Ingredienser
Gör så här
-
Lax, filé 750.0 g
-
Salt 4.0 g
-
Koriander, färsk (cilantro) 24.0 g
-
Gräslök, hackad 20.0 g
-
Wakami, tång 40.0 g
-
Limejuice 50.0 ml
-
Chili, röd urkärnad hackad 10.0 g
Till servering
-
Rödlök, skivad 40.0 g
-
Gurka, tärnad 100.0 g
-
Avocado, tärnad 75.0 g
-
Sesamfrön, rostade 10.0 g
Förberedelser
-
Gör så här
- Marinera tärnad lax i salt, färskpressad limejuice, koriander, gräslök och chili.
- Blanda alltsammans väl och tillsätt Hellmann’s Sesame Soy Vinaigrette. Kyl väl.
-
Till servering
- Vid servering blandas laxen med wakamitång, avocado och gurka.
- Anrätta cevichen på passande serveringsfat eller i skålar och toppa med skivad rödlök och sesamfrön.