Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Höstgryta

  • MILDA Liquid Margarine 4 x 2,5 L 50.0 dg
  • Lök, gul 222.0 g
  • Rödbeta, skalade 1286.0 g
  • Gulbeta 900.0 g
  • Morot, riven 816.0 g
  • Timjan, färsk 2.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 30.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 120.0 g
  • Matlagningsvin, rött 400.0 ml
  • Lagerblad 6.0 st
  • Lök, stek 400.0 g
  • Champinjoner, Skogs- skivad 500.0 g

Dijioncréme

  • Knorr Fraiche 24 % 8 x 1 L 150.0 g
  • HELLMANN'S Majonnäs Extra Thick, 1 x 5 kg 150.0 g
  • MAILLE Senap Dijon Original 6 x 865 g 40.0 g

Till servering

  • Champinjoner, Skogs- skivad
  • Lök, stek
  1. Höstgryta

    • Stek löken mjuk i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin. Skala och skär betor i fyra delar. Skala morötter och skär i grova bitar. Blanda rotfrukter, lök, Knorr PROFESSIONAL Vitlök, timjan, lagerblad och Knorr Tomatino i en gryta. Krydda med salt och peppar.
    • Under tiden rensa och dela svamp i fyra delar samt skala och stek löken.
    • Bryn lök och svamp långsamt i en stekpanna i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin.
    • Koka linser i vatten och Knorr Grönsaksbuljong i ca 20-25 min.
    • Justera smaken på grytan med Knorr Grönsaksbuljong. Sila av såsen och red den med MAIZENA,Tapioka.
  2. Dijioncréme

    • Blanda Knorr Fraich 24%, HELLMANN`S EXTRA THICK majonnäs och MAILLE Dijon senap till en senapscrème.
  3. Till servering

    • Servera höstgrytan toppad med brynt svamp och lök, hackad persilja, senapscrème och nykokta linser.