Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Couscous

Sallad

  • Spiskummin, hela 2.0 g
  • Broccoli 440.0 g
  • Grönkål, strimlad 100.0 g
  • Ärtor, gröna frusna 200.0 g
  • Rödlök, skivad 30.0 g
  • Russin 89.0 g
  • Mynta, blad 13.0 g
  • Koriander, färsk hackad 10.0 g
  1. Couscous

    • Koka upp vattnet och tillsätt Knorr Grönsaksfond,gurkmejan och matfett. Ta av grytan från värmen och rör ner couscousen. Lägg på lock och låt dra i 10 minuter.
  2. Sallad

    • Rosta spiskumminfröna i torr, het panna tills det doftar. Låt svalna. Ånga broccolin i ugn i 2 minuter, kyl omgående.
    • Fluffa upp couscousen med en gaffel, smaksätt med spiskumminfröna och hälften av HELLMANN`S Citrus Vinaigrette.
    • Blanda samman broccoli, grönkål, ärter, rödlök och russin med myntan och koriandern. Smaksätt med den resterande delen av vinägretten, salt och peppar.
  3. Servering

    • Fördela couscousen i serveringsskålar och lägg salladen på ovanpå.