Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Fisk

  • Sej,filé 1.3 kg

Stomp

  • Sötpotatis, skalad tärnad 1.0 kg
  • Morot, tärnad 2.0 kg
  • Knorr Grönsaksbuljong Ekologisk, pulver 1 x 5kg 40.0 g
  • Rama Professional Visp 31%, Låglaktos 10 lit 500.0 ml
  • Knorr Umami 3 x 1 kg 30.0 g
  • Milda Professional Matfett, Mjölkfritt 4 x 2,5 kg 30.0 g
  • Vatten så det täcker
  • Purjolök 235.0 g
  • Blekselleri, tärnad 150.0 g
  • Vitlök, hackad 21.0 g
  • Spenat 222.0 g

Sås

  • Knorr Grönsaksbuljong Ekologisk, pulver 1 x 5kg 40.0 g
  • Rama Professional Mat 15%, Låglaktos 8 x 1 L 500.0 ml
  • vatten 500.0 ml
  • Knorr Cold Base Stärkelse Redning 2 x 2 kg 15.0 g
  • Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg 10.0 g
  1. Fisk

    Portionera fisken
  2. Stomp

    • Sätt på en kastrull med sötpotatis, morot och grönsaksbuljong. Låt grönsakerna koka mjuka.
    • Häll av vattnet och mosa grönsakerna med en visp. Ställ åt sidan och låt svalna något.
    • Värm matfettet och sautera purjolök, vitlök och lök tills mjuka.
    • Lägg spenaten i blecket och sprid ut lökmixen ovanpå spenaten.
    • Lägg ner fisken i blecket och bred försiktigt ut ditt sötpotatis- och morotsstomp ovanpå.
    • Baka av på 175°i ca 25 minuter.
  3. Sås