Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Rödbetssoppa

  • Rödbetor, rivena 1.5 kg
  • Rödlök, tärnad 20.0 g
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 30.0 g
  • KNORR Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L Ersätts av 39026001 v34 2016 30.0 g
  • Knorr Kryddpasta Vitlök 2 x 0,34 kg 15.0 g
  • Lagerblad 2.0 st
  • Timjan, torkad 5.0 g

Fisken

  • Torsk, filé 526.0 g

Vid servering

  • Citron, juice färskpressad 20.0 g
  • Citron, zest av 10.0 g
  • Knorr Fraiche 24 % 8 x 1 L 500.0 g
  1. Rödbetssoppa

    • Fräs rödbetorna och löken i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin i en kastrull. Häll över Knorr Grönsaksfond och tillsätt Knorr Kryddpasta, lagerblad och timjan. Koka upp, sänk värmen till låg och sjud tills betorna är mjuka.
  2. Fisken

    • Värm ugnen till 100°. Skär torsken i portionsbitar och lägg på bleck. Strö över salt och baka fisken i ugnen till innertemperatur 40°.
  3. Vid servering

    • Ta upp lagerbladen ur soppan, rör ner citronsaften och citronskalet, och mixa den slät. Servera fisken i soppan och toppa med Knorr Fraiche 24%.