Menu

Ingredienser

+

Gör så här


En smakrik stroganoff, här i vegansk tappning. The Vegetarian Butcher Nochicken chunks används i stället för korven. Rätten passar för både vuxna och barn och är som alltid en riktig publikfriare!

...

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Vänd frusna NoChicken Chunks i lite rapsolja och fördela jämt på stekplåtar/bleck och bryn i förvärmd ugn vid 240 grader i 11 minuter. Stäng av ugnen och låt NoChicken Chunks sätta sig. Detta kan göras dagen före.
    • Mjuk stek lök i rapsolja och tillsätt Knorr Tomatino, HELLMANN´S Ketchup, Knorr Professional Paprikapuré och Maille Dijon senap och rör om ordentligt. 
    • Tillsätt resterande ingredienser förutom MAIZENA, NoChicken Chunks och ris! 
    • Sjud såsen i 20 minuter och mixa såsen slät om så önskas.
    • Blanda Maizena med vatten och red av. Tillsätt NoChicken Chunks, koka upp och sjud i 5 minuter, justera eventuellt smaken med salt. Koka riset enligt anvisning. Servera gärna tillsammans med broccoli.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny