Karamelliserad Créme brûlée med apelsin & kanel
KlassiskCrème brûlée med smak av kanel och apelsin, både gott och lätt att förbereda.

Ingredienser
Crème brûlée
-
Mjölk 500.0 ml
-
Grädde eller gräddalternativ 500.0 ml
-
Kanel stänger 2.0 stk
-
Apelsin rivet skal av 1.0 stk
-
Socker ,rå 150.0 g
-
Gasbrännare
Förberedelser
-
Crème brûlée
- Koka upp mjölken med kanelstång och apelsinskal. Låt stå 15 minuter. Koka upp igen och tillsätt CARTE D´OR Crème brûlée mix och grädde. Sila genom en finmaskig sil och häll upp i 10 eldfasta formar. Ställ i kyl minst två timmar.
-
Till servering
- Strö ett tunt lager socker på varje Brûlée och bränn av med en gasbrännare. Gör detta två gånger för ett perfekt resultat.