Menu

Du som arbetar inom förskola, skola och äldrevård har förmodligen ägnat en hel del tankekraft åt det här med beredskap på sistone. För dig innehåller våra recept förmodligen inte några överraskningar, men däremot kanske de kan hjälpa dig att känna dig lite tryggare med att det faktiskt går att laga näringsrik och god mat, även under utmanande förhållanden.

Gemensamt för samtliga recept är att vi lagar dem helt utan vatten, även om vi ofta utnyttjar vätskan från råvarorna i sig. Vissa rätter behöver du inte ens värme för att tillaga. Andra kräver stekhäll eller motsvarande. Samtliga rätter är ytterst enkla att tillaga.

Förbered dig tillsammans med Magnus!

Känner du att du saknar inspiration eller kunskap kring just beredskapsmat? Du är alltid välkommen att ta hjälp av vår kock Magnus Rydberg som gärna håller i en gemensam upplagning, svarar på frågor och agerar bollplank. Självklart kommer vi ut till din arbetsplats om du inte ännu hellre vill komma till oss, förstås.

Är du intresserad av en workshop med Magnus? Mejla till marie.hjort@unilever.com, så återkommer vi med förslag på passande datum.

Beredskapsmat

Beredskapsmat

Skriv ut nu!

Har du förslag på ett ämne vi borde ta upp eller en spännande person vi borde intervjua, är du varmt välkommen att mejla oss om detta. 

Produkter
Recept
Favoriter
Meny