Vintersoppa från Italien
Här en mustig soppa som både är mättande och näringsrik.Varieras lätt efter smak och årstid eftersom de flesta grönsaker passar bra. Men enklast är såklart att byta ut bönorna till pasta!

Ingredienser
Till soppan
-
Olja, oliv 60.0 g
-
Lök, tärnad 300.0 g
-
Stjälkselleri, tärnad 400.0 g
-
Morötter, tärnade 600.0 g
-
Vitlök, hackad 32.0 g
-
Paprika, rökt pulver 6.0 g
-
Vatten 4.0 l
-
Vita bönor, avrunnen! 800.0 g
-
Vitkål, tärnad 200.0 g
Vid servering
-
Crème Fraiche 200.0 g
-
Persilja, hackad 20.0 g
Förberedelser
-
Till soppan
- Sautera lök, selleri och morötter i olivolja tills de börjar mjukna.
- Tillsätt Vitlök, Knorr Bouquet de Provence och rökt paprika och sautera ytterligare någon minut.
- Tillsätt Knorr Tomatino, Knorr Ekologisk Köttbuljong, lågsalt och vatten, koka upp och tillsätt kål och vitbönmix.
- Sjud soppan tills grönsakerna har önskad konsistens, smaka av med Knorr Umami.
-
Vid servering
- Servera soppan med en klick creme fraiche, hackad persilja och bröd.