Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Auberginesoppa

Färskost med honung

  • Citron, juice färskpressad 40.0 g
  • Honung 20.0 g
  • Salt 2.0 g
  • Svartpeppar, grovmald 1.0 g
  • Tomater, coctail på kvist 100.0 g
  • Solrosfrön 50.0 g
  • Grädde eller gräddalternativ 100.0 ml
  • Cream cheese 100.0 g
  1. Auberginesoppa

    • Skär auberginerna i halvor längs med och salta skärytorna. Lägg auberginerna med köttsidan uppåt på en ugnsplåt.
    • Tillaga i ugnen i 170 grader i 40 minuter tills de är rostade och mjuka.
    • Skiva löken och fräs den i olivolja i en kastrull på svag värme tills den mjuknar.
    • Gröp ur innanmätet i auberginerna med en sked och kasta skalet. Blanda i aubergineköttet i kastrullen med löken och tillsätt
    • spiskummin. Fräs på svag värme i ytterligare några minuter.
    • Tillsätt vatten, Knorr Grönsaksfond, Knorr Professional Vitlök kryddpuré och Knorr Kryddpasta Timjan. Koka på svag värme i cirka 10 minuter.
    • Tillsätt matlagningsgrädde och låt koka upp.
    • Kör en blender eller med mixerstav till en jämn massa och smaksätt med salt och peppar.
  2. Färskost med honung

    • Blanda Cream cheese, grädde, citronsaft, honung och Maille Senap Dijon Original till en slät sås. Smaksätt med salt och peppar.
    • Servera soppan med honungsdressing, minitomater och solrosfrön.