Menu

Ingredienser

+

Panna Cotta Ris à la Malta

Hallonkompott

  • Hallon, frusna 5.0 l
  • Socker, florsocker 1.0 kg
  • Vaniljstång 1.0 st
  • Stjärnanis 2.0 st

En twist på julens populära efterrätt Ris à la Malta där basen utgörs av en enkelt tillredd panna cotta. 

...

Förberedelser

  1. Panna Cotta Ris à la Malta

    • Fördela grötriset i 10 glas. Koka upp mjölk. Vispa i CARTE D´OR Panna Cotta och rör i grädde. Häll upp Panna Cottan i glasen och ställ i kyl minst tre timmar.
  2. Hallonkompott

    • Lägg i hallon, socker, urskrapad vaniljstång och hel stjärnanis i en kastrull. Låt småkoka under omrörning på medelvärme i två minuter. Häll upp i en bunke och ställ i kyl. Denna kan göras dagen innan. Ta ut vaniljstång och stjärnanis. Fördela kompotten i glasen. 
Produkter
Recept
Favoriter
Meny