1. Auberginesoppa

    • Skär auberginerna i halvor längs med och salta skärytorna. Lägg auberginerna med köttsidan uppåt på en ugnsplåt.
    • Tillaga i ugnen i 170 grader i 40 minuter tills de är rostade och mjuka.
    • Skiva löken och fräs den i Milda Flytande Margarin i en kastrull på svag värme tills den mjuknar.
    • Gröp ur innanmätet i auberginerna med en sked och kasta skalet. Blanda i aubergineköttet i kastrullen med löken och tillsätt
    • spiskummin. Fräs på svag värme i ytterligare några minuter.
    • Tillsätt vatten, Knorr Grönsaksfond, Knorr Professional Vitlök kryddpuré och Knorr Kryddpasta Timjan. Koka på svag värme i cirka 10 minuter.
    • Tillsätt Knorr Mat 15 % och låt koka upp.
    • Kör en blender eller med mixerstav till en jämn massa och smaksätt med salt och peppar.
  2. Färskost med honung

    • Blanda Crème Bonjour Softspread Naturell, Knorr Visp 31%, citronsaft, honung och Maille Senap Dijon Originaltill en slät sås. Smaksätt med salt och peppar.
    • Servera soppan med honungsdressing, minitomater och solrosfrön.
+