Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Couscous

  • Vatten 500 ml
  • KNORR Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L Ersätts av 39026001 v34 2016 50 g
  • Gurkmeja 2 g
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 50 g
  • Couscous 400 g

Sallad

  1. Couscous

    • Koka upp vattnet och tillsätt Knorr Grönsaksfond,gurkmejan och Milda Flytande Mjölkfritt Margarin. Ta av grytan från värmen och rör ner couscousen. Lägg på lock och låt dra i 10 minuter.
  2. Sallad

    • Rosta spiskumminfröna i torr, het panna tills det doftar. Låt svalna. Ånga broccolin i ugn i 2 minuter, kyl omgående.
    • Fluffa upp couscousen med en gaffel, smaksätt med spiskumminfröna och hälften av HELLMANN`S Citrus Vinaigrette.
    • Blanda samman broccoli, grönkål, ärter, rödlök och russin med myntan och koriandern. Smaksätt med den resterande delen av vinägretten, salt och peppar.
  3. Servering

    • Fördela couscousen i serveringsskålar och lägg salladen på ovanpå.