Ingredienser
Couscous
-
Vatten 500.0 ml
-
Gurkmeja 2.0 g
-
Couscous 400.0 g
Sallad
-
Spiskummin, hela 2.0 g
-
Broccoli 440.0 g
-
Grönkål, strimlad 100.0 g
-
Ärtor, gröna frusna 200.0 g
-
Rödlök, skivad 30.0 g
-
Russin 89.0 g
-
Mynta, blad 13.0 g
-
Koriander, färsk hackad 10.0 g
Förberedelser
-
Couscous
- Koka upp vattnet och tillsätt Knorr Grönsaksfond,gurkmejan och Milda Flytande Mjölkfritt Margarin. Ta av grytan från värmen och rör ner couscousen. Lägg på lock och låt dra i 10 minuter.
-
Sallad
- Rosta spiskumminfröna i torr, het panna tills det doftar. Låt svalna. Ånga broccolin i ugn i 2 minuter, kyl omgående.
- Fluffa upp couscousen med en gaffel, smaksätt med spiskumminfröna och hälften av HELLMANN`S Citrus Vinaigrette.
- Blanda samman broccoli, grönkål, ärter, rödlök och russin med myntan och koriandern. Smaksätt med den resterande delen av vinägretten, salt och peppar.
-
Servering
- Fördela couscousen i serveringsskålar och lägg salladen på ovanpå.