Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Kyckling Picadillo

  • Rödlök, tärnad 550.0 g
  • Paprika, röd tärnad 284.0 g
  • Vitkål, strimlad 550.0 g
  • Morot, tärnad 270.0 g
  • Bönor, gröna sojabönor frysta 284.0 g
  • Kycklingfärs 550.0 g
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 75.0 g
  • Lagerblad 5.0 st
  • Timjan, torkad 4.0 g
  • Svartpeppar, malen 1.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 275.0 g
  • SLOTTS Ketchup Hink 1 x 5 kg 75.0 g
  • Salt 4.0 g
  • Knorr Kycklingfond, koncentrerad 6 x 1L 95.0 g

Till servering

  • Ost, riven 200.0 g
  • Tortillabröd, medium 20.0 st
  • Creme Fraiche 100.0 g
  1. Kyckling Picadillo

    • Mixa lök, paprika, vitkål, morot och bönor grovt i en matberedare.
    • Fräs kycklingfärsen tillsammans med den mixade grönsaksfärsen i två minuter i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin. Rör hela tiden så att ingredienserna blandas.
    • Tillsätt lagerblad, timjan, Knorr Kycklingfond och peppar. Fräs fram till dess att köttfärsen inte längre är rosa ca 3 minuter.Tillsätt Knorr Tomatino och SLOTT`S Ketchup. Lägg på ett lock och sänk värmen. Sjudfärsen i 15−20 minuter. Ta av locket och fortsätt att sjuda tills vätskan har tjocknat. Lyft ur lagerbladen.
  2. Till servering

    • Fyll i färsen i majstortillias tillsammans med riven ost och gratinera dem i ugnen.
    • Serveras tillsammans med guacamole, salsa casera och Cremé Fraiche.
  3. Tips

    • Väljer du att göra rätten på nötkött, byt ut timjan och krydda istället med med 3 g paprikapulver, 3 g malen spiskummin och 20 g Knorr PROFESSIONAL Vitlökspuré.