Menu
+

Rödbetssoppa

Fisken

  • Torsk, filé 526 g

Vid servering

  • Citron, juice färskpressad 20 g
  • Citron,zest 10 g
  • Knorr Fraiche 24 % 8 x 1 L 500 g
  1. Rödbetssoppa

    • Fräs rödbetorna och löken i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin i en kastrull. Häll över Knorr Grönsaksfond och tillsätt Knorr Kryddpasta, lagerblad och timjan. Koka upp, sänk värmen till låg och sjud tills betorna är mjuka.
  2. Fisken

    • Värm ugnen till 100°. Skär torsken i portionsbitar och lägg på bleck. Strö över salt och baka fisken i ugnen till innertemperatur 40°.
  3. Vid servering

    • Ta upp lagerbladen ur soppan, rör ner citronsaften och citronskalet, och mixa den slät. Servera fisken i soppan och toppa med Knorr Fraiche 24%.