Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör så här

  1. Gör så här

     

    • Värm ugnen till 240*C. Kör chunksen på stekplåt alternativt bleck med lite olja i 11 minuter. Stäng av ugnen och låt chunksen sätta sig i 5 minuter före användning. Tips: Bryning kan göras dagen före.
    • Hetta upp oljan i en kastrull, på ett stekbord eller i en stimkittel. Häll i lök, morötter, ingefära, vitlök och 300 gram koriander. Svetta runt tills löken mjuknat utan att ta färg.
    • Tillsätt Knorr Indian Korma, kokosmjölk, vispgrädde, socker och vatten. Låt sjuda i ca 30 minuter. Tillsätt blomkål och NoChicken Chunks. Smaka upp med salt och låt sjuda i ca 10 minuter till.
    • Strö färsk, hackad koriander på toppen och servera med basmatiris.