Wraps på pannbröd med rödkålssallad, pressgurka, solros & fänkålspesto
En touch av Norden i en wrap som passar vid de flesta tillfällen.

Ingredienser
Wraps på pannbröd med rödkålssallad, pressgurka, solros & fänkålspesto
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Pannbröd
Vetemjöl
/g
400.0 g
0%
Dinkelmjöl
/g
200.0 g
0%
Vatten
/ml
500.0 ml
0%
Salt
/g
10.0 g
0%
Solros och fänkålspesto
Solrosfrön, rostade
/g
100.0 g
0%
Fänkål, hela frön
/g
40.0 g
0%
Persilja, färsk
/g
120.0 g
0%
Dill, plockad
/g
120.0 g
0%
Rapsolja
/g
130.0 g
0%
Ost, Präst
/g
100.0 g
0%
Salt
/g
6.0 g
0%
Pressgurka
Gurka, skivad
/g
800.0 g
0%
WINBORGS Ättiksprit 12% , 8 x 0,5 L
/ml
100.0 ml
0%

Socker
/g
200.0 g
0%
Vatten
/ml
200.0 ml
0%
Salt
/g
6.0 g
0%
Rödkålssallad
Kål, röd
/g
600.0 g
0%
Äpple (Aroma)
/g
200.0 g
0%
Persilja, hackad
/g
10.0 g
0%
Salt
/g
10.0 g
0%
Svartpeppar, grovmald
/g
2.0 g
0%
HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L
/ml
100.0 ml
0%

Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg
/g
8.0 g
0%

Fylla wrap
Sallad, roman
/g
400.0 g
0%
HELLMANN'S Majonnäs Extra Thick, 1 x 5 kg
/g
400.0 g
0%

Crème Fraiche
/g
200.0 g
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Pannbröd
-
Vetemjöl 400.0 g
-
Dinkelmjöl 200.0 g
-
Vatten 500.0 ml
-
Salt 10.0 g
Solros och fänkålspesto
-
Solrosfrön, rostade 100.0 g
-
Fänkål, hela frön 40.0 g
-
Persilja, färsk 120.0 g
-
Dill, plockad 120.0 g
-
Rapsolja 130.0 g
-
Ost, Präst 100.0 g
-
Salt 6.0 g
Pressgurka
-
Gurka, skivad 800.0 g
-
Socker 200.0 g
-
Vatten 200.0 ml
-
Salt 6.0 g
Rödkålssallad
-
Kål, röd 600.0 g
-
Äpple (Aroma) 200.0 g
-
Persilja, hackad 10.0 g
-
Salt 10.0 g
-
Svartpeppar, grovmald 2.0 g
Fylla wrap
-
Sallad, roman 400.0 g
-
Crème Fraiche 200.0 g
Förberedelser
-
Pannbröd
- Blanda mjöl, vatten, salt och knåda i en degblandare.
- Dela degen i 10 st mindre knyten. Kavla ut degen så den har samma storlek som en stekpanna.
- Förvärm en torr panna, stek på båda sidorna, se till att sidorna har ordentligt med färg.
-
Solros och fänkålspesto
- Rosta fänkålsfrön och blanda med alla ingredienser i en matberedare och mixa slät.
-
Pressgurka
- Blanda hälften av vattnet med sockret, värm och rör om tills sockret löst sig, låt svalna och ha i resten av vattnet och WINBORGS Ättiksprit 12%.
- Slå vätskan över gurkan, gör den helst dagen innan. Förvara kylt.
-
Rödkålssallad
- Strimla rödkål, riv äpple och blanda med persilja, salt, svartpeppar, HELLMANN'S Citrus Vinaigrette och Knorr Professional Vitlök kryddpurè.
-
Fylla wrap
- Bre peston på brödet, lägg i romansallad, rödkålssallad, HELLMANN’S Majonnäs Extra Thick, creme fraiche och pressgurka.
- Rulla ihop den till en wrap, var noga med att den ska vara tight rullad.