Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till soppan

  • Lök, tärnad 280.0 g
  • Chili, Ancho pulver 2.0 g
  • Sötpotatis, skalad och tärnad 1.8 kg
  • Salt(1) 15.0 g
  • Cayennepeppar 1.0 g
  • Vatten 2.4 l
  • Lagerblad 3.0 st
  • Limejuice 750.0 g
  • Rapsolja 30.0 g

Vid servering

  • Koriander, färsk hackad 10.0 g
  • Granatäpple 50.0 g
  • Crème Fraiche 100.0 g
  1. Till soppan

    • Sautera lök och Knorr Kryddpasta Vitlök i olja vid moderat värme i 5 minuter.
    • Tillsätt sötpotatis, ancho chili och cayenne och fräs under omrörning i ytterligare någon minut.
    • Slå på vatten, Knorr Ekologisk Kycklingfond, lagerblad och sjud under lock till sötpotatisen är mör.
    • Lyft ur lagerblad och mixa soppan slät och smaka av soppan med lime och salt.
  2. Vid servering

    • Servera soppan med grantäpple kärnor, creme fraiche och koriander.