Menu

Allt är för den goda sakens och smakens skull!

Våra buljonger har genomgått en hel del positiva förändringar på sistone. Här är en snabbgenomgång av vad som skett.

  1. Samtliga buljonger har fått en ny look och går nu under varumärket Knorr Professional.
  2. Flera av lågsaltbuljongerna (Kött-, Kyckling- och Grönsaksaksbuljong) har fått nya recept där vi ökat mängden huvudråvara. Vi har med andra ord stoppat ner ännu mer grönsaker i vår grönsaksbuljong och så vidare. Allt för en godare och smakrikare buljong.
  3. Sist men verkligen inte minst: hinkarna till samtliga pulverbuljonger är numera gjorda av återvunnen plast! Mer om varför detta är en så pass fantastisk nyhet hittar du här!
Checklista för kockar

Checklista för kockar

Ladda ner
Spara tid och CO2 med våra fonder och buljonger!

Spara tid och CO2 med våra fonder och buljonger!

Har du dåligt samvete för att du inte gör egen buljong? Tänk om! Med färdiga fonder och buljonger från Knorr sparar du nämligen både tid och CO2. Titta själv.

Ladda ner

Välj rätt buljong till rätt ändamål!

I vårt buljongsortiment hittar du både pulver och pasta samt lågsalta och ekologiska produkter. Vad passar till dina rätter och gäster?

Knorr Professional Pastabuljong

Vår populära och användbara buljong som finns i ett stort antal smaker. Har en ren och intensiv smak som ger djup till dina alltifrån soppor och grytor till marinader. Enkel att dosera! För extra smakskjuts, välj våra brynta buljonger.

Knorr Professional Pulverbuljong (standard)

En fyllig buljong som utgör en perfekt bas till alla dina rätter och ger en jämn, pålitlig och kraftfull smakboost.  Passar perfekt till såser och soppor samt som smaksättare och i rubbs! Glutenfri!

Knorr Professional Pulverbuljong Lågsalt

En buljong med låg salthalt för alla dina gäster och rätter. Alla buljonger är fria från jästextrakt och samtliga buljonger utom fiskbuljongen, är fria från allergener. Använd som bas eller för att ge en ordentlig smakskjuts till dina rätter. Ger ett jämnt och gott resultat!  

Mer smak åt fler matgäster!

Specialkost är knappast så värst speciellt längre, det märker du säkert i din vardag. Många av våra buljonger är framtagna med hänsyn till just detta. Vi har alternativ som är lämpade för veganer såväl som alternativ helt utan allergener att deklarera. Dessutom har vi ett brett sortiment lågsaltbuljonger som lämpar sig väl när du behöver hålla koll på just salthalten i maten. Läs mer om vad som gäller för varje enskild produkt på respektive produktsida!

Blev du lite sugen på att ställa dig vid grytorna och laga mat som får dina gäster att jubla? Man blir lätt det när man läser på om buljonger. Tur då att vår kock Martina tagit fram flera potentiella storfavoriter som du kan bekanta dig med här! Smaklig spis!

Produkter
Recept
Favoriter
Meny