Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Vegetariska bullar

  • Morot 100.0 g
  • Champinjoner, färska 250.0 g
  • Rotselleri skalad 175.0 g
  • Lök, gul skalad 100.0 g
  • Olja, mat 2.0 msk
  • Linser, beluga kokta 200.0 g
  • SLOTTS Tomatpuré 50.0 g
  • Havregryn 80.0 kg
  • Ost, riven ex. prästost 100.0 g
  • Ägg 1.0 stk

Till glacering

  • Till glacering:
  • Ketchup, tomat 50.0 g
  • Ättika 12% 40.0 g
  1. Vegetariska bullar

    • Riv morot, selleri och champinjon grovt. Finhacka lök. Stek allt på medelvärme i matoljan tills all vätska försvunnit. Låt svalna.
    • Mixa alla ingredienserna i en stor mixer till en smet. Forma till lika stora bullar och baka av i ugn 190 ºC till de är 95 ºC i mitten, ca 20 minuter. 
  2. Till glacering

    • Koka ihop ketchup och ättika och pensla bullarna.