Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Asiatisk rödcurry med kyckling, fisk, nötkött eller skaldjur

  • Röd currypasta 40.0 g
  • Vatten 1.0 l
  • Kokosmjölk, konserverad 24% 1.0 l
  • Kyckling, bröstfilé med skin 1.1 kg
  • Champinjoner, delade 200.0 g
  • Bambuskott, konserverade 200.0 g
  • Paprika, röd strimlad 200.0 g
  • Limeblad 25.0 g
  • Thaibasilika 25.0 g
  • Limejuice 50.0 ml
  • Ingefära, färsk riven 10.0 g
  • Citrongräs 10.0 g
  1. Asiatisk rödcurry med kyckling, fisk, nötkött eller skaldjur

    • Stek thaicurryn försiktigt i lite olja (den ska inte ta färg).
    • Tillsätt vatten och kokosmjölk och koka upp. Tillsätt därefter Knorr Hönsbuljong, Knorr PPROFESSIONAL Kryddpuré Ingefära och Knorr Kryddpasta Vitlök och rör om.
    • Tillsätt kycklingen och låt sjuda i 10 minuter.
    • Tillsätt de övriga ingredienserna och låt sjuda i 5 minuter.
  2. Vid servering

    • Servera curryn med kokt ris och hackad koriander.
    • Kycklingen kan bytas ut mot fisk, skaldjur, fläskkött och nötkött – eller så har man bara grönsaker. Thaicurry fungerar utmärkt som vegetarisk rätt, eftersom alla de thailändska ingredienserna ger en kraftig smak.