Barreado, brasiliansk vegogryta
Här en vegetarisk variant på Barreado som ursprungligen är en köttgryta från Brasilien. Grytan blir extra god serverad tillsammans med kokt havre-ris eller korngryn.Rätten är vegan, laktosfri och mjölkfri

Ingredienser
Barreado, brasiliansk vegogryta
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Gör så här
NoChicken Chunks, vegobitar 1x1,75 kg FRYSVARA
/kg
1.4 kg
0%
Lök, gul skivad
/g
300.0 g
0%
Spiskummin malen
/g
3.0 g
0%
Pimento, hackad
/g
40.0 g
0%
Lagerblad
/st
5.0 st
0%
Timjan, torkad
/g
5.0 g
0%
Vatten
/l
2.0 l
0%
KNORR Brynt Lökfond, koncentrerad 6 x 1L
/g
100.0 g
0%

Salt och peppar
/g
0.0 g
0%
Till Servering
/
0.0
0%
Gräslök hackad
/g
150.0 g
0%
Havre-Ris Eller Korngryn
/
0.0
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Gör så här
-
NoChicken Chunks, vegobitar 1x1,75 kg FRYSVARA 1.4 kg
-
Lök, gul skivad 300.0 g
-
Spiskummin malen 3.0 g
-
Pimento, hackad 40.0 g
-
Lagerblad 5.0 st
-
Timjan, torkad 5.0 g
-
Vatten 2.0 l
-
Salt och peppar
-
Till Servering
-
Gräslök hackad 150.0 g
-
Havre-Ris Eller Korngryn
Förberedelser
-
Gör så här
- Mjukstek NoChicken chunks, lök och kryddor i en gryta och tillsätt vatten, Knorr Brynt Lökfond och Knorr Tomatino.
- Sjud under lock i ca 20 min.
- Justera smaken med salt och peppar.
- Toppa grytan med gräslök och servera tillsammans med kokt havre-ris eller korngryn.