Renskavspanna med svamp och timjan
En snabb och lättlagad rätt med nordiska smaker, framhäv viltsmaken med hjälp av Knorr Svampfond.

Ingredienser
Renskavspanna med svamp och timjan
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Gör renskavspannan
Lök, tärnad
/g
160.0 g
0%
Svamp, champinjon
/g
260.0 g
0%
Margarin, flytande
/g
50.0 g
0%
Renskav
/kg
1.0 kg
0%
Vatten
/ml
400.0 ml
0%
KNORR Svampfond, koncentrerad 6 x 1L
/g
0.0 g
0%

Knorr Kryddpasta Timjan 2 x 0,34 kg
/g
20.0 g
0%

MAILLE Äpplecidervinäger - flaska, 6x500 ml
/g
15.0 g
0%

Svaveldioxid och sulfit och produkter därav: Ja
Salt och peppar
/g
0.0 g
0%
Matlagningsgrädde
/ml
400.0 ml
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Gör renskavspannan
-
Lök, tärnad 160.0 g
-
Svamp, champinjon 260.0 g
-
Margarin, flytande 50.0 g
-
Renskav 1.0 kg
-
Vatten 400.0 ml
-
Salt och peppar
-
Matlagningsgrädde 400.0 ml
Förberedelser
-
Gör renskavspannan
- Bryn lök och svamp i matfett, tillsätt halvtinat renskav och stek ytterligare några minuter.
- Häll på matlagningsgrädde, vatten och Knorr Svampfond och koka samman tills såsen börjar tjockna.
- Smaksätt med Knorr Kryddpuré Timjan, MAILLE Äppelcidervinäger, salt och peppar.
-
Till serveringen:
- Servera gärna tillsammans med potatismos och rårörda lingon.