Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Rödbetssoppa

  • Rödbetor, rivena 1.5 kg
  • Rödlök, tärnad 20.0 g
  • Smöreller margarin 30.0 g
  • Lagerblad 2.0 st
  • Timjan, torkad 5.0 g

Fisken

  • Torsk, filé 526.0 g

Vid servering

  • Citron, juice färskpressad 20.0 g
  • Citron, zest av 10.0 g
  • Creme Fraiche 500.0 g
  1. Rödbetssoppa

    • Fräs rödbetorna och löken i smör i en kastrull. Häll över Knorr Grönsaksfond och tillsätt Knorr Kryddpasta, lagerblad och timjan. Koka upp, sänk värmen till låg och sjud tills betorna är mjuka.
  2. Fisken

    • Värm ugnen till 100°. Skär torsken i portionsbitar och lägg på bleck. Strö över salt och baka fisken i ugnen till innertemperatur 40°.
  3. Vid servering

    • Ta upp lagerbladen ur soppan, rör ner citronsaften och citronskalet, och mixa den slät. Servera fisken i soppan och toppa med creme fraiche.