Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör så här

  • Lax, filé 750.0 g
  • Salt 4.0 g
  • Koriander, färsk (cilantro) 24.0 g
  • Gräslök, hackad 20.0 g
  • Wakami, tång 40.0 g
  • Limejuice 50.0 ml
  • Chili, röd urkärnad hackad 10.0 g
  • HELLMANN'S Sesame Soy Vinaigrette, 6 x 1L 100.0 ml

Till servering

  • Rödlök, skivad 40.0 g
  • Gurka, tärnad 100.0 g
  • Avocado, tärnad 75.0 g
  • Sesamfrön, rostade 10.0 g
  1. Gör så här

    • Marinera tärnad lax i salt, färskpressad limejuice, koriander, gräslök och chili.
    • Blanda alltsammans väl och tillsätt Hellmann’s Sesame Soy Vinaigrette. Kyl väl.
  2. Till servering

    • Vid servering blandas laxen med wakamitång, avocado och gurka.
    • Anrätta cevichen på passande serveringsfat eller i skålar och toppa med skivad rödlök och sesamfrön.