Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Panna Cotta Ris à la Malta

Hallonkompott

  • Hallon, frusna 500.0 g
  • Socker, florsocker 100.0 g
  • Vaniljstång, hel 1.0 st
  • Stjärnanis 2.0 st
  1. Panna Cotta Ris à la Malta

    • Fördela grötriset i 10 glas. Koka upp mjölk. Vispa i CARTE D´OR Panna Cotta och rör i Rama Professional Visp 31%. Häll upp Panna Cottan i glasen och ställ i kyl minst tre timmar.
  2. Hallonkompott

    • Lägg i hallon, socker, urskrapad vaniljstång och hel stjärnanis i en kastrull. Låt småkoka under omrörning på medelvärme i två minuter. Häll upp i en bunke och ställ i kyl. Denna kan göras dagen innan. Ta ut vaniljstång och stjärnanis. Fördela kompotten i glasen.