Kyckling med Cold Base currysås
Här ett enkelt recept på en god currysås! Blanda kallt vatten med Knorr Cold Base stärkelse, låt stå i 5 minuter. Tillsätt Knorr PROFESSIONAL Currypuré, Knorr Kycklingfond, grädde samt övriga smaksättare. Detta är ett snabbt och effektivt sätt att göra sås på, utan att hantera värme före uppvärmning.

Ingredienser
Kyckling med Cold Base currysås
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Till basen
Vatten
/l
1.0 l
0%
Knorr Cold Base Stärkelse Redning 2 x 2 kg
/g
60.0 g
0%

Smaksättning
Grädde eller gräddalternativ
/ml
200.0 ml
0%
Knorr Professional Curry kryddpuré 2 x 0,75 kg
/g
100.0 g
0%

Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg
/g
7.0 g
0%

Ättika 12%
/g
20.0 g
0%
Salt
/g
5.0 g
0%
Svartpeppar, grovmald
/g
5.0 g
0%
Knorr Kycklingfond, koncentrerad 6 x 1L
/g
30.0 g
0%

Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Till basen
-
Vatten 1.0 l
Smaksättning
-
Grädde eller gräddalternativ 200.0 ml
-
Ättika 12% 20.0 g
-
Salt 5.0 g
-
Svartpeppar, grovmald 5.0 g
Förberedelser
-
Till basen
- Blanda vatten och Cold Base och vispa tills slät konsistens.
-
Smaksättning
- Blanda i övriga ingredienser och smaka av med salt och peppar.