Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Bisonoxe med bönor och chili

  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 60.0 g
  • Lök, gul 150.0 g
  • bisonoxkött- eller nötkött, tärnat 700.0 g
  • Svarta bönor ,burk ,avrunnen vikt! 500.0 g
  • Stjälkselleri, tärnad 150.0 g
  • Paprika, grön tärnad 100.0 g
  • Timjan, torkad 2.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 150.0 g
  • Svartpeppar grovmalen 2.0 g
  • Lagerblad 2.0 g
  • Vatten 1.0 l
  • Knorr Oxfond, koncentrerad 6 x 1L 30.0 g
  • Knorr Fraiche 24 % 8 x 1 L 200.0 g
  • Tomat, tärnad 200.0 g
  • Persilja, hackad 40.0 g
  1. Bisonoxe med bönor och chili

    • Hacka löken och lägg den i en gryta med Milda Flytande Margarin och Knorr Professional Vitlök kryddpuré.
    • Tillsätt köttet och bönorna, sellerin och den gröna paprikan.
    • Tillsätt vatten och Knorr Oxfond, Knorr Tomatino och kryddorna. Låt sjuda i cirka 1½ timme.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Lägg upp i serveringsskål tillsammans medKnorr Fraiche 24%och hackad tomat och persilja.