Menu

Ingredienser

+

Ceviche

Till servering

  • Koriander, färsk (cilantro) 12.0 g
  • Gräslök, hackad 10.0 g

Ceviche de pescado är en fiskrätt från Peru. Rätten är Perus nationalrätt. Ceviche tillagas med färsk fast vit fisk, marineras med lime, kryddas med koriander, salt, vitlök och röd lök. Här en variant på den enkla klassikern.

...

Förberedelser

  1. Ceviche

    • Marinera tänad kolja (2x2cm)i HELLMANN`S Citrus Vinaigrette, salt, lime juice, grön och röd chili,kyl väl.
    • Blanda den kylda marinerade koljan med rostad majs, tomat, gurka, avokado, koriander och rödlök. Smaksätt med nymald svartpeppar.
  2. Till servering

    • Servera cevichen i väl kylda glas och toppa med koriander och gräslök
Produkter
Recept
Favoriter
Meny