Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Persisk kyckling- och kikärtssoppa

  • MILDA Liquid Margarine 4 x 2,5 L 30.0 g
  • Lök, gul 150.0 g
  • Morötter 300.0 g
  • Blekselleri, tärnad 100.0 g
  • Fänkål, färsk 150.0 g
  • Spiskummin malen 4.0 g
  • Gurkmeja 3.0 g
  • Knorr Professional Paprika kryddpuré 2 x 0,75 kg 50.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 50.0 g
  • Knorr Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L 50.0 g
  • Vatten 1.4 l
  • Kikärtor, kokta i avrunnen vikt! 300.0 g
  • Kyckling, kokt och hackad 400.0 g
  • Spenat 50.0 g
  • Sumak 3.0 g
  1. Persisk kyckling- och kikärtssoppa

    • Tärna löken, morötterna, stjälkselleri och fänkål. Fräs grönsakerna i Milda Flytande Margarin i 5 minuter. Tillsätt till kryddorna och fräs i ytterligare någon minut.
    • Tillsätt vatten, Knorr grönsaksfond och kryddpuréer. Koka tills grönsakerna är nästan mjuka.
    • Ha i kycklingen, kikärterna och spenaten. Låt koka upp och smaksätt med salt och peppar.
    • Strö sumak ovanpå.