Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör renskavspannan

  • Lök, tärnad 160.0 g
  • Svamp, champinjon 260.0 g
  • Margarin, flytande 50.0 g
  • Renskav 1.0 kg
  • Vatten 400.0 ml
  • Salt och peppar
  • Matlagningsgrädde 400.0 ml
  1. Gör renskavspannan

    • Bryn lök och svamp i matfett, tillsätt halvtinat renskav och stek ytterligare några minuter.
    • Häll på matlagningsgrädde, vatten och Knorr Svampfond och koka samman tills såsen börjar tjockna.
    • Smaksätt med Knorr Kryddpuré Timjan, MAILLE Äppelcidervinäger, salt och peppar.
  2. Till serveringen:

    • Servera gärna tillsammans med potatismos och rårörda lingon.