Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

  1. Shisoburgare

    • Stek kycklingen och krydda med Knorr Hönsbuljong och lite nymalen svartpeppar.
  2. Grönsaker

    • Lägg rödlök, chili och gurkskivor i risvinäger och HELLMANN`S Citrus Vinaigrette och låt stå i cirka 30 minuter.
  3. Wasabi majonnäs

    • Blanda 360 g HELLMANN`S REAL Majonnäs och wasabipasta.
  4. Chilimajonnäs

    • Blanda 200 g HELLMANN`S REAL Majonnäs, Knorr PROFESSIONAL Kryddpuré Rökt Chili och Knorr Kycklingfond till en dipsås.
  5. Vid servering

    • Gör hamburgaren med wasabimajonnäs, sallad, kyckling, strimlad morot och den syltade rödlöken och gurkan. Servera med chilimajonnäs.