Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör renskavspannan

  • Lök, tärnad 160.0 g
  • Svamp, champinjon 263.0 g
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 50.0 g
  • Renskav 1.0 kg
  • Vatten 400.0 ml
  • Knorr Svampfond, koncentrerad 6 x 1L 60.0 g
  • Knorr Kryddpasta Timjan 2 x 0,34 kg 20.0 g
  • WINBORGS Äppelcider vinäger 15.0 g
  • Salt och peppar
  • Knorr Mat 15%, Låglaktos 8 x 1 L 400.0 ml
  1. Gör renskavspannan

    • Bryn lök och svamp i Milda Flytande Margarin, tillsätt halvtinat renskav och stek ytterligare några minuter.
    • Häll på Knorr Mat 15%, vatten och Knorr Svampfond och koka samman tills såsen börjar tjockna.
    • Smaksätt med Knorr Kryddpuré Timjan, Winborgs Äppelcidervinäger, salt och peppar.
  2. Till serveringen:

    • Servera gärna tillsammans med potatismos och rårörda lingon.