Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Pannbröd

  • Vetemjöl 400.0 g
  • Dinkelmjöl 200.0 g
  • Vatten 500.0 ml
  • Salt 10.0 g

Solros och fänkålspesto

  • Solrosfrön, rostade 100.0 g
  • Fänkål, hela frön 40.0 g
  • Persilja, färsk 120.0 g
  • Dill, plockad 120.0 g
  • Rapsolja 130.0 g
  • Ost, Präst 100.0 g
  • Salt 6.0 g

Pressgurka

  • Gurka, skivad 800.0 g
  • WINBORGS Ättiksprit 12%, 8 x 1 L - UTGÅTT v 20 2020 100.0 ml
  • Socker 200.0 g
  • Vatten 200.0 ml
  • Salt 6.0 g

Rödkålssallad

  • Kål, röd 600.0 g
  • Äpple (Aroma) 200.0 g
  • Persilja, hackad 10.0 g
  • Salt 10.0 g
  • Svartpeppar grovmalen 2.0 g
  • HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L 100.0 ml
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 8.0 g

Fylla wrap

  • Sallad, roman 400.0 g
  • HELLMANN'S Majonnäs Extra Thick, 1 x 5 kg 400.0 g
  • Knorr Fraiche 24 % 8 x 1 L 200.0 g
  1. Pannbröd

    • Blanda mjöl, vatten, salt och knåda i en degblandare.
    • Dela degen i 10 st mindre knyten. Kavla ut degen så den har samma storlek som en stekpanna.
    • Förvärm en torr panna, stek på båda sidorna, se till att sidorna har ordentligt med färg.
  2. Solros och fänkålspesto

    • Rosta fänkålsfrön och blanda med alla ingredienser i en matberedare och mixa slät.
  3. Pressgurka

    • Blanda hälften av vattnet med sockret, värm och rör om tills sockret löst sig, låt svalna och ha i resten av vattnet och WINBORGS Ättiksprit 12%.
    • Slå vätskan över gurkan, gör den helst dagen innan. Förvara kylt.
  4. Rödkålssallad

    • Strimla rödkål, riv äpple och blanda med persilja, salt, svartpeppar, HELLMANN'S Citrus Vinaigrette och Knorr Professional Vitlök kryddpurè.
  5. Fylla wrap

    • Bre peston på brödet, lägg i romansallad, rödkålssallad, HELLMANN’S Majonnäs Extra Thick, Knorr Fraiche 24% och pressgurka.
    • Rulla ihop den till en wrap, var noga med att den ska vara tight rullad.