Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Picklad rödlök

  • Vatten 200.0 ml
  • Socker 200.0 g
  • WINBORGS Ättiksprit 12%, 8 x 1 L - UTGÅTT v 20 2020 100.0 ml
  • Salt 6.0 g
  • Rödlök, skivad 400.0 g

Rökt chilidressing

  • HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 2 L 300.0 g
  • Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg 10.0 g

Sallad

  • Korv, Bratwurst 1.0 kg
  • Potatis, kokt skalad 500.0 g
  • Blomkål, i buketter 500.0 g
  • Champinjoner, färska 400.0 g
  • Paprika, röd tärnad 200.0 g
  • Lök, tärnad 400.0 g
  • Grönkål, strimlad 200.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 20.0 g
  • Tomater, coctail på kvist 200.0 g
  • Gurka, urkärnad och skivad 300.0 g
  • MILDA Liquid Margarine 4 x 2,5 L 50.0 g
  • Rapsolja 80.0 g
  1. Picklad rödlök

    • Blanda hälften av vattnet med sockret, värm och rör om tills sockret löst sig, låt svalna och ha i resten av vattnet, saltoch WINBORGS Ättiksprit 12%.
    • Slå vätskan över rödlöken, gör den helst dagen innan. Förvara kylt.
    • Strö den sedan över salladen vid servering.
  2. Rökt chilidressing

    • Blanda allt och servera till salladen.
  3. Sallad

    • Skiva eller tärna potatisen när den är ljummen och lägg i en kantin eller bunke.
    • Blanda champinjonerna med Knorr Professional Vitlök kryddpurè och oljan i en form med lite salt och baka av på 150 grader i 15 minuter. Gör samma sak med blomkålen.
    • Ställ in blomkålen samtidigt som champinjonerna men höj värmen till 180 grader när champinjonerna är klara och baka av tills blomkålen får färg.
    • Skär korven i 2x2 cm bitar och stek den tills den får en gyllenbrun färg, häll över den på potatisen.
    • Stek lök och paprika på medeltemperatur med en del av fettet från korven tills löken får färg. Häll i bunken.
    • Sautera grönkålen snabbt och tillsätt den med de andra ingredienserna, blanda och smaka av med salt.