Menu
+

Gör så här

  • NoChicken Chunks, vegobitar 1x1,75 kg FRYSVARA, Ställ gärna i kyl dagen före användning 8.0 kg
  • Knorr Korma pasta 4x1,1kg 3.5 kg
  • Blomkålsbuketter, plockade små (går även med frysta) 4.0 kg
  • Morötter, tärnade eller skivade 3.0 kg
  • Lök, tärnad finhackad 3.0 kg
  • Rapsolja 7.5 dl
  • Kokosmjölk, konserverad 24% 10.0 l
  • Grädde 35% (vispgrädde) (2) 1.5 l
  • Vatten 1.0 l
  • Socker 3.5 dl
  • Koriander, färsk hackad 500.0 g
  • Salt
  • Ris, basmati 7.5 kg
  1. Gör så här

     

    • Värm ugnen till 240*C. Kör chunksen på stekplåt alternativt bleck med lite olja i 11 minuter. Stäng av ugnen och låt chunksen sätta sig i 5 minuter före användning. Tips: Bryning kan göras dagen före.
    • Hetta upp oljan i en kastrull, på ett stekbord eller i en stimkittel. Häll i lök, morötter, ingefära, vitlök och 300 gram koriander. Svetta runt tills löken mjuknat utan att ta färg.
    • Tillsätt Knorr Indian Korma, kokosmjölk, vispgrädde, socker och vatten. Låt sjuda i ca 30 minuter. Tillsätt blomkål och NoChicken Chunks. Smaka upp med salt och låt sjuda i ca 10 minuter till.
    • Strö färsk, hackad koriander på toppen och servera med basmatiris. 
Produkter
Recept
Favoriter
Meny