+

Kyckling Picadillo

Till servering

  • Ost, riven 200 g
  • Tortillabröd, medium 20 st
  • Creme Fraiche 100 g
  1. Kyckling Picadillo

    • Mixa lök, paprika, vitkål, morot och bönor grovt i en matberedare.
    • Fräs kycklingfärsen tillsammans med den mixade grönsaksfärsen i två minuter i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin. Rör hela tiden så att ingredienserna blandas.
    • Tillsätt lagerblad, timjan, Knorr Kycklingfond och peppar. Fräs fram till dess att köttfärsen inte längre är rosa ca 3 minuter.Tillsätt Knorr Tomatino och SLOTT`S Ketchup. Lägg på ett lock och sänk värmen. Sjudfärsen i 15−20 minuter. Ta av locket och fortsätt att sjuda tills vätskan har tjocknat. Lyft ur lagerbladen.

  2. Till servering

    • Fyll i färsen i majstortillias tillsammans med riven ost och gratinera dem i ugnen.
    • Serveras tillsammans med guacamole, salsa casera och Cremé Fraiche.

  3. Tips

    • Väljer du att göra rätten på nötkött, byt ut timjan och krydda istället med med 3 g paprikapulver, 3 g malen spiskummin och 20 g Knorr PROFESSIONAL Vitlökspuré.

+

Continue

Title

Bullet Point text