Karamelliserad Créme brûlée med apelsin & kanel
KlassiskCrème brûlée med smak av kanel och apelsin, både gott och lätt att förbereda.

Ingredienser
Karamelliserad Créme brûlée med apelsin & kanel
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Crème brûlée
CARTE D'OR Crème Brûlée 1 x 1,08 kg
/g
140.0 g
0%

Sojabönor och produkter därav: *
Spannmål som innehåller gluten och produkter därav: *
Mjölk
/ml
500.0 ml
0%
Grädde eller gräddalternativ
/ml
500.0 ml
0%
Kanel stänger
/stk
2.0 stk
0%
Apelsin rivet skal av
/stk
1.0 stk
0%
Socker ,rå
/g
150.0 g
0%
Gasbrännare
/
0.0
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Crème brûlée
-
Mjölk 500.0 ml
-
Grädde eller gräddalternativ 500.0 ml
-
Kanel stänger 2.0 stk
-
Apelsin rivet skal av 1.0 stk
-
Socker ,rå 150.0 g
-
Gasbrännare
Förberedelser
-
Crème brûlée
- Koka upp mjölken med kanelstång och apelsinskal. Låt stå 15 minuter. Koka upp igen och tillsätt CARTE D´OR Crème brûlée mix och grädde. Sila genom en finmaskig sil och häll upp i 10 eldfasta formar. Ställ i kyl minst två timmar.
-
Till servering
- Strö ett tunt lager socker på varje Brûlée och bränn av med en gasbrännare. Gör detta två gånger för ett perfekt resultat.