Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Ceviche

  • Kolja, filé 700.0 g
  • Gurka, tärnad 150.0 g
  • Tomat, tärnad 75.0 g
  • Majs, rostad 75.0 g
  • Rödlök, skivad 40.0 g
  • Avokado, tärnad 150.0 g
  • Koriander, färsk hackad 25.0 g
  • Chili, grön tärnad 10.0 g
  • Chili, röd urkärnad hackad 10.0 g
  • Limejuice 40.0 g
  • Vitlök, hackad 7.0 g
  • Salt 4.0 g

Till servering

  • Koriander, färsk (cilantro) 12.0 g
  • Gräslök, hackad 10.0 g
  1. Ceviche

    • Marinera tänad kolja (2x2cm)i HELLMANN`S Citrus Vinaigrette, salt, lime juice, grön och röd chili,kyl väl.
    • Blanda den kylda marinerade koljan med rostad majs, tomat, gurka, avokado, koriander och rödlök. Smaksätt med nymald svartpeppar.
  2. Till servering

    • Servera cevichen i väl kylda glas och toppa med koriander och gräslök