Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till soppan

  • Lök, tärnad 280.0 g
  • Knorr Kryddpasta Vitlök 2 x 0,34 kg 40.0 g
  • Chili, Ancho pulver 2.0 g
  • Sötpotatis, skalad tärnad 1.8 kg
  • Salt(1) 15.0 g
  • Cayennepeppar 1.0 g
  • Vatten 2.4 l
  • Lagerblad 3.0 st
  • Limejuice 75.0 ml
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 30.0 g
  • Knorr Kycklingfond Ekologisk, koncentrerad 6x1l 80.0 g

Vid servering

  • Koriander, färsk hackad 10.0 g
  • Granatäpple 50.0 g
  • Knorr Fraiche 24 % 8 x 1 L 100.0 g
  1. Till soppan

    • Sautera lök och Knorr Kryddpasta Vitlök i Milda Flytande Mjölkfritt margarin vid moderat värme i 5 minuter.
    • Tillsätt sötpotatis, ancho chili och cayenne och fräs under omrörning i ytterligare någon minut.
    • Slå på vatten, Knorr Ekologisk Kycklingfond, lagerblad och sjud under lock till sötpotatisen är mör.
    • Lyft ur lagerblad och mixa soppan slät och smaka av soppan med lime och salt.
  2. Vid servering

    • Servera soppan med grantäpple kärnor, Knorr Fraiche 24% och koriander.