Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Rostad spetskål

  • Spetskål 2.0 kg
  • Citron,zest 4.0 g
  • Timjan, färsk 21.0 g
  • Rapsolja 50.0 ml
  • Knorr Professional Medelhavsörter kryddpuré 2 x 0,75 kg 20.0 g
  • Salt 6.0 g

Vid servering

  • HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L 100.0 ml
  1. Rostad spetskål

    • Värm ugnen till 230°.
    • Dela spetskålen i 4 klyftor.
    • Mixa Knorr PROFESSIONAL Medelhavsörtspuré och oljan, gnid in kålen med blandningen och salta. Tryck in citronskal och timjan kvistar i mellan kålbladen.
    • Lägg klyftorna i oljade bleck och rosta ca 10 minuter. Vänd och rosta vidare iytterligare 10 minuter.
  2. Vid servering

    • Ta ut spetskålenfrån ugnen och avsluta med att ringla över HELLMANN`S Citrus Vinaigrette.