Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Indisk vegetarisk curry

  • Lök, tärnad 200.0 g
  • Champinjoner, delade 250.0 g
  • Zucchini, i grova bitar 350.0 g
  • Fänkål, i grova bitar 250.0 g
  • Morot, skalad skivad 150.0 g
  • Aubergine, i grova bitar 400.0 g
  • Rapsolja 95.0 g
  • Spiskummin malen 6.0 g
  • Korianderfrö, malen 6.0 g
  • Curry, Madras 25.0 g
  • Curry, Garam Marsala 9.0 g
  • Vatten 400.0 ml
  • Citron, juice färskpressad 15.0 g
  • Koriander, färsk (cilantro) 24.0 g
  1. Indisk vegetarisk curry

    • Fräs grönsakerna i olja på medelhög värme.
    • Tillsätt Knorr PROFESSIONAL kryddpuré, spiskummin, koriander, madras curry och garam masala och låt allt brynas en stund.
    • Häll på vatten och Knorr Tomatino, koka upp och sänk värmen till låg. Låt sjuda tills alla grönsaker är mjuka.
    • Smaka av och justera kryddningen med med citronsaft.
    • Strö över färsk koriander före servering.