Ingredienser
Ceviche
-
Kolja, filé 700.0 g
-
Gurka, tärnad 150.0 g
-
Tomat, tärnad 75.0 g
-
Majs, rostad 75.0 g
-
Rödlök, skivad 40.0 g
-
Avokado, tärnad 150.0 g
-
Koriander, färsk hackad 25.0 g
-
Chili, grön tärnad 10.0 g
-
Chili, röd urkärnad hackad 10.0 g
-
Limejuice 40.0 g
-
Vitlök, hackad 7.0 g
-
Salt 4.0 g
Till servering
-
Koriander, färsk (cilantro) 12.0 g
-
Gräslök, hackad 10.0 g
Förberedelser
-
Ceviche
- Marinera tänad kolja (2x2cm)i HELLMANN`S Citrus Vinaigrette, salt, lime juice, grön och röd chili,kyl väl.
- Blanda den kylda marinerade koljan med rostad majs, tomat, gurka, avokado, koriander och rödlök. Smaksätt med nymald svartpeppar.
-
Till servering
- Servera cevichen i väl kylda glas och toppa med koriander och gräslök