Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Kycklingklubbor

  • Kyckling, ben (kycklingklubba) 6.2 kg

Till såsen

  • SWEET CHILI DIPP
  • Sambal oelek 25 g
  • Limejuice 1.3 dl
  • Honung 30 g
  • Knorr Fraiche 24 % 8 x 1 L 1.3 kg

Rostade rotfrukter

  • Morot, riven 1 kg
  • Palsternacka, skalad 1.1 kg
  • Milda Flytande Margarin 4 x 2,5 L 0.3 dl

Till matvetet

  1. Kycklingklubbor

    • Tillaga drumsticks enligt anvisning på förpackningen.
  2. Till såsen

    • Blanda samman dippsåsen. Smaksätt med lime juice och lime zest.
  3. Rostade rotfrukter

    • Vänd skalade, strimlade grönsaker i Milda Flytande Margarin, krydda med salt och peppar. Rosta i ugn vid 225 graderi 10 minuter.
  4. Till matvetet

    • Fördela lika mängd matvete och vatten i volym o GN-bleck. Häll på buljong och grönsaker. Rör om i blecken. Ånga i ugnutan lock i 20 minuter.
    • Servera rostade kycklingklubbor med matvete, rostade rotfrukter och chilidipp.