Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till soppan

  • Olja, oliv 60.0 g
  • Lök, tärnad 300.0 g
  • Stjälkselleri, tärnad 400.0 g
  • Morötter, tärnade 600.0 g
  • Vitlök, hackad 32.0 g
  • Paprika, rökt pulver 6.0 g
  • Vatten 4.0 l
  • Vita bönor, avrunnen! 800.0 g
  • Vitkål, tärnad 200.0 g

Vid servering

  • Crème Fraiche 200.0 g
  • Persilja, hackad 20.0 g
  1. Till soppan

    • Sautera lök, selleri och morötter i olivolja tills de börjar mjukna.
    • Tillsätt Vitlök, Knorr Bouquet de Provence och rökt paprika och sautera ytterligare någon minut.
    • Tillsätt Knorr Tomatino, Knorr Ekologisk Köttbuljong, lågsalt och vatten, koka upp och tillsätt kål och vitbönmix.
    • Sjud soppan tills grönsakerna har önskad konsistens, smaka av med Knorr Umami.
  2. Vid servering

    • Servera soppan med en klick creme fraiche, hackad persilja och bröd.