Barreado, brasiliansk vegogryta
Här en vegetarisk variant på Barreado som ursprungligen är en köttgryta från Brasilien. Grytan blir extra god serverad tillsammans med kokt havre-ris eller korngryn.
Rätten är vegan, laktosfri och mjölkfri

Ingredienser
Gör så här
-
NoChicken Chunks, vegobitar 1x1,75 kg FRYSVARA 1.4 kg
-
Lök, gul skivad 300.0 g
-
Spiskummin malen 3.0 g
-
Pimento, hackad 40.0 g
-
Lagerblad 5.0 st
-
Timjan, torkad 5.0 g
-
Vatten 2.0 l
-
Salt och peppar
-
Till Servering
-
Gräslök hackad 150.0 g
-
Havre-Ris Eller Korngryn
Förberedelser
-
Gör så här
- Mjukstek NoChicken chunks, lök och kryddor i en gryta och tillsätt vatten, Knorr Brynt Lökfond och Knorr Tomatino.
- Sjud under lock i ca 20 min.
- Justera smaken med salt och peppar.
Till servering
- Toppa grytan med gräslök och servera tillsammans med kokt havre-ris eller korngryn.