+

Steambuns (BAO)

  1. Steambuns (BAO)

    • Värm mjölken ochMilda Flytande Mjölkfritt Margarintill ca 40 grader.
    • Sikta de torra ingredienserna i en medelstor skål, därefter vispa blandningen snabb med en visp för att blanda allt.
    • Fäst degkrok på din degblandare och Börja blanda på låg hastighet. Tillsätt långsamt den torra ingredienser, en skede taget gång.
    • Låt degen knåda i 10 min,
    • Ta upp degen ur skålen, form till en boll, och ställ åt sidan. Smörj in den nedre delen av skålen med nonstick spray eller olja, lägg sedan degen i skålen och täck med plastfilm. Låt degen till jäsa i rumstemperatur tills den dubblerar i storlek, ungefär en timme.
    • Kavla ut degen på en ren yta tills det är ungefär 6 mm tjocka. Använd en stans ring, stansa ut enskilda bullar. Pensla bullarna försiktigt med olja för att förhindra att sidor inte fastnar i varandra. Vik varje bulle över i en halvcirkel, Nyp försiktigt där kanterna möts. Med din kavel, rulla bullarna igen, försiktigt för att jämna ut ytan på dem.
    • Låt bullarna jäsa 30 minuter.
    • Värm upp vatten i en stor kastrull på spisen tills det kokar. Under tiden lägga bakplåtspapper på din arbetsyta och skär ut en cirkel till din ångkokare korg. Formen behöver inte vara super exakt.
    • Ställ en plåt med papper på sidan av spisen. Placera försiktigt ångkokaren på kastrullen med kokande vatten och låt ånga 5-10 minuter. lägg ångkokta bullar på plåten och täck med en handduk tills dom ska serveras.
+

Title

  • Bullet Point text
Skapa konto