Menu

Ingredienser

+

Gör så här


Mättande klassisk vegancurry med klimatsmart gråärta och rotfrukter! Håll den glutenfri genom att servera med havre-ris, blomkålsris eller breda risnudlar. Receptet är vegan, glutenfritt, laktosfritt och mjölkfritt.

...

Förberedelser

  1. Gör så här

    Steg 1
    • Stek löken mjuk tillsammans med kryddpuréerna i olja. Kyl ner.
    • Blanda samman kokosmjölk, kallt vatten, Knorr Tomatino och Knorr Brynt Lökfond. Rör på högsta hastighet åt ett håll och tillsätt Knorr Cold Base Stärkelse Redning successivt. Låt såsen kall svälla i 10 minuter och tillsätt den stekta löken.
    • Görs såsen i stora mängder: Börja med 30 % kall vätska, rör på högsta hastighet åt ett håll och tillsätt redning samt vätska i omgångar.
    Steg 2
    • Blanda samman rotfrukter, tomat och gråärtor i ett bleck. Slå såsen över. Baka av vid 180 grader i 20–25 minuter.
    • Servera med kokt korngryn eller havre-ris samt färsk koriander.
    ·  
Produkter
Recept
Favoriter
Meny