Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Loc Lac - köttgryta från Kambodja

  • Nötkött strimlat 2.0 kg
  • Ketjap Manis 60.0 g
  • Kimchi Base - Spicy Chili Sauce 40.0 g
  • Chili, röd 10.0 g
  • Tomater 150.0 g
  • Lök, tärnad 200.0 g
  • Vårlök 50.0 g
  • Svartpeppar, malen 2.0 g
  • Ägg, färska 600.0 g
  • Knorr Köttbuljong lågsalt 1x5kg 35.0 g
  1. Loc Lac - köttgryta från Kambodja

    • Blanda ketjap manis, kim chi base, Knorr Professional Ingefär kryddpuré, Knorr Professional Vitlök kryddpuré, Knorr Köttbuljong, lågsalt, och hackad chili och marinera oxköttet. Låt vila i en timme.
    • Tärna tomaterna och blanda med lök och vårlök.
    • Stek det marinerade oxköttet tills det är rostat och glaserat. Tillsätt tomat och lök och låt steka med köttet den sista minuten.
    • Fritera äggen i olja och krydda med umami och gärna lite färsk chili.
    • Servera stekta ägg ovanpå köttet (gärna med lite ris och grönsaker efter önskemål).