Menu

Ingredienser

+

Steg 1

  • Blomkål 3.9 kg
  • Margarin, flytande 45.0 g

Steg 2


Blomkål är en fantastisk råvara som passar bra i en mängd olika sammanhang. Här har vi valt att rosta och sedan smaksätta med två höjdare, nämligen salvia och parmesan. Resultatet? En smakrik vegetarisk varmrätt som garanterat får dina matgäster på fall. Servera din pudding med råkostsallad.   

...

Förberedelser

  1. Steg 1

  2. Steg 2

    • Sautera löken i resterande matfett tills den mjuknar. Tillsätt MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse under omrörning. Tillsätt matlagningsgrädde och vatten gradvis under omrörning och sjud tills du får en tjock krämig sås.
    • Smaksätt med parmesan, salvia, Knorr Umami, Knorr Ekologisk Grönsaksbuljong salt och peppar. Låt svalna, vispa ihop äggen och vänd ner dem i såsen. Toppa med solrosfrön.
    • Smörj ett GN-bleck och baka av puddingen i ugn vid 160 grader tills den stannar (ca 40 minuter).
Produkter
Recept
Favoriter
Meny