Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Kroketter

  • Vatten 1.0 l
  • Knorr Mat 15%, Låglaktos 8 x 1 L 2.0 dl
  • MILDA Liquid Margarine 4 x 2,5 L 100.0 g
  • Knorr Umami 3 x 1 kg 10.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 20.0 g
  • Citron,zest 10.0 g
  • Lök, rostad 40.0 g
  • Salt 3.0 g
  • Svartpeppar grovmalen 2.0 g
  • Ägg, hela 400.0 g
  • Panko, ströbröd 500.0 g
  • Knorr Cold Base Potatismos 4x3kg 360.0 g

Schnitzel

  • Kalv, schnitzelstycke 1.5 kg
  • Ägg, hela 300.0 g
  • Vatten 0.1 l
  • Panko, ströbröd 500.0 g

Sås

  • Knorr Professional Demi-Glace 8 x 1 L 750.0 ml
  • Knorr Mat 15%, Låglaktos 8 x 1 L 250.0 ml
  • Vatten 0.3 l
  • Knorr Professional Paprika kryddpuré 2 x 0,75 kg 40.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 10.0 g
  • Salt 2.0 g
  • Svartpeppar grovmalen 1.0 g
  • Knorr Oxfond, koncentrerad 6 x 1L 30.0 g
  • KNORR Roux light thickening 6 x 1 kg 10.0 g

Garnityr

  • MILDA Liquid Margarine 4 x 2,5 L 100.0 g
  • Paprika, grillad 1.0 kg
  • Kapris 100.0 g
  • Ärtor, gröna 1.0 kg
  1. Kroketter

    • Lägg vatten, Knorr Mat 15%, Milda Flytande Margarin, Knorr Umami, Knorr Professional Vitlök kryddpuré, citronskal och lök i en gryta.
    • Tillsätt Knorr Cold Base Potatismos, salt och peppar och rör till en jämn massa.
    • Rulla massan till kroketter och lägg i frysen en stund.
    • Doppa kroketterna i ägg och vänd dem i ströbröd.
    • Fritera kroketterna tills de är spröda och gyllengula.
  2. Schnitzel

    • Banka kalvköttet platt med en kötthammare.
    • Blanda ägg och vatten och doppa köttet i vätskan.
    • Panera schnitzlarna i ströbrödet och stek dem spröda och gyllenbruna i en stekpanna eller fritös.
  3. Sås

    • Häll Knorr Professional Demi-Glace, Knorr Mat 15% och vatten i en gryta och koka upp.
    • Smaka av såsen med Knorr Professional Paprika kryddpuré och Knorr Professional Vitlök kryddpuré, salt, peppar och Knorr Oxfond.
    • Red såsen med Knorr Roux ljus redning till önskad konsistens.
  4. Garnityr

    • Häll Milda Flytande Margarin i en stekpanna och stek ingredienserna till tillbehöret.
    • Smaka av med salt och peppar.