Menu

Ingredienser

+

Gör så här

Till salladen

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Sätt ugnen på 200°C. 
    • Smält smöret i en tjockbottnad kastrull. Vispa försiktigt i mjölken. Låt småkoka i ca 5 min, vispa under tiden så att såsen inte bränns. Smaka av med salt och peppar. 
    • Bred senap på varje brödskiva. Fördela skinkan på 6 av brödskivorna, lägg på 2 msk dijonsenap och strö lite ost över. Toppa med den andra brödskivan, resten av béchamelsåsen och osten. Gratinera i ugn 15–20 min så att mackan blir knaprig och får fin färg.
    • Servera med en krispig sallad.
  2. Till salladen

    • Bryt salladen i stora bitar. 
    • Blanda dijonsenap och vinäger. Vispa i oljan. Tillsätt, honung, lök, salt och peppar. 
    • Vänd upp salladen med vinägretten.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny