Pizzakedjan som erbjuder sina gäster pizza med The Vegetarian Butcher NoPepperoni Slices. Vi passade således på att ställa ett par frågor om pizzakulturen i allmänhet och vår produktnyhet i synnerhet till ägaren Jonny Yuksel, och det här är vad han svarade!

Hur är en riktigt bra pizza enligt dig?
–Bra deg som är krispig men mjuk, och fina råvaror. Keep it simple!
 
Hur skulle du säga att pizzabranschen förändrats sedan er pappa startade sin pizzeria 1982?
– Kul fråga! Tyvärr har inte så mycket förändrats, skulle jag säga.  Men vi försöker förändra den så mycket vi kan med bättre råvaror, finare lokaler och en lite snyggare förpackning, helt enkelt.

Jonny Yüksel från I Love Pizza tolkar vår nya produkt The Vegetarian Butcher NoPepperoni Slices.

00:00

Ni har ju börjat med NoPepperoni Slices på era pizzor. Hur fungerar det, tycker du?
– Vi har inte haft produkten så länge än, men det känns bra!

Har ni hunnit få någon respons från gästerna ännu? Vad säger de?
– Ja, många har sagt att det är riktigt bra och att man knappt inte märker att det är veganskt.

Ni har ett antal veggiepizzor på er meny, vad tycker du är den största utmaningen med vegetariska/veganska pizzor?

– Jag tycker inte att det är en så stor utmaning faktiskt. Folk är mer öppna för veggiealternativ idag, och det är riktigt kul. När vi gör nya veggiepizzor, så blir de oftast en hit.

Vill du veta mer om NoPepperoni Slices? Klicka här!

 

Vill du också göra pizza med vår nyhet? Klicka på knappen för att ladda ner receptet.

Pizza med The Vegetarian Butcher NoPepperoni

Pizza med The Vegetarian Butcher NoPepperoni

Ladda ner
Produkter
Recept
Favoriter
Meny