Menu

Mer än 100 år efter att Richard Hellmann öppnade sin Deli i New York fortsätter vi att använda ingredienser av ”Blue Ribbon Quality” för att få fram det bästa i våra mayos, såser och dressingar. Vi är fast beslutna att köpa in våra ingredienser från hållbara källor eftersom vi vet att vi måste tillverka produkter som inte bara smakar gott, utan också gör gott för våra kunder och vår planet.

Hållbart framställda oljor

Vi är fast beslutna att tillverka välsmakande produkter med ingredienser av hög kvalitet och vi är stolta över att våra oljor kommer från hållbara källor. Våra inköp av hållbar olja baseras på en självutvärdering (enligt vår Sustainable Agriculture Code (SAC) och Regenerative Agriculture Principles) och på en massbalanserad leveranskedja. Massbalans tillåter Unilever att köpa all råolja från hållbara källor, men under raffineringen kan den blandas med olja från konventionella källor. Detta tillvägagångssätt uppmuntrar industrin att övergå till hållbara jordbruksmetoder utan den ytterligare komplexitet som är förknippad med segregering av mindre mängder material. Framför allt bidrar det till att skapa de stordriftsfördelar som krävs för ett allmänt införande.

Ägg från frigående höns

Djurens välbefinnande har varit en av Unilevers viktigaste indikatorer för hållbart jordbruk under många år. Våra åtaganden om djurskydd bygger på principen att lantbruksdjur är kännande varelser (dvs. de har förmågan att uppleva positiva och negativa känslor som njutning, glädje, smärta och ångest). På HELLMANN'S bryr vi oss om hönornas välbefinnande. Därför kommer de ägg som används i de flesta av HELLMANN'S majonnäser från frigående höns, vilket innebär att hönsen har tillgång till ett stort utomhusområde. För att skydda värphönsen under fågelinfluensasäsongen kan ägg tillfälligt komma från ladugårdssystem på grund av den officiella skyldigheten att hålla hönsen inomhus.

Hållbar tomatodling

Vi väljer att köpa in hållbart odlade ingredienser i så stor utsträckning som möjligt för att kunna tillverka produkter som inte bara smakar gott utan också minskar miljöpåverkan. Vi tror att de godaste tomaterna kommer från en bra plats. Vi har åtagit oss att använda tomater till våra ketchuper som är av bästa kvalitet och odlade på ett hållbart sätt. Ett hållbart jordbruk kommer trots allt att säkerställa att kommande generationer har odlad mark att odla sina grödor på.

Produkter
Recept
Favoriter
Meny