Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Auberginesoppa

  • Aubergine, äggplanta 1.0 kg
  • Lök, gul 400.0 g
  • Spiskummin malen 10.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 300.0 g
  • Vatten 1.2 l
  • Knorr Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L 35.0 g
  • Knorr Kryddpasta Timjan 2 x 0,34 kg 10.0 g
  • Rama Professional Mat 15% Laktosfri 8 x 1 L 3.0 dl

Färskost med honung

  • Citron, juice färskpressad 40.0 g
  • Honung 20.0 g
  • MAILLE Senap Dijon Original 6 x 865 g 20.0 g
  • Salt 2.0 g
  • Svartpeppar grovmalen 1.0 g
  • Tomater, coctail på kvist 100.0 g
  • Solrosfrön 50.0 g
  • Rama Professional Visp 31%, Låglaktos 8 x 1 L 1.0 dl
  • Crème Bonjour Naturell, Laktosfri, 1 x 1,5 kg 100.0 g
  1. Auberginesoppa

    • Skär auberginerna i halvor längs med och salta skärytorna. Lägg auberginerna med köttsidan uppåt på en ugnsplåt.
    • Tillaga i ugnen i 170 grader i 40 minuter tills de är rostade och mjuka.
    • Skiva löken och fräs den i Milda Flytande Margarin i en kastrull på svag värme tills den mjuknar.
    • Gröp ur innanmätet i auberginerna med en sked och kasta skalet. Blanda i aubergineköttet i kastrullen med löken och tillsätt
    • spiskummin. Fräs på svag värme i ytterligare några minuter.
    • Tillsätt vatten, Knorr Grönsaksfond, Knorr Professional Vitlök kryddpuré och Knorr Kryddpasta Timjan. Koka på svag värme i cirka 10 minuter.
    • TillsättRama Mat 15 % och låt koka upp.
    • Kör en blender eller med mixerstav till en jämn massa och smaksätt med salt och peppar.
  2. Färskost med honung

    • Blanda Crème Bonjour Softspread Naturell,Rama Visp 31%, citronsaft, honung och Maille Senap Dijon Originaltill en slät sås. Smaksätt med salt och peppar.
    • Servera soppan med honungsdressing, minitomater och solrosfrön.